Dodaj do ulubionych

Chcialem wszystkich przeprosic

05.03.05, 23:50
za to co napisalem w pewnym watku, oczywiscie wszyscy wiedza o co dokladnie
chodzi, ale ponioslo mnie i znizylem sie do jeszcze gorszego poziomu, a wiec
nie ma dla mnie wytlumaczenia i calkowicie przyznaje sie do tego
jeszcze raz wszystkich przepraszam

PS. moje posty byly takie dlatego ze nie bede nigdy w zyciu patrzyl na to jak
ktos poniza/obraza kogos dla mnie bliskiego
i nie wazne czy jest to osoba ktora znam od dawna, czy jest to osoba ktora
poznalem dopiero dzisiaj, wazne ze ten ktos zachowuje sie normalnie tak jak
przystalo na czlowieka, a nie tak jak Ci co nas atakuja

PRZEPRASZAM
Obserwuj wątek
    • pauli7 Re: Chcialem wszystkich przeprosic 05.03.05, 23:53
      czuj sie rozgrzeszony i usprawiedliwiony w calej rozciagloscismile

Pauli
    • tamara_t Re: Chcialem wszystkich przeprosic 05.03.05, 23:53
      Homo sum et humani nil a me alienum esse puto.

I tak Cię lubimy wink
    • mr_maks Re: Chcialem wszystkich przeprosic 05.03.05, 23:53
      Spoko Konrado smile))
      Zdarza się, i nie ma co rozpamiętywać sprawy.
    • mariolka99 Re: Chcialem wszystkich przeprosic 05.03.05, 23:53
      Słonko, ale o so chozi?
      • mariolka99 Re: Chcialem wszystkich przeprosic 05.03.05, 23:53
        Wszyscy odpisali jednocześnie;D
      • konrado80 Re: Chcialem wszystkich przeprosic 05.03.05, 23:55
        o caly swiat za ktory sam siebie nie lubie
        o wszystko co napisalem i czego nie napisalem
        i jeszcze wiele roznych rzeczy
    • zapalniczka Re: Chcialem wszystkich przeprosic 05.03.05, 23:54
      Konrad podziwiam... to bylo w przyplywie zlosci... kazdemu sie moze zdarzyc...
      • wujo_mike Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 01:33
        jasne...co za bohaterstwo... najpierw wyszedł z niego cham pierwszej wody, ale
        oczywiście to nie problem, wystarczy przeprosić, i znów jest cudowny...
        zastanówcie się, z kim macie do czynienia... jasne, przeprosił, ale to co
        napisał i tak zostaje.
        Sorry, że to piszę, ale jestem jedną z osób, które mają "spadać i znikać" bo
        jemu się tak wydaje...i owszem zniknę, bo nie mam tu co robić...świetnie sobie
        beze mnie poradzicie.
        ja po prostu nie rozumiem dlaczego nikt temu bucowi nie zwrócił uwagi, że
        wyszedł z niego kawał chama i tyle. forum, na którym tak chamskie posty uchodzą
        bez reakcji jest dla mnie spalone...
        jasne, jest stałym bywalcem, wszystkie go znacie i tak dalej...
        ale moim zdaniem, jak słoma z butów wychodzi, to jest to znaczące, i można sobie
        przepraszam mówić, ale to i tak zostaje...
        i NIE, nie każdemu może się zdarzyć. jak ktoś jest kulturalny, to JEST
        kulturalny, koniec kropka.
        choć nie mam złudzeń,że reszta forum powie, że nic się nie stało i że jest w
        porządku..
        WM

