Dodaj do ulubionych

to już ostatni wątek

29.05.05, 23:20
na dziś smile
spokojnej i chłodnej nocy życzę drodzy komuniści big_grinDDDDDDDDDDDDDDDD
Obserwuj wątek
    • anula001 Re: to już ostatni wątek 29.05.05, 23:21
      spij dobrze wachlujacy emzecikusmile))

---
      Gente allegra, il ciell'aiuta

EKGW
    • prawdziwyja Na pochybel! 29.05.05, 23:21
      • hoki_yamoki Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:22
        Śpij twórczo - właśnie zostałeś premierem u Hokiego I smile)))
        • anula001 Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:23
          matko moze sie na sekretarke gdzies dostanesmile)

---

EKGW
          • zoskaanka Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:25
            cicho, Ania...
            skarbcem się zajmiemy i zobaczymy, kto kim będzie rządziłtongue_outPPP
            • anula001 Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:26
              no faktsmile) ale zoska, tam beda glownie moje pieniadze z tlumaczensmile)

---

EKGW
              • zoskaanka Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:30
                ja też się dorzucę, ale to tym bardziej trzeba kasę mieć pod kontroląsmile
                • anula001 Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:31
                  ale ja bym wolala ich kase wydawacsmile) nasza bedziemy na lokacie trzymacsmile

---

EKGW
                  • hoki_yamoki Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:32
                    Kasę trzyma król...I rozdaje wg zasług....smile)))
                    • anula001 Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:33
                      o nieeee, to ja nie bede robic tlumaczensmile bede tylko lezec i pachniecsmile\

---

EKGW
                      • zoskaanka Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:35
                        ja też...
                        i trawy ciąć też nie będę...
                        • anula001 Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:36
                          no wybacz, w rozowych szpilkach to ja co najwyzej moge po puder do toaletki
                          podejscbig_grinDDD
                          • zoskaanka Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:39
                            takich z puszkiem na przodzie?big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDD
                            • anula001 Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:41
                              a puszkiem i zlota tasiemkasmile
                              a puder najnowszy od YSLsmile))

---

EKGW
                              • zoskaanka Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:43
                                mniam...
                                malinowobig_grinDDD
                                • anula001 Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:44
                                  no wiedzialam ze kto jak kto ale my sie dogadamysmile)

---

EKGW
                                  • zoskaanka Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:47
                                    to było wiadomo od nocy na lotniskusmile))))
                                    • anula001 Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:49
                                      ja juz przy holiday inn to wiedzialamsmile)))))

---

EKGW
                                      • zoskaanka Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:51
                                        fakt, zaczęło sie przy holidayusmile
                                        • anula001 Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:52
                                          kurka wodna, brzmi jak love story Zoskasmile))

a zaczelo sie tak: Anula przyjechala obladowana torbami jak ruska babulinasmile))
                                          ---

EKGW
                                          • zoskaanka Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:54
                                            a zoska ją miała przetransportować z tym majdanem i przy okazji...
                                            • anula001 Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:55
                                              ..transport odbyl sie samochodem marki....... na lotnisko im Chopina zwane Okeciemsmile
                                              Tam napily sie kawy, oczywiscie Anula co nieco rozlalasmile)))
                                              ---

EKGW
                                              • zoskaanka Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:57
                                                po drodze już im sie buzia nie zamykała... potem było jeszcze ostrzejsmile
                                                • anula001 Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:58
                                                  nie mogly sie nagadac, nie mogly sie nasmiacsmile)

---

EKGW
                                                  • zoskaanka Re: Na pochybel! 29.05.05, 23:59
                                                    parę razy przegonili je z jednego miejsca w drugie i z powrotemsmile
                                                  • anula001 Re: Na pochybel! 30.05.05, 00:01
                                                    poznaly Pana lecacego do monachiumsmile anula oczyma wyobrazni widziala juz 2
                                                    terrorystow na okeciusmile)

---

EKGW
                                                  • zoskaanka Re: Na pochybel! 30.05.05, 00:05
                                                    a ten pan to nie leciał przypadkiem do Bath?
                                                    tak jakoś z Irlandią go kojarzę...
                                                    anula widziała terrorystów, a to byli straznicy z psemsmile)))
                                                  • anula001 Re: Na pochybel! 30.05.05, 00:07
                                                    tak, do bath docelowo, ale najpierw do monachium, odprawial sie rowno ze mnasmile

a potem o 3 w nocy nastal czas rozstaniasad((

---

EKGW
                                                  • zoskaanka Re: Na pochybel! 30.05.05, 00:08
                                                    ehhh, wszystko co dobre się kończysad((((
                                                  • anula001 Re: Na pochybel! 30.05.05, 00:13
                                                    don't cry, it's only a beginningsmile)

---

EKGW
              • tamara_t Re: Na pochybel! 30.05.05, 09:03

> no faktsmile) ale zoska, tam beda glownie moje pieniadze z tlumaczensmile)

Anula, to ja jako socjolog mogę przeprowadzić badania zogniskowane, albo
                sfocusowane w komunie i opublikować i dać światu do wiadomości, że to najlepsza
                forma władzy i współżycia społecznego - zbiję na tym fortunę i już nie będziesz
                musiała brać 4tego etatu i spokojnie będzież leżała i pachniała ;P
                • anula001 Re: Na pochybel! 30.05.05, 09:06
                  no dziekuje Ci bardzo, w koncu ktos sie o mnie zatroszczyl i o moje 4 etaty.

