herezja 01.06.05, 09:35 Wypłatę wczoraj dostałam Dzisiaj w ramach protestu siedze cały dzień na forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancia_m Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 09:36 Herezjo chyba będe Ci towarzyszyła (ja dziś dostaję) Odpowiedz Link
tamara_t Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 09:38 hahahahaha )))))) ja już chyba zostałam zwolniona bo wczoraj nie miałam kasy na koncie [a powinna była być!] No ciekaaaaweeee... W ramach protestu - też od rana siedzę na forum Odpowiedz Link
jeanne_n Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 09:39 to ja dołączam do klubu ) co pięć minut sprawdzam stan konta w internecie i nadal jest 0 (( nie powiem, dało mi to odrobinę do myślenia... Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 10:12 za to ja co 5 minut sprawdzam czy moze przypadkiem nie jest juz 10ty rzecz jasna z tego samego powodu... Odpowiedz Link
herezja Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 09:39 Fajnie, przynajmniej dotrzymamy sobie towarzystwa Jak ja nie cierpię szukania nowej pracy... Pomarudzę dzisiaj trochę, dobrze? Odpowiedz Link
ancia_m Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 09:42 marudź do woli! Ja pewnie w któryms momencie tez dołacze, a co pomarudzić nam czasem nie można? Odpowiedz Link
herezja Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 09:55 Uwaga, marudzę: śpiąca jestem, niedoceniana i jeszcze skaleczyłam się kartką papieru w mały paluszek... buuu... Nawet porządnie marudzić nie potrafię Odpowiedz Link
wenecka Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 09:43 czyżby to znaczyło, że ja mam uroczo? bo ja dostaję w okolicach 27 - 29 każdego miesiąca. ale za mało, więc chyba się nie liczy, to, ze wcześniej? ale z tym, że nie należy się przepracowywać to się zgadzam. no chyba, że nam na tym z jakichś tam powodów zależy. Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 10:15 ja swoją firmę lubię za to, ze kaska zawsze jest 27-28 na kocie. żadnych ściem, żadnych obsów a i tak siedzę na forum [ bo sie szybko z robotą obrabiam ] Odpowiedz Link
tamara_t Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 10:32 W mojej poprzedniej też tak miałam. Ale i tak wolę obecną )) Odpowiedz Link
montezka Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 10:31 ja dzisiaj "puszczam" pieniazki (wiem, niektorzy z Was nie lubia tego slowa ;- )), wczoraj szef w ramach dnia dobroci dla zwierzat obdarzyl nas calkiem ladna premia, wiec dzis powinnam zasuwac jak maly reksio........ ale nic z tego, nie pozbedziecie sie mnie tak latwo Odpowiedz Link
herezja Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 10:37 puścisz mi trochę tych "pieniędzorów"?? Proszę... ) Wiecie co, tak naprawdę, to ja strasznie pieniędzy nie lubię Nie lubię o nich myśleć, nie lubię negocjować stawek, inwestować itp Nie byłyby mi do szczęścia potrzebne, gdyby nie to, ze wszyscy ich ode mnie chcą Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: jaka płaca taka praca 01.06.05, 10:37 Kruca fiks, to ja biorę się ostro do roboty! Odpowiedz Link