bmwariat 31.03.05, 08:57 Bo ja nie mam pojęcia co robić...Może rusze na miasto, może pójde do kina, a już w weekend to totalnie nie mam pomysłów. A Wy macie jakieś? Niby Warszawka..ale nie wiem co robić) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 08:59 ja zaraz wypad do lazienki robi, potem biore bus i do pracy, potem musze kupic bilet miesieczny, pozniej isc do faceta od kompa, a po poludniu korki, a o 20 mile spotkanie, oto moj dzien Odpowiedz Link
suza Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:11 anula, jak nastroj i sily od rana ? Mam nadzieje, ze wieczorne spotkanie o 20:00 bedzie mile w rzeczy samej bmwariacie, ja nie z Wa-wy, to ja nie wiem, co tam mozna robic Moze pojdz do zoo ? Lech Janerka tak spiewal: 'Niewole gnebia nas i psuja nam sny mamy dosc mamy dosc juz mamy dosc WTEDY IDZIEMY DO ZOO...' Moj czarujacy dzien juz trwa. Praca, potem jakis obiad na miescie, potem sobie kupie dobrych jablek a wieczorem lece na aerobik cwiczyc brzuszki i inne tam. Zapomnialam jeszcze dodac, ze po pracy nie zwazajac na zmeczenie, zamierzam przeczytac Marqueza w oryginale , pojsc do opery i filharmonii , do teatru, na cztery wystawy i namalowac obraz olejna ...Ach, jakaz jestem zajeta.... A serio - w weekend - planuje co najmniej 2 mile spotkania (z kobietami ) Moze na rower wyskocze... Odpowiedz Link
anula001 Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:39 dzieki, sily sa, ale obawiam sie ze jak tylko bede niedaleko szkoly to zacznie sie.. w kazdym razie zle sie nie nastawiam a spotkanie bedzie mile i pyszne Odpowiedz Link
suza Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:41 > ale obawiam sie ze jak tylko bede niedaleko szkoly to zacznie sie.. To moze w tym momencie szybciutko zwizualizuj sobie to pyszne spotkanko. Jestes dzielna nieslychanie, pamietaj o tym! Trzymaj sie bardzo suza Odpowiedz Link
suza Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 10:12 eeee, bmwariacie, trudno Ci dogodzic, doprawdy To moze na lody ? Na spacer z psem lub bez psa ? Na rower ? Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:09 no właśnie tak to kino mi krąży...samemu...ech Odpowiedz Link
martolka Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:14 no niech która idzie z nim, bo już tak się naprasza, że aż żal ) Odpowiedz Link
suza Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:15 > no właśnie tak to kino mi krąży...samemu...ech samemu smutno, co ? A jakas kolezanka / kolega nie dalby sie wyciagnac ? A moze ktos z forum ? Tu jest sporo ludzi ze 100lycy. Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:01 po 16 spacer do domu (jesli pogoda sie utrzyma), potem zakrece sie na piecie i teraz mnie ciagnie zeby skoczyc na silownie bo coraz gorzej czuje sie w swoim ciele (w tzw. miedzyczasie nie omieszkam zajrzec na jedno superowskie forum i to nie raz zajrzec) a potem ???? ksiazka i spac na chwile obecna takie plany a jak z realizacja bedzie to zobaczymy Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:22 Mój dzień nie przedstawia się zbyt imponująco Przez cały dzień praca (właśnie, jak co poniektórzy, nielegalnie piszę na forum , a potem wybieram się do pani upiększającej na różne zabiegi dla ciała. Dla ducha zaś wieczorkiem siądę sobie spokojnie z książeczką albo obejrzę jakiś film, co by nie być do tyłu z repertuarem. A w weekend - spanie, zajęcia z hiszpańskiego, spacer do Sopotu bądź na gdańską Starówkę, koniecznie z aparatem i najlepiej wieczorem, basen i pewnie jakieś spotkanko w babskim gronie. Szykowała sie randka w ciemno, ale chyba nie tym razem Z. Odpowiedz Link