właśnie zerknąłem na resztę wypowiedzi, i raczej nie jestem zaskoczony...
        Konrado, jestes super gościem, każdemu może się zdarzyć... Co prawda byłes tak
        chamski, że szkoda gadać, ale oczywiście to było jednorazowe potknięcie.
        Jesteś mega subtelny zapewne, szkoda, że słoma z butów wyszła, ale spokojnie...
        forum przebaczy...
        • zapalniczka Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 01:38
          Krzysztof nikt Cie nie wyrzuca... fakt Konrad zle sie zachowal ale Ty nie byles
          lepszy prawda? a to ze przeprosil to tylko dobrze o Nim swiadczy... poniosly go
          emocje i zaluje tego...
          • krzysztof.marczak zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 01:43
            zapalniczka nie wiem jak to jest miedzy toba a konradem, ale to nie moja sprawa.
            bronisz go jak matka łobuza. przykro mi to powiedziec, ale jestem psychologiem i
            widze toksyczny zwiazek. pozdrawiam kris
            ps. zastow sie
            • zapalniczka Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 01:48
              to mnie teraz rozwaliles... tak oczywiscie milosc przez internet... dzis nawet
              mielismy szybki cybersex miedzy Twoimi postami... smiac mi sie chce...
              tak psychologiem jestes... to pomysl wczesaniej co piszesz... bo jak jestes
              taki napalony w swojej pracy to zal mi Twoich klientow... czy ja Konrada
              pochwalilam? napisalam ze zle zrobil o ile mi wiadomo i nie wsadzaj w moje usta
              slow ktorych nie powiedzialam... pochwalilam jedynie to ze przeprosil... a
              tutaj jest wielka roznica...
              • krzysztof.marczak Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 01:58
                ok, zle zrobił no i co? nikt nie nazwał tego po imieniu. to jest poczucie
                przynależnosci dp grupy. nikt nie zwróci uwagi na to, że wypowiedź byla
                nieodpowiednia. zgodnie z zasadą przynależnosci do grupy wszyscy powiedzą, ze no
                fakt zrobił źle ale jest "swój". więc nie ma znaczenia, że np. "zabiłem swoja
                matkę". tak mówi wiekszość psychopatów. jego kumple powiedzą: "zajebicie
                chłopie". ale czy to jest w norma? ja teraz też powiem "przepraszam" za np.
                ostrą, obiektywną krytykę. i co? efekt - zostane zlinczowany za własna opinię.
                bez względu czy jest kulturalna czy nie. pzdr kris

• zapalniczka Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 01:59
                  a wiec przepraszasz?
                  • krzysztof.marczak Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 02:05
                    za co? za własne przekonania? zapalniczka, ile masz lat? nie widzisz
                    rożnicy?masz prawo bronić każdego. nie wnikam kim dla Ciebie jest ta osoba. ale
                    odpowiedz mi na jedno pytanie. czy potrafisz obiektywnie ocenic sytuację?bez
                    osobistych wycieczek. ja tutaj nikogo nie znam i pojawiłem sie przypadkiem.
                    pisze to co myślę. kazdy ma prawo nie zgadzac sie z tym. ty też. ale powiedz mi
                    czy naprawdę uważasz tak chamską wypowoedź za coś normalnego?
                    • zapalniczka Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 02:08
                      nie wytrzymia...... wezcie mi tego chopa bo zacna ciepac szolkami lo sciana i
                      rycec jak lew....... napisalach Ci ze niy byda z Toba godala (w innym watku)
                      Panie Psycholog THE GAME IS OVER!!!!!!!!!!!
                      • krzysztof.marczak Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 02:19
                        zapalniczka, nie znam Twojego imienia. nie wiem nic o Tobie. mam jesdnka
                        wrażenie że nie jesteś szczęśliwa w swoim życiu. zadzwoń proszę pod numer 988.
                        to jest młodziżowy telefon zaufania. pomagają ludziom takim jak ty. spróbuj
                        sobie pomóc. pozdrawiam kris
                        • zapalniczka Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 02:22
                          dzieki nie musisz mi o tym przypominac...
                        • beate1 Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 02:29
                          jak można stwierdzić, czego ktoś potrzebuje, jesli się nic o tej osobie nie wie?
                          • krzysztof.marczak Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 02:54
                            beate, nigedy nikogo nie poznasz do konca. ja tylko mówie o pierwszym wrażeniu.
                            w mojej praktyce miałem do czynienia z podobnymi przypadkami i śmiem twierdzić,
                            że tym razem również sie nie mylę. pzdr kris
                            • tamara_t Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 02:59
                              Przepraszam, ze się wtrącam, ale to nie jest forum psychologia... nikt o poradę
                              psychologiczną nie prosił..
                              Ja jestem socjologiem i zjawisko "nas" i "onych' jest mi znane, natomiast
                              dziwię się że kolega po fachu zdając sobie sprawę z typowości tego zjawiska
                              jest nim tak bardzo oburzony.. Przecież żadna to nowośc i anomalia...
                              • krzysztof.marczak Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 03:13
                                tak a'propos gdzie konczyłaś socjologię? pytam z ciekawości. ja konczyłem UKWS,
                                specjalizacja psychologia kliniczna. pracuje w drewnicy w szpitalu
                                psychiatrycznym i mam na co dzień kontakt z zaburzeniami. napisz co porabiasz
                                zawodowo?
                                • tamara_t Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 03:24
                                  Nie widzę powodu dla którego miałabym odsłaniać tutaj szczegóły mojego życia
                                  osobistego i zawodowego, których ujawniać na forum publicznym nie mam ochoty.
                                  Nie, nie czuję się zobowiązana do rewanżu. Jestem pełna podziwu Twojej karierze
                                  zawodowej i winszuję, natomiast wystarczająco dobrze znam socjotechniki, żeby
                                  teraz dać ci się manipulować. Wydaje mi się, że ta dyskusja jest jałowa -
                                  internet jako medium anonimowe niesie ze sobą zarówno miłe jak i nieprzyjemne
                                  doznania - także te estetyczne. Jeśli tylko zadasz sobie trud i "przejdziesz"
                                  się po różnych forach - doświadczysz tam dużo więcej niż tu agresji i
                                  wulgarności forumowiczów. I wybacz - ale nie zauważyłam takiej ostrej reakcji
                                  na jakimkolwiek forum, jakie Ty zafundowałeś nam i Konradowi. Nie mam ochoty
                                  wypowiadać się więcej na ten temat, więc wybacz, że się oddalę.