---

EKGW
                  • tamara_t Re: Na pochybel! 30.05.05, 09:08
                    smile)))
                    Komuna to dobra rzecz, bo w założeniu zakłada równość wkładu także w pracę smile))
                    • anula001 Re: Na pochybel! 30.05.05, 09:13
                      oj podoba mi sie ta wizjasmile
                      a nad drzwiami wejsciowymi napis: Swiat wg singlismile))

---

EKGW
        • prawdziwyja NIECH ŻYJE NOWA WŁADZA LUDOWA I JA! 29.05.05, 23:27
          > Śpij twórczo - właśnie zostałeś premierem u Hokiego I smile)))

Tak? W takim razie zawieszam kontrrewolucję. Niech żyje nowa władza!!!
          • hoki_yamoki Re: NIECH ŻYJE NOWA WŁADZA LUDOWA I JA! 29.05.05, 23:28
            Ufff, bo już chciałem....Jak to miło mieć rozsądnych poddanych smile)))
            • prawdziwyja Re: NIECH ŻYJE NOWA WŁADZA LUDOWA I JA! 29.05.05, 23:31
              Kto nie z nami, ten przeciwko nam!
              • hoki_yamoki Re: NIECH ŻYJE NOWA WŁADZA LUDOWA I JA! 29.05.05, 23:32
                Trochę za ostro - ale coś w tym sensie smile))))
                • prawdziwyja Re: NIECH ŻYJE NOWA WŁADZA LUDOWA I JA! 29.05.05, 23:32
                  E tam za ostro! Trzeba pożreć swoje dzieci!
                  • hoki_yamoki Re: NIECH ŻYJE NOWA WŁADZA LUDOWA I JA! 29.05.05, 23:37
                    Ale ja pokojowo nastawiony jestem do poddanych....Jak wykorzystam Ich
                    konsumpcyjnie to kto w polu będzie robił...??? smile))
                    • tamara_t Hoki 30.05.05, 09:02
                      Ja lubię łagodnych ludzi - pozwolę Ci się wachlować przy najbliższej okazji smile
                      żebyś nie czuł się pokrzywdzony oferuję w zamian masaż tao, stoi układ? ;P
                    • anula001 Oznajmiam, ze na polu nie bede NIC robic:) 30.05.05, 09:06
                      ja mam juz dosc obowiazkow, a tu jeszcze widze jakies dochodza...
                      Nie, nie, nie bede pracowa na polu,moge co najwyzej maki zbierac zeby w wazonie
                      ustawicsmile

---

EKGW
    • zoskaanka Re: to już ostatni wątek 29.05.05, 23:21
      nie przezywaj siętongue_outPPPP

chłodych snów życzętongue_out
    • zapalniczka Re: to już ostatni wątek 29.05.05, 23:22
      plomiennych i goracych snow...
      • herezja Re: to już ostatni wątek 29.05.05, 23:33
        > plomiennych i goracych snow...
        lepiej takich z palemką i drinkiem w cieniu smile)
        • zapalniczka Re: to już ostatni wątek 29.05.05, 23:34
          gdybym tak napisala nie bylabym zapalniczka... stracilabym dobre imie wink
          • herezja Re: to już ostatni wątek 29.05.05, 23:37
            no faktycznie, to byłby niewypał smile
            • zapalniczka wiec zegnam i ja wspolnoto solistow... 29.05.05, 23:41
              no tak... smile paaaaa smile
              • hoki_yamoki Re: wiec zegnam i ja wspolnoto solistow... 29.05.05, 23:42
                no tak - podgrzała i uciekła...smile)))
                • herezja Re: wiec zegnam i ja wspolnoto solistow... 29.05.05, 23:45
                  jak tak będzie biegać, to jeszcze sie zgrzeje smile
                  • hoki_yamoki Re: wiec zegnam i ja wspolnoto solistow... 29.05.05, 23:45
                    albo nie daj Boże wypali smile)))
                • zapalniczka Re: wiec zegnam i ja wspolnoto solistow... 29.05.05, 23:45
                  hoki... jeszcze sie doczekasz... wink ale teraz serio pa pa... smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka