iberka 28.01.05, 22:41 lubie śpiewać..pod prysznicem czy tez poza i właśnie będzie mój ulubiony program muzyczny czyli "videoteka dorosłego człowieka" a więc,kto ze mną? iza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: a teraz pośpiewajmy 28.01.05, 22:42 JA JA JA!!!!!!!! ja spiewac kocham!!!!!!!!!!! tralallaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
jumar1 Re: a teraz pośpiewajmy 28.01.05, 22:44 ...ja lubie szcególnie gdy prowadze spiewac po włosku ...za cholere Włoch by mnie nie zrozumiał bo śpiewam na czuja....ale bede sie upierał ze spiewam, poprawnie Odpowiedz Link
anula001 Re: a teraz pośpiewajmy 28.01.05, 22:44 la szate mi kantare kon la gitara in mano) (zapis fonetyczny)) Odpowiedz Link
monikson Re: a teraz pośpiewajmy 28.01.05, 22:45 Ja też!!! )) Właśnie podśpiewuję z Eddim Vedderem))) Odpowiedz Link
monikson Re: a teraz pośpiewajmy 28.01.05, 22:48 Przed chwilą było "Crazy Mary" a teraz "Betterman" Ale zaraz zmieniam reperutar na coś wesołego i w sam raz do śpiewania - po czesku! )) Odpowiedz Link
iberka Re: a teraz pośpiewajmy 28.01.05, 22:45 ja juz sobie pogłośniłam a sąsiedzi?trudno,czasami musza wytzrymac,bo ja spiewam czesto nawet bardzokiedys sie zapomnialam na ulicy i spiewalam majac sluchawki dopiero jakis pan mi pow,ze spiewam Odpowiedz Link
iberka wiecie... 28.01.05, 22:52 ...pamiętam jak byłam mala to uwielbialam "koncert zycze" i teraz ogladam 2pr mam wrazenie,ze koncert ogladam.Ubrania,wystroj wnetrz.....rety ale to bylo inaczej....jakos tak mi teskno czasem Odpowiedz Link