herezja 04.05.05, 14:42 Męczy mnie potwornie twój nick Z jakiej to było książki?? Kojarzy mi się z wojownikami, którzy walczyli w amoku ale gdzie ja to czytałam?? Hilfe!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aimless Re: crazy.berserker 04.05.05, 15:12 mi sie z Quake 3 kojarzy...ale ja książek nie czytam..he he ;D ----------------------------------------- ...jesteśmy, z natury, tak płytcy, że naprawdę tylko rozrywki mogą nas uchronić przed umieraniem... Odpowiedz Link
crazy.berserker Re: crazy.berserker 04.05.05, 15:43 > Męczy mnie potwornie twój nick (( Odpowiedz Link
herezja Re: crazy.berserker 04.05.05, 15:46 Spokojnie, nie musisz go zmieniać tylko powiedz mi skąd wziąłeś tego berserkera?? Odpowiedz Link
crazy.berserker Re: crazy.berserker 04.05.05, 15:49 herezja napisała: > Męczy mnie potwornie twój nick > Z jakiej to było książki?? > Kojarzy mi się z wojownikami, którzy walczyli w amoku ale gdzie ja to > czytałam?? > Hilfe!! Hmm, mój poprzedni post wykazuje moje kompletne niezrozumienie twojej wiadomości, ale ze mnie głupek ... A tak szczerze mowiąc to mój nick wzięłam nie z ksiazki a z filmu - Wiking Eryk albo Eryk wiking - był tam taki zabawny gośc który strasznie chciał być berserkerem(czyli jak napisałaś walczącym w amoku wojownikiem - czyli wszystko się zgadza)i puszczał pianę z pyska przy kazdej nadarzajacej sie okazji. Odpowiedz Link
herezja Re: crazy.berserker 04.05.05, 15:56 > Hmm, mój poprzedni post wykazuje moje kompletne niezrozumienie twojej > wiadomości, ale ze mnie głupek ... Nie wymagam az takiej samokrytyki > A tak szczerze mowiąc to mój nick wzięłam nie z ksiazki a z filmu - Wiking Eryk Ups przepraszam zdaje się, ze poprzednio zrobiłam z Ciebie faceta ) A wikinga Eryka nie oglądałam i dalej nie wiem gdzie ja czytałam o tych berserkerach.. ale nic to, może sobie kiedys przypomne Odpowiedz Link
ballbreaker Re: crazy.berserker 04.05.05, 16:12 podejrzewam ze w co drugiej ksiazce fantasy mozna znalezc to slowo Odpowiedz Link
herezja Re: crazy.berserker 04.05.05, 22:16 a to bardzo możliwe Ale nie moge sobie przypomniec, w której ja na nie trafiłam pamiętam tylko, ze podobał mi się klimat tej książki i chętnie bym do niego wróciła, ao z tego, skoro nie pamiętam tytułu Odpowiedz Link
aimless Re: crazy.berserker 04.05.05, 16:15 z tego filmu najlepszy był Eryk Szczęściaż...wypadł z łodzi...he he ---------------------------------------------- ...jesteśmy, z natury, tak płytcy, że naprawdę tylko rozrywki mogą nas uchronić przed umieraniem... Odpowiedz Link