• krzysztof.marczak Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 03:38
                                    droga tamaro_t nie manipuluje Tobą. jesli tak uwazasz to jest mi tylo przykro. o
                                    technikach socjotechniki pewnie wiesz wiecej. np. " Ty zafundowałeś NAM i
                                    Konradowi". "nam" tzn. komu? wszystkim na tym forum? czy to nie jest manipulacja
                                    droga tamaro?smile pzdr kris
                                    • tamara_t Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 03:43
                                      Ależ oczywiście że jest. Twoja.
                                      Ciekawe jest to, że z Wujem pojawiacie się zawsze w tym samym czasie ale nigdy
                                      Wasze posty nie pojawiają się w tym samym momencie.. zastanawiające, nieprawdaż?
                                      Ale to już nie moja sprawa.
                                      • coobad ooooopssss ;))) n/t 06.03.05, 03:47
                                      • wujo_mike Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 16:10
                                        hmm, nie bardzo rozumiem dlaczego jestem po raz kolejny na tym forum
                                        identyfikowany z osobą Krzystof Marczak? co niby jest zastanawiająće? owszem,
                                        wczoraj obaj tutaj pisaliśmy i tak się składa, że w tej samej sprawie, ale i tak
                                        nie widzę związku. Pisałem tu już kilka razy w ostatnim okresie, a że nikt tego
                                        nie zauważył...cóż takie forum. może dlatego, że wczorajsza awantura sprawiła,
                                        że zaczęliście uważniej czytać i oderwała was od radosnych rozważań we własnym
                                        gronie...
                                        pozdrawiam
                                        WM
                                • larisa_larisa Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 04:07
                                  Szybka metamorfoza...

www.miranda.kom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=819
                                  • coobad Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 04:14
                                    nowa twarzyczka siakaś?
                                    witamy w zakonie somnambulików big_grinDD

wpisze się twarzyczka do "przedstawmy się" ? big_grinDD
                                    • larisa_larisa Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 04:15
                                      nie wpisze - nie chce mi się
                            • zapalniczka Re: zapa;niczka jak to jest???????????????? 06.03.05, 13:55
                              nie rob ze mnie jakiejs nieszczesliwej do granic... kazdy ma swoje problemy...
                              przyznaje ze moje zycie nie jest uslane rozami ale nie kwalifikuje sie pod
                              zaburzenia i traktowanie mnie jako obiekt do badan... takie odnioslam wrazenie
                              po Twoim poscie... moze nie miales takiego zamiaru... niestety odnioslam takie
                              odczucie...
        • dzika_zdzicha można coś wtrącić? 06.03.05, 01:41
          to co proponujesz? może go ukamieniujemy, co???
    • beate1 Re: Chcialem wszystkich przeprosic 05.03.05, 23:54
      nie ma sprawy smile
      • mariolka99 Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 00:04
        A może jakiś linek? Chętnie poznam mroczną stronę Konrada;P
        • mr_maks Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 00:05
          Oj Mariolka! wiesz do czego ciekawość jest pierwszym stopniem ? wink
          • mariolka99 Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 00:06
            mr_maks napisał:

