anula001 26.04.05, 14:04 pisze tego posta, bo Herezja sie smutkuje ze Warszawiakom zalozylam juz 2 watki Nie bede robic pustych przebiegow - powiem jeno ze sie ciesze juz na nasze spotkanie/ania )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajaczek79 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 14:13 anula001 napisała: > pisze tego posta, bo Herezja sie smutkuje ze Warszawiakom zalozylam juz 2 watki > > > Nie bede robic pustych przebiegow - powiem jeno ze sie ciesze juz na nasze > spotkanie/ania > )) Zajączek się też cieszy DD Inni zapewne także, ale chwilowo ich nie ma Rozumiem, że stanęło na 2 kwietnia. A gdzie? Z. Odpowiedz Link
anula001 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 14:25 > Rozumiem, że stanęło na 2 kwietnia. A gdzie? > > Z. Hmm, no z 2. kwietnia mogloby byc ciezko )) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 14:32 anula001 napisała: > > > Rozumiem, że stanęło na 2 kwietnia. A gdzie? > > > > Z. > > Hmm, no z 2. kwietnia mogloby byc ciezko )) Oopsy daisies, ale się walnęłam, hihihihi 2 maja, 2 maja. Ale gdzie? Z. Odpowiedz Link
anula001 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 14:34 hihi zajac sie zakochal))) nie wiem jeszcze gdzie - sie ustali soon bede miala w gda net, zreszta z tamara mam tez kontakt komorkowy, a moze macie jakies ulubione miejsce? Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 14:36 anula001 napisała: > hihi > zajac sie zakochal))) Zakochać to by się zając chciał, ale odpowiedniego materiału brak > nie wiem jeszcze gdzie - sie ustali soon > bede miala w gda net, zreszta z tamara mam tez kontakt komorkowy, a moze macie > jakies ulubione miejsce? Ja oczywiście optuję za Sopotem, ale nie wiem, jak to pasuje innym. Tak czy inaczej dostosuję się. Z. Odpowiedz Link
anula001 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 14:37 ja tez sie dostosuje of cors, niech wiekszosc zdecyduje zwijam sie, do potem Odpowiedz Link
montezka Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 15:05 co do miejsca, to rzucę propozycję Brzeźno..... Jest tam wiele przybytków serwujacych róznorakie rozrywki, i do tego morze blisko (to dla przyjezdnych) Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 23:07 > co do miejsca, to rzucę propozycję Brzeźno... Nie no, powagi! Gdańsk - wioska. Sopot - cwaniaczkowo. Zostaje tylko jedno miejsce, porządne i wspaniałe - Gdynia! Pójdziemy do nadmorskiej knajpki o wdzięcznej nazwie "Zielona Tawerna". Znajduje się ona na Skwerze Kościuszki, naprzeciwko ORP Błyskawica. Można wypić (serwują niepasteryzowane piwo!!!), można dobrze zjeść, ceny przystępne, świetny klimat, woda i plaża obok... Każdy trafi, (wystarczy się na "Błyskawicę" kierować), a nikt nie poda lepszej propozycji! Tak więc demokratycznie ustalone! Zielona Tawerna w Gdyni!!! [Wszelkie sprzeciwy przyjmowane są pod nr telefony 997] Odpowiedz Link
herezja Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 23:10 Jako bojowniczka o wolność naszą i waszą ) muszę zaprotestować przeciwko zalążkom dyktatury!!! W ramach przekory zaproponuję Pokład Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 23:25 No dobra, Heretyczko jedna, w ostateczności mogę się z Tobą zgodzić A spróbuj mi zmienić zdanie, to do Donegala pójdziemy Odpowiedz Link
