anula001 31.03.05, 20:36 i mam juz karte dzwiekowa i glosniki naprawine i w ogole super))) Nie ma to jednak jak darmowy serwis komputerowy))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: 2,5 godziny i 31.03.05, 20:46 nie, zadzwonilam do faceta, ktory ma sklep z kompami, u niego kupowalam w grudniu, okazalo sie ze cos sie uszkodzilo z karta, cos tam cos tam, to wszystko taaakie skomplikowane, ale w kazdym razie mam juz wszystko i dzis juz bede na skype gadac sobie))) JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIII Odpowiedz Link
anisua Re: 2,5 godziny i 31.03.05, 20:53 suuuper wreszcie coś z tym dżwiękiem zrobiłaś..od tylu tygodni... Odpowiedz Link
anula001 Re: 2,5 godziny i 31.03.05, 20:54 no cicho, cicho) i to za darmo a ja juz myslalam, ze mi facet zaspiewa z 80 zl, a tu prosze taka niespodzianka) Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: 2,5 godziny i 31.03.05, 20:57 We warszaffce za dobrą kawę też mogę w pudelku podłubać jeśli ktoś będzie mial problem. Co prawda ja bardziej CCNA ale z braku laku.. Odpowiedz Link
anula001 Re: 2,5 godziny i 31.03.05, 20:58 a ja z torunia ( ehh, no ale na razie nie mam zadnych problemow z kompem Odpowiedz Link
md0512 Cena usługi... 01.04.05, 03:54 Cześć !! Często spotykam się z prośbami znajomych o jakąś pomoc przy komputerze. Często są to prośby od współpracowników. Czasami wiąże się to z podróżą ok. 30 km (w jedną stronę). Na koniec pada pytanie ile płacę... i wtedy pot zimny pojawia się na mym czole. Ile wziąć? Czy wogóle wypada? Na ile bliska jest nasza znajomość, żeby traktować pracę w ramach przysługi koleżeńskiej? Póki co nie biorę pięniędzy od moich szefów i bliskich znajomych. Jednak od tych dalszych - owszem, przynajmniej kwotę pokrywającą poniesione przeze mnie koszty. Poza tym staram się wczuć w sytuację finansową osoby z którą mam do czynienia. Kiedyś jechałem ok. 100 km aż prawie nad Bug. Patrzę - stary dom, gospodarstwo, dzieci pięcioro, no nie przelewa się. Opłata 0 zł. Drugim razem dostałem do tych ludzi wytłaczankę prawdziwych wiejskich jajek Odpowiedz Link
anula001 Re: Cena usługi... 01.04.05, 08:54 czlowiek, ktory byl u mnie sprzadal mi kompa w grudniu i wykonal te prace wczoraj za darmo w ramach serwisu..Mile to A co do ceny - to tak jak ja nie wiem ile powiedziec znajomym (dalszym, od bliskich osob nie biore nigdy kasy) i szefom, za zrobienie czegos zwiazanego z ang..Zawsze mam dylemat... Odpowiedz Link
thomix Re: Cena usługi... 01.04.05, 10:06 a ja własnie dostałem czekolade od koleżanki za zrobienie pewnej analizy w excelu)) Odpowiedz Link