suza Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:26 >spacer do Sopotu bądź na gdańską Starówkę Zajaczku, jakze Ci zazdroszcze tego nadmorskiego spaceru!!! Morska bryza...Ach.... Pewnie, olej ta randke w ciemno Babskie spotkania sa najlepsze na swiecie! Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:32 suza napisała: > Zajaczku, jakze Ci zazdroszcze tego nadmorskiego spaceru!!! Nie powiem, nie powiem - spacer na plaży jest the best, a jak jest ciepło latem, to już w ogóle... Jak mnie co najdzie, to wrzucę porobione zdjecia na jakąś stronę - trzeba się chwalić swoimi kątami > Pewnie, olej ta randke w ciemno Tak jest, olewam w ten weekend, choć pewnie odbędzie się w przyszłym tygodniu :- ) > Babskie spotkania sa najlepsze na swiecie! Ano, najlepsze są przy winie i maksymalnym rozprężeniu Pozdrowienia słoneczne, Z. Odpowiedz Link
suza Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:36 > Jak mnie co najdzie, to wrzucę porobione zdjecia na jakąś stronę - trzeba się > chwalić swoimi kątami Wrzucaj wrzucaj (a jak wrzucal, to kucal ) I najlepiej, zebysmy mogli zobaczyc Twoje foty A okulary sloneczne masz ? macham do Ciebie z prowincji suzana Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:41 suza napisała: > I najlepiej, zebysmy mogli zobaczyc Twoje foty Moze foty, powiadasz? To się pewnie da zrobić. A co z fotami innych? > A okulary sloneczne masz ? Mam, już nie mogę się doczekać, aż je założę, ale najpiew muszę wyleczyć oczka i zrzucić bryle korekcyjne, żeby założyć ulubione soczewki > macham do Ciebie z prowincji A skąd konkretnie? Z. Odpowiedz Link
herezja Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:34 suza napisała: > Babskie spotkania sa najlepsze na swiecie! Są pod warunkiem, ze następnego dnia nie trzeba iść do pracy Czy ja już mówiłam, ze jestem dzisiaj baardzo śpiąca Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:26 Na dziś...no w sumie nic-jadę na uczelnię do biblioteki(po materiały do pracy) a potem jadę do pracy...nic ciekawego...a w weekend-oczywiście w pracy jestem ) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:29 witam z rana ja wlasnie wrocilem z pracy za chwile ide cos wchrzamac, wykapac sie potem jade z ojcem po zwir i robimy dalej dach a wieczorem do pewnej nieznajomej i pewnie jeszcze cos w miedzy czasie bedzie milego dnia wszystkim Odpowiedz Link
sylwia175 Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 09:29 A ja za godzine musze isc do jednego lekarza, pozniej drugiego, nastepnie powrot do pracy i kierat do 18,00-19,00. Nastepnie sprzatanie mieszkania, pozniej kapiel i czytanie ksiazki... I spanie Odpowiedz Link
ancia_m Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 10:16 A ja teraz posiedzę w pracy, wieczorkiem za to będę zapijała się winem urodzinowym w małym gronie, a jutro będę imprezowała w większym gronie, tak więc będzie ciekawie jak mniemam ) EEEEEEE, wariat, w Wafce nie wiesz co robić? Do kina idź, do parku, gdziekolwiek gdzie fajnie. Sama marze o takim wolnym dniu, no ale to jeszcze nie teraz... Odpowiedz Link
suza Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 10:26 >zapijała się winem urodzinowym w małym gronie, a jutro będę imprezowała w większym gronie Urodziny masz ? i wszyscy: Happy Birthday 2 U!!!! Happy Birthday 2 U!!!! A teraz pomysl sobie zyczenie i nikomu nie mow jakie. Niechaj Ci sie spelni!!! Odpowiedz Link
ancia_m Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:09 Tak, mam dziś urodzinki - cholercia lecą latka, lecą Dziękuję za życzenia Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:10 Najlepszego z okazji kolejnej 18-tki)) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:14 Niom, jak ten czas szybko leci... 18 lat to już nie byle jaki wiek... i piwo mogem pić legalnie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:19 wyrob sobie ancia najpierw dowod Odpowiedz Link
ancia_m Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:25 A już myślałam, że dziś mogem cholerka Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 10:44 Tak sie wybieram do kina, ale jakos wybrać sie nie moge Myślałem żeby gdzieś na weekend pojechać ale narazie nigdzie Odpowiedz Link
