samentu 10.05.05, 00:03 Detale mówią wiele o człowieku zwłaszcza te ze sfery intymnej więc moze w ramach poznawania sie nawzajem mała zabawa psychologiczna? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 00:12 roznie, czasem w luznych bokserkach a czasem nago ) Odpowiedz Link
samentu Ja od kilku lat 10.05.05, 00:19 nago, w bokserkach jedynie w wyjazdach ze wzgledów kulturowych ciekawe co panie zakładają pod posciel na siebie? Odpowiedz Link
filipendula Re: Ja od kilku lat 10.05.05, 00:20 zalezy czy ma grzac, czy ma byc tylko elementem dekoracji... Odpowiedz Link
samentu Ma być wygodnie i naturalnie 10.05.05, 00:24 bo łóżko to nie wybieg i tam raczej nie ukrywa się własnej natury Odpowiedz Link
krecona.ona Re: a dziś dla przykładu? 10.05.05, 01:07 taaaaa..... od lat marze, zeby spac w tym, na co mam ochote, ale z roznych wzgledow obyczajowych i dorastajacego chlopca w domu nie moge...... wiec mam zajeboscie antysexowna pizamke, niebieska, w chmurki Odpowiedz Link
thomix Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 10:15 jesli sam to bez niczego - dla komfortu a w weekendy już coś trzeba założyć Odpowiedz Link
zoskaanka Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 10:24 czasami jak jest zimno, to w skarpetkach Odpowiedz Link
kasiam306 Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 10:26 potrafie w pizamie i bluzie z polaru jak zimno jest i skarpety!!! Odpowiedz Link
suza Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 10:29 zima - aseksualna meska flanelowa pizama z dziurka )) latem - sukienki na naramkach do zludzenia przypominajace nocne koszulki jednego lata - bez wdzianka jesienia i wiosna - bawelniane, milusie bluzki i jakies rownie mile spodnie Odpowiedz Link
thomix Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 12:22 suza napisała: > zima - aseksualna meska flanelowa pizama z dziurka )) > latem - sukienki na naramkach do zludzenia przypominajace nocne koszulki > jednego lata - bez wdzianka > jesienia i wiosna - bawelniane, milusie bluzki i jakies rownie mile spodnie o rany Suza!!! I Tobie to się nie myli??? Odpowiedz Link
suza Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 12:26 thomix napisał: > I Tobie to się nie myli??? > Nie, bo rezolutna ze mnie dziewczynka I nie jestem blondynem Ubieram sie badz rozbieram w zaleznosci od temperatury. Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 14:21 w facetowskich boxerkach(są naprawdę baardzo wygodne),do tego top/t-shirt nigdy na nago(za dużo ludzi w domu ) Bo jest paru ludzi,bo jest parę w życiu dobrych chwil,bo jest parę złudzeń,które warto mieć,by żyć... Odpowiedz Link
emzecik Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 18:26 zależnie od ilości spożytego w danym dniu alkoholu na waleta lub na trolla Odpowiedz Link
zapalniczka Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 20:52 ja mam za duzo wersji... aktualnie przechodzone lniane spodnie i podkoszulek... co to swiadczy o mnie? Odpowiedz Link
samentu Napewno o otwartości i 10.05.05, 20:56 ostroznej chęci ekperymentowania w przeciwnym razie była by matczyna koszulina do kostek Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Napewno o otwartości i 10.05.05, 21:05 jeszcze w zyciu takiej nie mialam... ale rozwaze Odpowiedz Link
anisua Re: Napewno o otwartości i 10.05.05, 21:05 masz jakiś poradnik czy z głowy to piszesz i doswiadczeń?)) Odpowiedz Link
samentu A to poradniki są źródłem 10.05.05, 21:09 wiedzy życiowej?? a autorzy tychże to skąd ta wiedzę czerpią? ja z doświadczeń moich osobistych Odpowiedz Link
anisua Re: A to poradniki są źródłem 10.05.05, 21:15 czasem dla niektórych bywają a autorzy czasem mają bujną fantazję albo pod publiczkę piszą, nie zawsze zgodnie z prawdą..) a o piżamce co powiesz?? Odpowiedz Link
samentu Zalezy jakiej? 10.05.05, 21:20 czy rózowa w duże serducha? szy męska flanelowa rozpinana.... Odpowiedz Link
anisua Re: Zalezy jakiej? 10.05.05, 21:32 ani taka ani taka flaneli nie lubię, bo bym się ugotowała... a ja mam taką sportową i nie w serducha, granatową Odpowiedz Link
samentu Lubię takie 10.05.05, 21:39 ze spodenkami do kolan i odsłanajace brzuszek takie zarówno domowe jak i sexsowne Odpowiedz Link
