mr_maks 16.02.05, 10:53 ..zdjęcia szukam i nic. Nie chcę fotki puncka, ale ładnego, gustownego irokeza. Pomóżcie jak macie chwilkę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka99 Re: Irokeza.. 16.02.05, 10:56 Chyba Diesel miał taką kampanię reklamową z irokezami. Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:03 ja niestety nie mam owego zdjęcia ale mam nadzieję,że nie zrobisz na sobie takiego prawdziwego irokeza??!! Irokez jest może nawet fajny ale nie taki,że sobie golisz całą głowę i zostawiasz rodku ścieżkę włosów ) To wygląda beznadziejnie!! Najfajniejszy jest zrobiony z całego fryza,może trochę to gejowsko wygląda ale ja uwielbiam taką fryzurę u facetów,szczególonie ciemnowłosych... Odpowiedz Link
mr_maks Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:10 cafe_justysia napisała: > ja niestety nie mam owego zdjęcia ale mam nadzieję,że nie zrobisz na sobie > takiego prawdziwego irokeza??!! > Irokez jest może nawet fajny ale nie taki,że sobie golisz całą głowę i > zostawiasz rodku ścieżkę włosów ) To wygląda beznadziejnie!! Właśnie coś w tym stylu chce i takiegiej fotki szukam. > Najfajniejszy > jest zrobiony z całego fryza,może trochę to gejowsko wygląda ale ja uwielbiam > taką fryzurę u facetów,szczególonie ciemnowłosych... Wg mnie to gejowsko nie wygląda, bo nie decydowałbym się na taki krok Zresztą jak nie będzie mi się podobało to zawsze mogę obciąć króciótko włosy ps.mam bardzo ciemne włosy )) Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:16 No ja często widzę facetów z takim fryzem i są to geje ) Nie rób sobie czegoś takiego,bo naprawdę nie wygląda to fajnie taka samotna ścieżka ) Mój kumpel miał coś takiego i sory...po prostu masakara!!!Nie wiem,może Ty lepiej będziesz wyglądał...może już lepiej zapuść włosy ) Odpowiedz Link
mr_maks Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:24 cafe_justysia napisała: > No ja często widzę facetów z takim fryzem i są to geje ) Mój kumpel miał i gejem nie jest [Chyba ze bi] > Nie rób sobie czegoś takiego,bo naprawdę nie wygląda to fajnie taka samotna > ścieżka ) > Mój kumpel miał coś takiego i sory...po prostu masakara!!!Nie wiem,może Ty > lepiej będziesz wyglądał...może już lepiej zapuść włosy ) To już szybciej obetnę, tylko szkoda mi kasy na pasty, gumy, żele i innego mikstury do utwardzania )) Zapuszczałem kilka lat temu na początki liceum, ale wyglądałem jak gniazdo, bo moje włosy jak tropchę podrosną to zaczynają się kręcić ps. łysy też już byłem, w sierpniu i chyba kończą mi się pomysły więc wymyślam Odpowiedz Link
coobad Re: Irokeza.. 16.02.05, 13:54 ja myślę o kolorze siakimś... miałem już kiedyś zielone włosy długości "do ucha" może teraz kolej na czerwone krótkie? z czarnym garniturem się będą komponować nieźle... DD Odpowiedz Link
mr_maks Re: Irokeza.. 16.02.05, 14:42 coobad napisał: > ja myślę o kolorze siakimś... miałem już kiedyś zielone włosy długości "do ucha > " > może teraz kolej na czerwone krótkie? > > z czarnym garniturem się będą komponować nieźle... DD Ja miałem fiolet/bakłażan w liceum. Mojej ówczesnej dziewczynie się bardzo podobało, choć nie myślała, że stać mnie na coś takiego ) Czerwone pasemka mialy być w zeszłe wakacje, ale wyszła czerwona plama , więc zostalem łysy ps.daj znać jak się zdecywujesz Odpowiedz Link
hispana Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:20 oryginalne irokezy mozesz znalezc pod haslem indianie paunisi a ponadto masz linke images.google.co.uk/images?q=irokez&hl=en&lr=&start=20&sa=N Odpowiedz Link
