anula001 Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:02 pierwsza) ale co zrobic? zaraz ide sie kapac, a potem ide uczyc tepe strzaly)))) Odpowiedz Link
jumar1 Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:03 co to za populistyczne hasła?? dobrze wiadomo,ze polujesz tylko na jak najwieksza ilosc popstów a żadnego konkretnego programu naprawczego nie masz pzdr. Odpowiedz Link
suza Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:06 jumar1 napisał: > co to za populistyczne hasła?? > dobrze wiadomo,ze polujesz tylko na jak najwieksza ilosc popstów > a żadnego konkretnego programu naprawczego nie masz > jumarze (kojarzysz mi sie z rumakiem ) a skad to wiadomo? w gazecie napisali, czy w wiadomosciach powiedzieli ? ) taak, ja taka karierowiczka jestem - startuje w konkursie na najwieksza liczbe wpisow )) pozdrawiam )) Odpowiedz Link
ancia_m Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:03 mi, bo z chęcią bym sobie z Wami tu porozmawiała, co właśnie czynię Odpowiedz Link
zoskaanka Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:07 a mnie się chce może jeszcze nie teraz, jeszcze się polenię, dopiję kawusię, poczekam aż zadziała, ale na pewno później wezmę się do pracyPP Odpowiedz Link
anisua mnie się musi chcieć... 21.04.05, 09:18 i tyle.... a jak sobie wmówię,że mi się bardzo chce....to może uwierzę a jeszcze jak sobie nagrodę obiecam....))) Odpowiedz Link
anula001 Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:18 hmm, ja tez sie Zoska wezme, ale nie chce mi sie) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:21 przeca wiem, mnie też się nie chce, ale skoro jeszcze w tej chwili nie muszę, to mogę mieć nadzieję i cieszyć sie na zapas, że może mi się zachcePP Odpowiedz Link
zoskaanka Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:23 a ja posiedzę sobie jeszcze cichutko i poczekam... Odpowiedz Link
suza Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:20 to trzy czteeery!!! Do roboty!!! Bo wydajnosc spada!!! Odpowiedz Link
suza Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:21 Slyszycie jak wydajnosc spada ? Z wielkim hukiem! Odpowiedz Link
kasiam306 Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:22 ale co zrobic jak sie nie chce jej podniesc? Odpowiedz Link
herezja Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:22 Spada? Myślałam, ze już dawno leży zapomniana pod szafą z dokumentani Odpowiedz Link
pauli7 Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:25 mi sie nie chce..... jak cholera... juz powinnam zaczac wychodzic a tkwie przed kompem wmawiajac sobie, ze jeszcze jem sniadanko) a juz ani jednej kropli kawki mi nie zostalo) Pauli Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:28 Najpierw kawa - potem mogę się zastanowić nad wydajnością Z. Odpowiedz Link
thomix Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:35 a ja dzisiaj nie zamierzam nic robić i z takim postanowieniem jechalem do fabryki!!! Odpowiedz Link
anisua znikam 21.04.05, 09:44 bo z tym klikaniem to jeszcze bardziej mi się odechce...) miłego gadania, klikania i.... może miłej pracy))) i udanego dnia nie przemęczajcie się za bardzo;D choc niektórym widzę dobrze idzie;PP Odpowiedz Link
ancia_m Re: znikam 21.04.05, 09:49 Miłego dnia i Tobie Ja przemęczać się nie zamierzam, ale co innego wobec mnie planuje chyba mój boss, ale i to da się obejśc Odpowiedz Link
ancia_m Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:50 thomix napisał: > a ja dzisiaj nie zamierzam nic robić Strajk? > i z takim postanowieniem jechalem do fabryki!!! To pewnie szefu się cieszy, co? Dobrze, że chociaż na głupoty nie marnujesz swojego czasu, tylko z nami tutaj siedzisz Odpowiedz Link
jeanne_n Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:55 u mnie to standard obiecuję, że jak kiedyś dla odmiany mi się zachce, to założę specjalny wątek Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: komu jeszcze sie 21.04.05, 09:58 mi!!!!Ale na szczęście dziś nie pracuję ) Odpowiedz Link
wenecka mnie sie nigdy nie chce 21.04.05, 16:52 nie tylko dzisiaj. a najbardziej mi się nie chce jak nie mam wystarczającej marchewki za pracę, przy czym marchewką nie zawze jest kasa, czasem jest to niezwykła satysfakcja - ale niestety występuje ona prawie wyłącznie przy realizowaniu swojej pasji. za rzadko. Odpowiedz Link