ancia_m Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:10 To sie nie zastanawiaj tylko sie wybiarz! Ja zawsze tak robię i potem sie cieszę. Sama bym się wybrała, ale w pracy muszem siedzieć - chlip Tak więc czekam na wieści na czym byłeś i czy film sie podobał, więc nie masz wyboru ) Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:15 No ja też w pracy.. i jeszcze audyt nas czeka( Odpowiedz Link
ancia_m Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:16 No to wieczorkiem kino hmmm, a co to ten audyt? Odpowiedz Link
suza Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:18 > hmmm, a co to ten audyt? Jakby Ci to powidziec - to taki biurokratyczny absurd - rodzaj kontroli firmy czy dziala zgodnie z ISO.........Ohyda. Odpowiedz Link
ancia_m Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:26 Ja nie miewam audytów więc nie wiem, ale dzięki za oświecenie To przyjemnych audytów Wam zyczę Odpowiedz Link
ancia_m Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:46 Ale jak Wam pozyczę to może będzie? Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:54 Jeszcze godzina i 6 godzin maglowania...raaaaaaaaju Odpowiedz Link
ancia_m Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 12:03 Eeeeeeee, to szybko minie i zapomnisz Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:35 dokładnie....beznadzieja, bo mają nas pytać...bleeeeeee Odpowiedz Link
suza Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:16 bmwariat napisał: > No ja też w pracy.. i jeszcze audyt nas czeka( My tez mamy audyt - next week. Masakra. Wlasnie wypisuje nudne karty niezgodnosci i dzialan korygujacych... Blee... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 10:30 no troche tego mam... ale mam tez wolne... a wiec odpisze mojemu pysiackowi, posprzatam, popracuje nad zaszczytnym tytulem mgr, przejde sie tu i owdzie ale dopiero wieczorkiem jak bedzie chlodno i bedzie mnie mial kto ogrzewac ;P no i nie wiem... ale na pewno... nic nie wypali i bede siedziec przed kompem i pociskac pierdoly... Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 11:59 a ja no coz musze sie uczyc to sa moje plany na dziaj Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 12:31 Albo zrobie sobie jakiś obiadzik, będe leżał brzuchem do góry i oglądał filmy, które sobie załatwiłem)a póżniej może zacznę czytać jedną z 3 książek , które i tak zacząłem czytać Odpowiedz Link
wenecka Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 12:34 siedze w robocie do trudno przewidziec której, bo mam 50 osobom czy iluś tam nakłaść do głowy, że mój projekt jest genialny i spowoduje gigantyczny wzrost przychodów, etc. a potem czekam w domku na nieznajomego po czym razem wybieramy się na pewną niespodzinkę. Odpowiedz Link
wenecka Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 12:36 a jeśli idzie o łikęd, to musze iśc na ślub do szefa, bo mi niestety wypada, a potem szukam w sklepach sandałów i pakuję się na wakacje. wyjeżdżam we wtorek w ciepłykraj. może ktoś wie, gdzie można kupić sandały takie sportowe wuygodne do chodzenia, ale żeby dało się je do kiecki założyć? bo teraz w sklepach tylko buty wiosenne i coś czuję, że jak nic nie znajdę, to na boso będę na obczyźnie zapierniczać. Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 15:31 No i muszę dziś w pracy dłużej zostać..pewnie wyjde po 18...a wtedy to już mi się nic nie będzie chciało. Odpowiedz Link
suza Re: Jakie macie plany na dziś? 31.03.05, 15:35 > Audyt..niestety... Precz z auditami i auditorami oraz ISOami!!!! To gorsze od tsunami Odpowiedz Link
bmwariat Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 15:47 Właśnie mnie głowa zaczyna ostro boleć..a siedzieć trzeba...kurde i chodzą i pytają...ech...a głodnym Odpowiedz Link
wenecka Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 15:49 ojej, współczuję. zwłaszcza tego, żeś głodny, bo tak na głodniaka robić to niezdrowo i nieefektywnie. mnie też dziś maglują o jakieś koszty, przychody i takie duperele. Odpowiedz Link
