junkoh 22.07.05, 09:39 ow brazylijczyk co go mailem ze trzydziesci razy dostalam? panie maja swoje typy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junkoh Re: a kto z panow ladny? 22.07.05, 10:22 jumar1 napisał: > ..a Ty co?Z choinki sie urwałes? > nie urwal sie, jeszcze dynda Odpowiedz Link
junkoh Re: a kto z panow ladny? 22.07.05, 10:25 jumar1 napisał: > ..a więc tez to zauważyłas > > pzdr. stasznie sie TO rzuca w oczy Odpowiedz Link
jumar1 Re: a kto z panow ladny? 22.07.05, 10:30 Nie pociągne dalej tego tematu. Wydaje mi sie ze tu jest granica i dalsze rozmowy o tym moga byc odebrane juz tylko jednoznacznie pzdr. Odpowiedz Link
junkoh Re: a kto z panow ladny? 22.07.05, 10:46 jumar1 napisał: > Nie pociągne dalej tego tematu. > Wydaje mi sie ze tu jest granica > i dalsze rozmowy o tym > moga byc odebrane juz tylko jednoznacznie > > pzdr. toz oczywiste Odpowiedz Link
junkoh Re: a kto z panow ladny? 22.07.05, 10:22 no o bylym nie wspomne.... i nie bede zbyt powierzchowna Odpowiedz Link
junkoh Re: a kto z panow ladny? 22.07.05, 10:48 junkoh napisała: > no o bylym nie wspomne.... i nie bede zbyt powierzchowna no i o panach sie panie nie wypowiadaja, dziwne i przewrotne Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: a kto z panow ladny? 22.07.05, 13:04 mój typ? facet, o którym mówię, że nigdy nie będzie w moim typie. DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
wenecka Brad pitt 22.07.05, 23:31 od zawsze odkąd obejrzałam siedem i zobaczyłam jak o psiakach mówi "dzieci" i szaleje po żonie. mógłby się zatrzymać w tym obrazie na zawsze, choć ewoluowanie też dobrze mu robi, nie powiem. no i uszy Legolasa, które powinny dostać oskara w kategorii "najlepsze filmowe uszy". z panów takich bliższych i bardziej znanych, ot choćby z forum, to by była mieszanka - z każdego bym coś wzięła po trochu. Wiśnia - uśmiech (wiele razy) i uda do kładzenia glowy Łosiek - wzrost, rozsądek, humanitarne i dojrzałe podejście do życia Pulsarek - romatyzm, kolor włosów, umiejętności pisania Konrad - mięśnie (kurna, jaki biceps no!) i chęć niesienia pomocy Thomix - poczucie humoru wiele razy, cierpliwość Hoki - pojmowanie sprawiedliwości, chęć nauczania radzenia sobie w chwilach zagrożenia, odpowienie podejście do kobiet innych panów z forum osobiście nie znam, więc wypowiadać się nie mogę. ach, jeszcze Prawdziwy - umiejętnośc teleportacji - kurna, tego to bym się chciała nauczyć i mu szczerze zazdroszczę. Odpowiedz Link
wenecka a, zapomniałam o Krzyśku 22.07.05, 23:36 a z Krzycha bym wzięła otwarte i odważne wyrażanie swoich poglądów i umiejętność bronienia ich, choć czasem z tym wg mnie chłopak przegina. no i ogólnie pojętą komunikatyność. Odpowiedz Link
maraiss Re: a, zapomniałam o Krzyśku 23.07.05, 00:33 z facetów, których wymieniłaś poznałam osobiście tylko Konrada na dworcu zach. w WarszawieDD i w 100% zgadzam sie z tym co o nim napisałas))) dodam do tej wyliczanki jeszcze Coobada, od niego wziełabym przede wszystkim pracowitość (żebym ja taka była chociaż w 50%) ,konsekwencje w dążeniu do celu i opiekuńczość Odpowiedz Link
maraiss Re: a, zapomniałam o Krzyśku 23.07.05, 00:40 zapomniałaśc o jego dwudziestoparoletnim doświadczeniu życiowym... tego nie wziełabyś???? Odpowiedz Link
wenecka Re: a, zapomniałam o Krzyśku 23.07.05, 09:33 nie, absolutnie. może i z jego punktu widzenia jest niezwykle cenne, ale wg mnie musi jeszcze trochę się do niego zdystansować, żeby bardziej z niego czerpać. dobra, nic więcej, bo wyjdzie, żę obgadujemy Coobada nie spotkałam, ale faktycznie, chłopak jest pracowity. Odpowiedz Link