herezja Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 23:28 eee... w Donegalu będą akurat zamieszki kibiców piłkarskich i kwarantanna z powodu zagrożenia wirusem Ebola Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 23:14 Ja się zgadzam na wszystko, może byc nawet Gdynia, lecz mej miłości do Sopotu nic nie zabije Szkoda, że się na męża nie nadaje Z. Odpowiedz Link
anula001 MOI MILI 26.04.05, 23:15 jako ze nie mam na co dzien ani gdanska ani sopot, pozwolcie ze ja zadecyduje, haha dziekuje, to mowilam ja -anula - pierwszej kategorii anglistka) Odpowiedz Link
anula001 Re: MOI MILI 26.04.05, 23:21 chetnie, odwiedze grob dziadka, dawno nie bylam.. a potem hop w kaftany Odpowiedz Link
coobad hahahahahaha!!!!!!! 26.04.05, 23:21 herezja! omal nie spadłem z krzesła!!!! hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaa!!!!! Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 23:00 LOL, Z. myślałem, że już Cię wcięło zupełnie. Czemu nic nie piszesz? (Tak naprawdę to wiem, czemu - T_t mi powiedziała - ale chcę Cię zmotywować do powrotu na forum). Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 23:13 prawdziwyja napisał: > LOL, Z. myślałem, że już Cię wcięło zupełnie. Czemu nic nie piszesz? (Tak > naprawdę to wiem, czemu - T_t mi powiedziała - ale chcę Cię zmotywować do > powrotu na forum). Alez Z. pisze, co Z. ma nie pisać Widzisz, nawet późnym wieczorem przesiaduje, zamiast pójść spać. A skoro wiesz, to czemu pytasz? Teraz mam po pracy labę - nadrabiam zaległości w spacerach i fotografowaniu Dobranoc, Z. Odpowiedz Link
herezja Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 14:16 Ja sie nie smutkuje (nawet nie wiem co to znaczy) Ja tylko walcze o równouprawnienie regionów D Do ostatniej kropli krwi jak zawsze Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 14:23 herezja napisała: > Ja sie nie smutkuje (nawet nie wiem co to znaczy) > Ja tylko walcze o równouprawnienie regionów D > Do ostatniej kropli krwi jak zawsze Mocno zakorzeniony lokalny patriotyzm? Toś mi siostrą Z. Odpowiedz Link
anula001 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 14:31 hihih, wiec mysle ze ninijeszym jestes usatysfakcjonowana, nasza Ty bojowniczko) Odpowiedz Link
herezja Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 14:59 chwilowo jestem ukontentowana Na jutro poszukam sobie czegos innego, o co warto walczyć. hmmm... może o wolność dla toruńskich pierników?? Odpowiedz Link
anula001 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 15:01 to jest mysl - ja juz patrzec nie moge jak te pierniki mecza sie w tych opakowaniach mozna by je wreszcie odwobodzic) PIERNIKI LUZEM!!!! Odpowiedz Link
herezja Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 15:04 A żeby nie wyschły za bardzo bez foliowych skorupek, będę musiała je wszystkie zjeść Uwielbiam walczyć za wolność uciśnionych Odpowiedz Link
anula001 Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 15:07 nawioze Wam dzieci kochane pierniki)) Ja tez jestem taka bojowniczka - czesto chodze w bojowkach)) Odpowiedz Link
montezka Re: Ludzie Gdanszczanie 26.04.05, 14:46 ja tez sie piszę i nie mogę doczekać. Aniu, napisałam na poczte gazetową Odpowiedz Link
coobad kochani! 26.04.05, 23:23 ja stanowczo protestuję! bliżej domu, żadne gdynie w grę nie wchodzą! wrzeszcz, gdańsk, brzeźno też może być! po cholerę po pijaku włóczyć się kolejkami albo taryfą z gdyni?! Odpowiedz Link