bmwariat Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 15:58 a mnie o spółke, o radze nadzorczą, plany, misje, strategie... Odpowiedz Link
wenecka Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 16:00 a o podwyżce zapewne nawet pół słowa? skąd to znam... ))) ale jakbym wiedziala gdzie pracujesz, to bym Ci zupę kurierem wysłała. Odpowiedz Link
bmwariat Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 16:10 Podwyżka i mały awansik już miałem na początku roku..dlatego plany na ten rok zostały zamknięte już na początku roku))a pracuje sobie w takiej sporej firmieJest ok..mogłoby być lepiej, rzecz wiadoma) Odpowiedz Link
wenecka Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 16:15 hm, no ja pracuje w baaardzo dużej i ani awansu ani podwyżki. co więcej mam podejrzenie, że to dlatego, że jestem kobietą. bo jak przechodziłam testy na rekrutację wewnętrzną, to ukryli przed innymi, że miałam najelpsze wyniki od innych. innymi byli mężczyźni. ale moja branża taka po prostu szownistyczna. żeby chociaż było na kogo popatrzeć, a tu tacy obleśni faceci, że szkoda na nich choćby splunąć o patrzeni nawet nie wspominając. dlatego nie mam wyrzutów gdy robota postoi a ja w tym samym czasie np. popiszę albo poczytam na forum. Odpowiedz Link
bmwariat Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 16:23 Jeśli chodzi o zasięg to prawie cała Polska, kapitał w większości zagraniczny. Zatrudnienie ponad 1300 osób, ale bez nazwy....nie wymieniam jej na forum. Odpowiedz Link
bmwariat Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 16:23 Dosyć bogata...nawet bardzo. Odpowiedz Link
wenecka Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 16:28 nie potrzebujecie mnie w tej firmie? Odpowiedz Link
wenecka Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 16:30 rany, czyżbyśmy pracowali w tej samej firmie... bo u mnie jacyś audoturzy ponoć dzisiaj siedzą... i zatrudnienie i zasięg się zgadzają... nie może być!!! Odpowiedz Link
wenecka Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 16:41 albo moze tego nie dociekajmy i nie roztrząsajmy, bo jak się okaże, że w tej samej pracujemy, to co wtedy zrobimy? Odpowiedz Link
bmwariat Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 16:45 hehe..nic zwolnimy sie?))) Odpowiedz Link
wenecka Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 01.04.05, 11:28 hm, najpierw bym zmieniła nick, żeby swobodnie poruszać się i wypowiadać na forum mieści się w centrum czy gdzieś na obrzeżach miasta??? aż się boję co odpowiesz. Odpowiedz Link
herezja Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 01.04.05, 12:37 Ciekawe, które z was jest szefem Odpowiedz Link
bmwariat Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 01.04.05, 12:39 bardziej obrzeża Odpowiedz Link
wenecka STATEMENT ! 01.04.05, 12:48 ja piernicze! odwołuje wszystko, co powiedziałam złego o firmie, w której pracuję, firma, która raczy mnie zatrudniać jest bardzo fajna, lubie bardzo swoją pracę, wszystkie złe wypowiedzi, które kiedykowiek padły z moich ust lub wyszły spod palców o mojej pracy szeptał mi do ucha diabeł wcielony, faceci w firmie są bardzo fajni i przystojni i nieprawdą jest jakoby tacy mogliby nie być. sama jestem bardzo zapracowana, a jak ktoś widzi, że siedzę na forum, to się myli, bo to tylko wytwór jego umysłu i złudzenia optyczne. Odpowiedz Link
wenecka Re: STATEMENT ! 01.04.05, 13:08 dobra dobra, ale Ciebie też mamy, nie bądź taki mądrala. Odpowiedz Link
wenecka Re: STATEMENT ! 01.04.05, 13:18 acha! poza tym jesteś na tym forum dłużej niż ja. Odpowiedz Link
bmwariat Re: STATEMENT ! 01.04.05, 13:25 I co z tego?))Napisz coś bez konieczności logowania sięChociaz nie wiem czy tu można)) Odpowiedz Link
wenecka Re: STATEMENT ! 01.04.05, 13:30 tu nie można. i całe szczęście. idę popytać o ten audyt. Odpowiedz Link