anisua Re: Lubię takie 10.05.05, 21:50 samentu napisał: > ze spodenkami do kolan i odsłanajace brzuszek > takie zarówno domowe jak i sexsowne a ja mam długie zresztą za chwilę zastapię koszulką, bo nadchodzą upały) Odpowiedz Link
monikson Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 21:09 Jestem tak potwornie śpiąca że z lubością się wypowiem )) zima - zakładam wszystko jak leci bo strasznie marznę... lato - ściągam wszystko jak leci bo strasznie mi gorąco... )))) Odpowiedz Link
gosialska Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 21:36 W koszulce na ramiączkach, takiej do pół uda. Odpowiedz Link
konrado80 Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 21:56 to moze zamienie sie z ta koszulka na miejsca ) albo z kolderka ) Odpowiedz Link
ajlawju Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 22:01 A ja lubie spac w szerokich szortasach kapielowych i zasypiac przy jakiejs kajacej muzyce Odpowiedz Link
samentu Podsumowując 10.05.05, 22:13 Panowie w przytłaczającej większości śpia goło panie wręcz przeciwnie z róznych powodów pytanie do pań czy gdyby przyszło spać z takimi facetami to czy by sie cos zmieniło w kwestii damskiej garderoby? Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Podsumowując 10.05.05, 22:14 hę...ja bym chyba więcej odkryła...może bym spała tylko w boxerkach ) Odpowiedz Link
nom73 Re: Podsumowując 10.05.05, 22:24 cafe_justysia napisała: > hę...ja bym chyba więcej odkryła...może bym spała tylko w boxerkach ) ... i z bokserem. Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Podsumowując 10.05.05, 22:35 nom73 napisał: ... i z bokserem. Nie,nie,mój piesek jest kundelkiem ) Aha...chodziło o takiego"Gołotę" ?? ) Nie,wolę pływaków ew. surfingowców ) Odpowiedz Link
anisua Re: Podsumowując 10.05.05, 22:37 ja też.. zresztą w gorące noce mam na sobie minimum... a teraz z różnych względów jestem co nieco ubrana... Odpowiedz Link
nom73 Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 22:14 samentu napisał: > Detale mówią wiele o człowieku zwłaszcza te ze sfery intymnej > więc moze w ramach poznawania sie nawzajem mała zabawa psychologiczna? Teraz to jest tak zimno, że zakładam kalesony i skarpety. A Ty w czym, bo od siebie powinnaś chyba zacząć. Odpowiedz Link
wenecka Re: W czym śpicie???? 10.05.05, 22:37 właściwie to w czym popadnie lub w czym mam ochotę - T-shirt, sexi koszulka połyskująca i kusa, albo przezroczysta i dluga, albo piżamka z długmi nogawkami i rękawami albo całkiem króciutkimi, albo bez niczego. najchętniej jednak w męskich ramionach byle nie chrapały. Odpowiedz Link
botwine 'piżama ekologiczna' jeszcze nie pognieciona;P 10.05.05, 22:42 ... czyli nago a jeśli nie ma takich warunków, to mini szorty i T shirt Odpowiedz Link
azazela Re: W czym śpicie???? 11.05.05, 22:33 jestem inna niz wszyscy.. spie w : grubych welnianych skarpetach lub podkolanowkach, pizamie i bluzie od dresu bluze zazwyczaj sciagam nad ranem, bo mi za goraco strasznie malo seksowna jestem aha i spie pod prawdziwa pierzyna co by mi zimno nie bylo Odpowiedz Link
lucide Re: W czym śpicie???? 11.05.05, 22:40 w zimie: w piżamie dwuczęściowej - błękitnej, z satyny czy czegoś podobnego w lecie: w krótkiej koszulce na ramiączkach (lub bez niczego jeśli jest gorąco, albo... ) na wiosnę: w koszulce z krótkim rękawem po imprezie: w ubraniu Odpowiedz Link
cytryna15 Re: W czym śpicie???? 12.05.05, 08:26 Jak jest chłodono to mam na sobie dużżżżo za duży T-shirt (najchętniej męski), a jak się robi ciepło to nago, z wyjatkiem kilku dni w miesiącu nie zakładam do spania niczego na tyłek. Odpowiedz Link
tutusiam Re: W czym śpicie???? 12.05.05, 13:26 jak to? w pidżamce i to takiej w owieczki... bardzo ją lubie..je wszystkie Odpowiedz Link
anisua trzeba uważać komu się otwiera drzwi i w czym.... 12.05.05, 13:42 przypomniało mi się coś...DD jak panowie policjanci kiedyś interweniowali, ale pomylili mieszkania i zobaczyli dziewczynę w koszulce , a na niej żaba i tekst: ile frogów będę musiała pocałować, nim odnajdę swego księcia....... mieli takie miny;DDDDDDDDDDDDDDDD chociaż..... napis był po angielsku...moze nie zroumieli)) aha i to byłam ja...w tej koszulce Odpowiedz Link