anula001 Re: kochani! 26.04.05, 23:24 ooo tak, zreszta co w tej Gdyni pieknego? gdanks kurcze piekny, pelno atrakcji a my sie bedziemy wlec do gdyni.. Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: kochani! 26.04.05, 23:30 Jest tylko jeszcze jedeno podobne - co do klimatu - miasto w Polsce - Poznań. Tu się czuje, że to miejsce żyje. Gdanśk jest martwy (w tym miejscu Coobad pewnie się ze mną zgodzi), zaś Sopot jest sztuczny (to też się czuje) i praktycznie składa się z jednej ulicy (w tym miejscu pewnie Z. się nie zgodzi; jednakże jej opinia jest bezwartościowa - ona jest fanatyczką). Odpowiedz Link
anula001 Re: kochani! 26.04.05, 23:32 no to musisz przyjechac jeszcze do Toronto by night Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: kochani! 26.04.05, 23:38 Byłem w Twoim Toronto wielokrotnie. Klimacik fajny (podkreślam, klimacik, na klimat to trochę za mała mieścina). Niestety boczne uliczki od Długiej (albo Szerokiej - nazwy nie pamiętam) to tragedia... Syf i żuleria. No i kończy się ona niezbyt fortunnym rynkiem. Bulwary są ok, okolice akademików niedaleko Heliosu też w porządku, ale to mało! Godzinka styknie, żeby to wszystko obejść... Odpowiedz Link
anula001 Re: kochani! 26.04.05, 23:43 klimat to klimat,prawdziwy, chodzi o atmosfere miasta, o to jak ono zyje.. jasne ze nie bede porownywala gdanska do torunia..i wiem,ze poza starowka malo jest atrakcji Glowna ulica na starowce - szeroka. Ale teraz te uliczki boczne sa juz w miare poodnawiane, naprawde sie wiele poprawilo/nadal poprawia.. Ale Torun okolo 24 w piatek jest niesamowity - stoisz sobie kolo ratusza, jestes jednym z setek ludzi, patrzysz, ze zycie toczy sie tak samo czy bedziesz stal tam czy nie... O panoramie wieczorem od strony wisly nawet nie wspomina.. Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: kochani! 26.04.05, 23:34 prawdziwyja napisał: >w tym miejscu pewnie Z. się nie zgodzi; jednakże jej > opinia jest bezwartościowa - ona jest fanatyczką). Ktoś to w końcu nazwał po imieniu Z. Odpowiedz Link
coobad Re: kochani! 26.04.05, 23:38 trudno sie nie zgodzić dodałbym jeszcze wrocław do fajnych. wszystko to nie umywa się oczywiście do berlina, tym bardziej do nightlife'u w egipcie, gdzie o 0300 czynne są wszystkie sklepy, knajpki a nawet fryzjerzy, pralnie itp gdynia jest ok, tylko cholernie daleko... dlatego mi sie nie chce, no chyba, że herezja będzie powozić, to możemy zajrzeć nawet do helu! Odpowiedz Link
herezja Re: kochani! 26.04.05, 23:25 Znając życie to i tak lokal zmieniany będzie co godzine, więc możemy spokojnie zwiedzić całe 3miasto > Odpowiedz Link
coobad Re: kochani! 26.04.05, 23:26 ok, ale ty prowadzisz tym razem, a ja się nawalam! Odpowiedz Link
anula001 Re: kochani! 26.04.05, 23:28 Herezja, kolejke bedziesz prowadzic? WOW ale bedzie jazdaPP haha Odpowiedz Link
herezja Re: kochani! 26.04.05, 23:30 Kolejkę? A nie coobusiowe autko? To ja sie tak nie bawie... Odpowiedz Link
anula001 Re: kochani! 26.04.05, 23:31 mir egal) ale kolejka byloby bardziej spektakularnie) Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: kochani! 26.04.05, 23:31 No przecież piszczałaś ze strachu, jak Coobad gazu dodawał... Odpowiedz Link
herezja Re: kochani! 26.04.05, 23:34 Zostałam zdemaskowana! W takim razie poprowadzę kolejke! Przynajmniej nie zabłądzimy > Jaka jest max prędkość SKM-ki? Wie ktoś? Odpowiedz Link