suza Re: ech, gdyby nie ta robota,to by było tak przyj 31.03.05, 16:10 > a mnie o spółke, o radze nadzorczą, plany, misje, strategie... bleee....Ja dzisiaj wypisywalam karty dzialan korygujacych....co za nuda... Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:16 Kufa...ale mam pracy ja pierdziu... nie wiem czy dziś to zrobie, dlatego aktywność na forum jest znikoma. Pozdrawiam. Ps..obserwujecie to co w Watykanie?SZOK Odpowiedz Link
anula001 Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:17 obserwujemy, sledzimy na PAP... (((((((((( Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:19 Nie chcę nic wcześniej, ale chyba jest bliżej jak dalej..((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
anula001 Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:20 o 12:30 ma byc kolejny komunikat z Watykanu... Nie wyobrazam sobie, zeby 'to' moglo natapic, nie umiem... Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:21 jest w śpiaczce...potwierdzone Odpowiedz Link
anula001 Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:23 serwisy.gazeta.pl/swiat/0,34282.html Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:43 info.onet.pl/1075894,12,item.html szok, po prostu szok...(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
anisua Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:42 ja tez śledzę tvn24 i nie chce być złym prorokiem ale w taki dzien jak dzis to bylby okrutny żart..ta smierć a za niedlugo zbieram się na zajęcia... na razie kawa i internet Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:45 to nie jets prima aprilis...nie robi się takich żartów z takich wielkich ludzi... Odpowiedz Link
anisua Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:47 bmwariat napisał: > to nie jets prima aprilis...nie robi się takich żartów z takich wielkich > ludzi... ale ja nie robię sobie zartów!!!! tylko życie..... i taka glupia data tylko od wczoraj slysze , co sie dzieje.... i raczej nie będzie lepiej... nie zrozumiales mnie...;/ Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:50 Nie mówiłem o Tobie, nie Ciebie miałem na myśli, tylko pisma i dziennikarzy... Odpowiedz Link
suza Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 12:00 nie zasnac w pracy odebrac wyniki od lekarza kupic brukselke na obiad dowiezc ja do domu i ugotowac isc do Biedronki po codziennie niskie ceny czarne spodnie wyprac poleciec na aerobik prysznic pasc do lozka i spaaac Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 11:58 A ja jak zwykle nie mam żadnych planów. Powinienem pracować nad dyplomem, ale nie mogę się zebrać, więc spędzam czas (dosłownie). Jak bym miał rower to bym się przejechał nad morze. Niestety już nie mam. Ale 15 minut z Wrzeszcza do Sopotu to jest coś! Może sobie sprawię jakiś niedługo? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 12:01 ja bym poszla na msze... ale musialabym najpierw glowe umyc... niestety mam goraczke... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 12:23 wczoraj drapalo mnie w gardle, a dzis mam juz temp., mam jutro zajecia, nie wiem co robic, przewaznie nie choruje... Odpowiedz Link
ancia_m Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 12:25 To po co latałaś przy panach bez stanika? Zmarzłaś i masz ) Ale serio to zdrówka zyczę Odpowiedz Link
anula001 Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 12:25 pij herbatke z miodem i cytryna, duzo witaminy C, i wez cos na przeziebienie - moze fervex? powinno pomoc.. i nie wychodz dzis.. zdroweczka zycze Odpowiedz Link
bmwariat Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 12:25 Wypije sok za Twoje zdrowie Chce ktoś Princesse czekoladową?Jest przepyszna Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Jakie macie plany na dziś? 01.04.05, 12:38 dzieki wszystkim... jednak nie pojade na zajecia... mam mnostwo obowiazkow w przyszlym tygodniu i wole to przechorowac przez weekend kosztem wykladow niz rozlozyc sie na dobre... Odpowiedz Link