> Oj Mariolka! wiesz do czego ciekawość jest pierwszym stopniem ? wink
            >

No przeeeeestań, teraz będę pół nocy czytać dawne watki i analizować, a musze
            sie wyspać;PPP
            • mr_maks Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 00:08
              mariolka99 napisała:

> mr_maks napisał:
              >
              > > Oj Mariolka! wiesz do czego ciekawość jest pierwszym stopniem ? wink
              > >
              >
              > No przeeeeestań, teraz będę pół nocy czytać dawne watki i analizować, a musze
              > sie wyspać;PPP

Ale będziesz Kochana na bierząco z wszystkim.
              Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ;P
            • konrado80 Mariolka to dla Ciebie ;) 06.03.05, 00:08
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=21324651&a=21327663
              • mariolka99 Re: Mariolka to dla Ciebie ;) 06.03.05, 00:10
                Eeee, myślałm ze bardziej zaszalałeś;D Ale na pocieszenie Ci powiem-lubię
                facetów z jajami,jest co ukręcać;PPP
          • beate1 Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 00:12
            do czego ciekawość jest pierwszym stopniem ? wink

kto pyta nie błądzi? wink
            • mr_maks Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 00:13
              Ciekawość pierwszym stopniem do piekła smile
              • beate1 Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 00:17
                dzięki za info smile
                • mr_maks Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 00:17
                  prosze bardzo smile
    • dzika_zdzicha Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 00:03
      spoko, Konrado. najważniejsze, że przyznałeś się do chwili słabości. jeszcze
      bardziej Cię za to lubię!

wiadomo, że czasem trudno powstrzymać emocje, kiedy czujemy się urażeni. ta
      druga osoba się o to po prostu prosi, bo to jest element gry psychologicznej
      (ehhh, nie będę wnikać w szczegóły) - a ona chce nam udowodnić, że jesteśmy
      źli, beznadziejni i do kitu. dlatego trzeba się powstrzymać przed ostrymi
      słowami. a jak bardzo to jest trudne to ja wiem! big_grinDDDDDDDDDDDDDDD
    • konrado80 Re: Chcialem wszystkich przeprosic 06.03.05, 00:09

• konrado80 PS. 06.03.05, 00:15
        wymsklo sie smile
        tak zeby ktos znowu sobie nie pomyslal ze tym watkiem chcialem zeby wszyscy sie
        nade mna zlitowali i takie tam