mr_maks Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:26 Z przykrością stwierdzam że nie umiem korzystać z netowych wyszukiwarek thx! Odpowiedz Link
konrado80 Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:23 maks a co Ty zaczynasz w facetach gustowac??? )))))) Odpowiedz Link
mr_maks Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:27 konrado80 napisał: > maks a co Ty zaczynasz w facetach gustowac??? )))))) Tak, ale w psach Jeśli chodzi o homo sapiens to wolę panie Odpowiedz Link
anisua Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:29 ludziki ..tolerancji więcej) niektórzy wygladają super w takiej fryzurce.. i nie wiedziałam,że jest to fryzura zarezerwowana dla gejów) może chodzi o to ,że oni lubią się wyróżniać.. a statystyczny polak ma fryzurkę z ..przedziałkiem na boku Odpowiedz Link
konrado80 Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:31 ja na szczescie nie mam przedzialka ) wiec nie jestem statystycznym Polakiem ) -- Konrad Świat według singli Aby do czegoś dojść, trzeba wyruszyć w drogę Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:32 anisua napisała: > ludziki ..tolerancji więcej) > niektórzy wygladają super w takiej fryzurce.. > > i nie wiedziałam,że jest to fryzura zarezerwowana dla gejów) > może chodzi o to ,że oni lubią się wyróżniać.. > a statystyczny polak ma fryzurkę z ..przedziałkiem na boku > Nie mam nic przeciw gejom i nie twierdzę,że jest to fryz dla nich zarezerwowany... Po prostu koło mojej kawiarni jest klub do którego chodzą geje no i oni często mają taką fryzurę a ja lubię taką fryzurę u normalnych facetów ) O nietolerancji można zrobić inny wątek-wchodzisz w niego? Odpowiedz Link
anisua Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:39 nowy wątek nie ma problemu..... ale ja mam teraz pisać pracę..;/ i juz od parunastu minut obiecuję sobie,że wyłączam stronkę forum... i powolutku musze się zmywać popiszę póżniej bo niestety nikt za mnie nie napisze pracy.. Odpowiedz Link
mr_maks Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:32 anisua napisała: > ludziki ..tolerancji więcej) > niektórzy wygladają super w takiej fryzurce.. > > i nie wiedziałam,że jest to fryzura zarezerwowana dla gejów) > może chodzi o to ,że oni lubią się wyróżniać.. > a statystyczny polak ma fryzurkę z ..przedziałkiem na boku > Dzięki Ania, że pomagasz mi poszerzyć ich horyzonty myślowe Odpowiedz Link
anisua Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:36 nie ma za co...) ja po prostu lubię ludzi,którzy lubią się wyróżniać.. oryginalność... i takich, co mają swoje zdanie,ale nie narzucaja go innym na siłę..) Odpowiedz Link
mr_maks Re: Irokeza.. 16.02.05, 11:42 I to mi się podoba Podpisuję się pod tym obiema rękoma [nie wiem czy to jest dobrze gramatycznie] Odpowiedz Link
coobad Re: Irokeza.. 16.02.05, 16:15 nie no, maks! nie jest jeszcze tak źle! może znajdzesz swoją singielkę! jesteś za młody, żeby umierać!!!! nie rób tego! wiesz, jak potem mieszkanie wygląda?! lepiej luż tabletki... Odpowiedz Link
mr_maks Re: Irokeza.. 16.02.05, 23:11 Zrobiłem sobie wyjebanego irokeza, ale wyglądałem jak ortodoksyjny punk, więc kazałem sobie go usunąć i znów mam króciótkie ładne włoski I po co było to kilka miesięcy zapuszczania Odpowiedz Link
mr_maks Re: Irokeza.. 16.02.05, 23:19 Jaka fryzurka? "Krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie"? )) Odpowiedz Link