anula001 26.03.05, 10:38 w zwiazku z tym co dzialo sie tu na forum wczoraj po polnocy, ukrywam nasze forum, oczywiscie wszyscy dotychczasowi bywalcy dostana access bez zadnego problemu.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamara_t Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 10:41 oooooo!!!!!!! coś takiego! a co się w końcu takiego wczoraj działo??? Odpowiedz Link
anula001 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 10:42 wszedl jakis ..... (tu cenzura) i napisal chyba ze 100 nowych watkow, ale tylko tytul, a w tym tytule nie pytaj nawet co-bo nie dosc ze to zero tresci, to jescze niegramatycznie,w kazdym razie obrazal mnie oraz innych ktorzy akurat tu byli... Odpowiedz Link
pauli7 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 10:52 a ja nie do konca.... bedzie do nas mniej osob zagladac pewnie... a trolle trafiaja sie na kazdym forum tutaj i tak chyba bardzo rzadko, warto wywracac SWS do gory nogami przez jednego dupka? milej soboty Pauli Odpowiedz Link
anula001 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 10:53 noo wczoraj przez te ponad godzine bylo mi srednio milo, i to nie z powodu tego co na mnie i na innych wypisywal.. Odpowiedz Link
aimless Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 10:55 no to widzę że święta bardzo przyjemnie się rozpoczęły... -------------------------------------------- ...who dares wins... Odpowiedz Link
aimless Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:00 anula001 napisała: > tak, na wiosne "barany" szaleja no to do zagródki je i trza ostrzyc -------------------------------------------- ...who dares wins... Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 10:58 Ja nie wiem o co chodzi, bo mnie nie było, ale sama wiesz Anulko co będzie najlepsze dla naszego forum A o wczoraj staraj się zapomnieć, ciesz się świętami i zbliżającą się wiosną Odpowiedz Link
anula001 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 10:59 wiesz, to nie jest tak ze ja rozpaczam ze wszedl mi tu jakis baran i syfu narobil, ale nie chce takich sytuacji, i nie chce mi sie kasowac co noc 100 jego watkow szkoda nawet mowic o czym.. a wiem,ze zrobi to znowu.. Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:08 Ja wiem o co chodzi, wiem, że nie rozpaczasz, ale taki dupek psuje atmosferę jakby nie było! A powinno być miło i świątecznie... Pewnie, że znowu zrobi, a jak nie on to inny i to będzie trwało i trwało... Dlatego chyba jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest temat, który raz po raz powraca, czyli ukrycie forum. A teraz pytanie do tych, którzy korzystają z Forum Mężczyzny czy siakoś tak: ono jest ukryte, czy pojawiają się tam nowi użytkownicy, bo to chyba trapi najbardziej naszych uzytkowników? Odpowiedz Link
anula001 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:10 no pewnie ze sie pojawiaja, ktos pisze ze chcialby wejsc, i wchodzi..jest jest normalny Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:16 Czyli nie ma problemu Anula blokuj, wysyaj akcesy. Ja zmykam, bo ten net tutaj działa oszałamiająco "szybko" , poza tym jeszcze tyle do załatwienia, no i nad jeziorko trzeba się wybrać Trzymaj sie cieplo Anulko i pamiętaj, że wszystkim nie dogodzisz... Odpowiedz Link
anula001 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:17 wiem, ale chce zeby bylo fajnie baw sie dobrze, do poczytania Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:20 Tutaj zawsze jest fajnie, bo my jesteśmy fajni ) (no chyba, że jakiś dupek się pojawi, ale to już inna kwestia) Do poczytania Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:08 a czy nie lepiej zmienić rodzaj forum na "zamknięte"? wtedy czytać będą mogli wszyscy, pisać wybrani.. na forum ukryte zgłasza się sporo osób, które chcą tylko zajrzeć co jest w środku i nawet się nie odzywają.. poza tym jeśli ukryjesz forum to już na stałe, "zamknięte" zawsze możesz otworzyć Odpowiedz Link
anula001 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:09 ale my chcemy przyjmowac nowych, wiec myslalam raczej o ukrytym, a wiem ze tego sie juz nie da zmienic... Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:23 to też i będziesz ich przyjmować (zgłoszenia są wysyłane mailem).. jeśli macie kłopoty z trollem - polecałabym forum "zamknięte" (na nim podobnie jak i "ukrytym" akceptuje się akcesy).. ci forumowicze, którzy po cichu podczytują nie muszą się wtedy zgłaszać.. zmykam, wesołych świąt! Odpowiedz Link
eevvaa Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:58 Witaj, miło , że wpadłaś ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
delphine2 Re: eevvaa 26.03.05, 14:30 eevvaa napisała: witaj Ewuś, jakie te forum malutkie nawet i tu na siebie wpadamy ;p Wesolych świat - pozdrowionka p/w Odpowiedz Link
eevvaa Re: eevvaa 26.03.05, 14:50 Witaj Delphine - same niespodzianki dzisiaj, bo znajomych co krok spotykam. Wesołych Świąt życzę- smacznego jajka, cukrowego baranka i mnóstwa prezentów od zajączka Tobie i wszystkim Tutaj życzę ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:13 ja juz co do tematu kiedys sie wypowiedzialem a po tym co sie wczoraj narobilem kasujac te watki to mi wystarczy nowi i tak beda przychodzili wiec nie ma sie czym przejmowac Odpowiedz Link
anula001 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:14 no wlasnie, tego kasowania to bylo troche, o blokowaniu nickow nie wspomne.. pewnie ze beda przychodzic PS widzisz nowa nazwe? Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:47 hmm tzn jak teraz bedziemy "wchodzic" na to forum?? Odpowiedz Link
anula001 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:48 normalnie, dostaniesz dostep i po zalogowaniu wejdziesz jak do tej pory Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:50 ok Dziekuje za wytłumaczenie no bo się już martwiłam Odpowiedz Link
mariolka99 Anula 26.03.05, 11:51 Czyli co, czytać może każdy, pisac po dostaniu akcessu? Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Anula 26.03.05, 11:55 No nie do końca, jak się nie zaloguję to też mogę czytać. Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 11:59 Przed chwilą się wylogowałam i przeczytałam wątek zdzichy o jajkach. Odpowiedz Link
anula001 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 12:06 bo to jest forum otwarte, jeszcze nie ukrylam Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 13:43 Aaaaa, no to wszystko jasne;D Myślałam ze już się dokonało;D Odpowiedz Link
khadroma Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 14:24 popieram ,że barana należy ostrzyc,...widziałam kiedyś takiego tuż po strzyżeniu, wiecie jak się zachowywał?...wstydził się..serio! Odpowiedz Link
robert78 Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 14:49 Trochę szkoda, ale w sumie chyba i tak wszystko jedno. Odpowiedz Link
eevvaa Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 14:52 Anulko rób jak uważasz - będzie dobrze Wesołych Świąt Tobie i wszystkim na Tym Forum życzę ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
monikson Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 16:56 Serio, serio? Ja jak zwykle opóźniona informacyjnie jestem... Tak czy siak - cokolwiek zrobisz będzie dobrze Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 17:17 hmmm... a czy ci, którzy udzielają się rzadko, też mają szansę na access? bo ja ostatnio raczej czytam, a do pisania mam trochę mniej weny, co nie znaczy, że już mi się tu nie podoba ) Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Wazna uwaga! 26.03.05, 17:26 ufff ) inaczej chyba bym miała zepsute Święta Odpowiedz Link