nie potrzebuje tych odpowiedzi bo po prostu zrobilem cos czego nie powinienem
        byl zrobic tutaj, ale zrobilem
        nie liczylem na nic, ale oczywiscie dziekuje wszystkim za wszystko
        po prostu chcialem przeproscic wszystkich
        • mariolka99 Re: PS. 06.03.05, 00:17
          A gdzie kwiatki? Podpowiem Ci że bardziej ucieszyła by mnie butelka jakiegoś
          alkoholu, ale nie żebym coś narzucała;PPP
          • konrado80 Re: PS. 06.03.05, 00:21
            to ja powiem tak
            bylas w Warszawie?
            to czemu nie dalas znac???
            cos by sie wtedy wykombinowalo smile)
            • mariolka99 Re: PS. 06.03.05, 00:23
              Widzisz Kotek, w Wwie byłam u szyderców kochanych z mojego forum, nastepnym
              razem możesz mnie Ty zaprosić;DDD
              • konrado80 Re: PS. 06.03.05, 00:37
                spoko
                mow tylko kiedy mozesz i jestesmy umowieni smile
        • zapalniczka Re: PS. 06.03.05, 00:18
          Konrad czemu Ty tak daleko mieszkasz?
          • konrado80 Re: PS. 06.03.05, 00:22
            Ewo to czemu Ty tak daleko mieszkasz? wink
            • zapalniczka Re: PS. 06.03.05, 00:24
              jeju jak ja Cie lubie... siadaj na rowerek... nad ranem u mnie wink
              • konrado80 Re: PS. 06.03.05, 00:39
                ale na ktory??? smile))
                • zapalniczka Re: PS. 06.03.05, 00:41
                  no chyba nie na stacjonarny tongue_out na ten najszybszy oczywiscie...
                  • konrado80 Re: PS. 06.03.05, 01:02
                    mowisz o samochodzie rower? smile))
                    • zapalniczka Re: PS. 06.03.05, 01:06
                      wole wagon... tongue_out
                      • konrado80 Re: PS. 06.03.05, 01:09
                        ale wagon czego? tongue_outP
                        • zapalniczka Re: PS. 06.03.05, 01:14
                          a wagon to tez samochod tongue_out a z czym... tzn kim... mozesz sie domyslac tongue_out
                          • konrado80 Re: PS. 06.03.05, 01:21
                            ze mna? smile))
                            • zapalniczka Re: PS. 06.03.05, 01:28
                              kurde..... ze Ty tez musisz wszystko wiedziec...
                            • wujo_mike Re: PS. 06.03.05, 02:06
                              No i widzicie?? Wszystko w porządku. Może i konrado jest chamem, ale nic się nie
                              stało... powiedział przepraszam i sprawa zamknięta. co więcej, przez to, że
                              przeprosił za ewidentne chamstwo, jest czymś w rodzaju bohatera! Na tym forum to
                              nie jest oczywiste! Cóż za osiągnięcie!! Jestem chamem, i po namyśle przepraszam!
                              To takie ludzkie i cudowne! Broniłem mojego ukochanego forum!! Jakoś nikt nie
                              był tak chamski jak konrado,ale mniejsza z tym. To taka moja misja jest chyba
                              trochę, mnie nie zatrzymacie, ale jeśli pojawi się refleksja, to może inni nie
                              znikną z tego forum... Nadal nikt nie nazwał po imieniu tego co zrobił konrado.
                              Możecie pobłażać, ale dla każdej osoby, która czytała to co napisał, to jest
                              dyskwalifikujące dla całego forum. Jasne, można wybaczyć, ale chciałbym widzieć
                              jak ktoś nazywa rzeczy po imieniu. Marzenia ściętej głowy, co??
                              ...
                              WM
                    • krzysztof.marczak Re: PS. 06.03.05, 01:39
                      samochod to "rover" a nie rowersmile
        • dzika_zdzicha Re: PS. 06.03.05, 00:22
          Konrad, myślę, że nikt tu się nad Tobą nie lituje, ale EMPATYZUJE, a to
          różnica! smile)))))))))))))) pozdro kiss
          • eevvaa Re: PS. 06.03.05, 13:20

Ups. a ja nie wiem o co chodzi - zawsze unikam awantur, więc ta też mi umknęła.
            Ludzie tyle tu piszą ( bardzo dobrze), że nie nadążam z czytaniem wątków.
            Konrado, każdy ma prawo do błędów - tylko powinien się nauczyć wyciągać z nich
            wnioski. Krytyka zabija i nic nie wnosi...

Serdecznie pozdrawiam smile
            ewa
            Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć.
    • cafe_justysia O co chodzi??? 06.03.05, 19:42
      Kochani moi-co to za historia z tą agresją???
      Nie mnie tylko 2 dni i od razu jakieś jazdy są!!!
      Chodzi mi przede wszystkim o wątek Konrada z tymi przeprosinami bo naprawdę nie
      wiem o co biega!!!
      Uświadomcie mnie!!!

Aha,przeczytałam wątek Anisuy i zgadzam się z jedną tam wypowiedzią-czuję się
      alieniem bo jestem samotna i moje kumpele,które wszystkie mają facetów nie
      zawsze mogą mnie zrozumieć!!!!
      • anisua Re: O co chodzi??? 06.03.05, 19:47
        najedzony nie zrozumie głodnego
        wypitywink spragnionego
        a ktoś, kto jest w związku nie zrozumie samego i poszukującego....
        • cafe_justysia Re: O co chodzi??? 06.03.05, 19:51
          anisua napisała:

> najedzony nie zrozumie głodnego
          > wypitywink spragnionego
          > a ktoś, kto jest w związku nie zrozumie samego i poszukującego....
          >
          Dobrze,kochana ale napisz o który wątek chodzi!!!!Daj mi linka do niego...

Alieny są wśród nas smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka