Dodaj do ulubionych

Pilnie masazystka potrzebna

25.09.05, 12:31
ktora nie boi sie przyjsc do przeziebionego wink
jest siakas chetna? bo strasznie kark mnie boli
Obserwuj wątek
    • emzecik Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 12:49
      trza było wczoraj tyle pić? wink))))
      • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 12:50
        mniej niz Ty tongue_outP
        • anisua Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 12:57
          jeśli w zamian też będzie masaz to dawaj to karczysko;DDDDDDDDDD

przynajmniej wirtualnie wymasuję;PP
          • emzecik Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 12:59
            i co, Konrado może od tego wirtualnie wyzdrowieje? ;-PPP
            • anisua Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 13:01
              emzecik napisał:

> i co, Konrado może od tego wirtualnie wyzdrowieje? ;-PPP

Nie czepiaj się;P
              wiara czyni cuda;DDDD
              zresztą nieważne do konca kto wymasuje,prawda?
              chodzi o bolący kark?

wziąłbyś i poratował kumpla w potrzebie i sam wymasował;DDDD
              • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 13:12
                ech, ja tu szukam realnej masazystki, a nie siakiejs wirtualnej tongue_out
                i powinna byc ladna wink) oczywiscie w zamian moge zrobic cos dla niej wink
                • anula001 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:19
                  ale co to znaczy w ogole ladna? ze niby taka ala pamela andersona? bo przeciez
                  dla kazdego ladna znaczy cos innego.
                  • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:25
                    dobrze, dla mnie ladna
                    moze byc??
                    • anisua Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:28
                      ale masażystka to sprawne palce powina mieć chybawink)

a reszta mniej ważna...
                      • anula001 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:29
                        chociaz pewnie to zalezy od typu masazu, bo sa tez takie gdzie po czlowieku
                        chodzi sie stopamismile)
                        • anisua Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:30

no, są jeszcze innewink
                          masuje się tez czym innym;DDDDDDDDDD
                        • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:30
                          wazne zebym wyszedl z tego caly i zdrowy smile)
                          a i moze cos wiecej by sie z tego wykroilo wink
                      • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:29
                        teraz moglbym powiedziec to samo co Ty do mnie na innym forum
                        • anisua Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:33
                          konrado80 napisał:

> teraz moglbym powiedziec to samo co Ty do mnie na innym forum
                          to mówwink
                          • a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 21:45
                            Konrado,
                            w zamian za przytulenie mogę Ci pomasować jeszcze stopy oprócz karku.
                            Wybieram stopy, bo są bardzo neutralne. Żeby nikt mnie nie posądził o jakieś
                            podteksty wink
                            • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 22:28
                              no ja bym tu bardziej za te stopy posadzil o... smile))
                              a przytulic to i bez tego masowania przytule
                              wiec jak bedziesz sie wybierala do Warszawy to daj znac
                              a wtedy umowimy sie na to przytulanie wink
                              • a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 22:36
                                Fajnie widzieć Twój nick na zielono wink Mialam Cię wpisanego z dużej litery na
                                listę Konrado80 i mi nie podswietlalo. Meczylam sie dzis szukajac przyczyny i
                                znalazlam dzieki toli bo ja wpisalam z małejlitery i ja jako jedyną mialam na
                                zielono.

Przytulanie jest wskazane, szczególnie teraz gdy sie jesień zaczęła. (zimno sie
                                robi itp.)
                                Muszę sie zaszczepić p-ko grypie. Moze jutro he, he.
                                • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 22:48
                                  no ladnie, nie wiem co mam powiedziec, jedynie zapytanie czym sobie tak
                                  zasluzylem zeby zostac tak wyroznionym? wink
                                  zauwazylem juz ze udalo sie i gratuluje
                                  jak sie nie widzi jak jest to ciezko cos doradzic

co do przytulania to tez bym chcial i oczywiscie nie tylko na jesieni wink

a choroba wlasnie przechodze przeziebienie i mam nadzieje ze jutro bedzie juz ok
                                  i pomyslec ze juz nie pamietam kiedy poprzednio chorowalem smile

tez musze pomyslec o szczepieniu, co roku sie szczepilem (bo poprzednia firma
                                  placila)

jak cos to 4626805 wink
                                  • a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 22:52
                                    Ale mnie rozbawiles. tego mi było trzeba. Wiem, ze podales mi gg, ale pierwsze
                                    co mi sie skojarzyło to pesel- moj ojciec jest 46 rocznik wink
                                    Chyba jutro odwiedzę mojego rodzinnego. Nie potrafi leczyć. Ale jest śmieszny i
                                    zawsze dawał mi zwolenienie, kiedy prosiłam o nie nie będąc aż tak chorą...
                                    • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:00
                                      hehe, no ladnie, ale do tylu lat to mi jeszcze troche brakuje smile)
                                      starszy od mojego o pare latek smile

ja wczesniej mialem z pracy w prywatnej przychodni
                                      ale teraz zmienilem prace i musze sie uzerac z panstwowa
                                      a ze musze wybrac sie do ortopedy to mnie chorera bierze
                                      bo nie moge sie dodzwonic do przychodni bo ciezko jakiejs podniesc sluchawke
                                    • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:06
                                      a-l-u-z-j-a napisała:

> Ale mnie rozbawiles.
                                      milo slyszec ze komus poprawilem humor
                                      bo zauwazylem ze cos dzisiaj smutna bylas
                                      • a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:19
                                        Wiesz jak to jest- kazdy ma lepsze, jak i gorsze dni.
                                        Ty jesteś przeziębiony, ja czuję, ze mnie bierze przeziębienie.
                                        Dlaczego musisz isc do ortopedy? Co Tobie dolega?
                                        Mam trochę dośw. w ww. temacie.
                                        • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:30
                                          ja chyba dlatego ze jestem bardziej optymista i chyba nie mam tych zlych dni
                                          ale nie da sie ukryc ze czasem brakuje mi kogos bliskiego, ale to nie jest tak
                                          ze od razu czuje sie zle

co do ortopedy, to mam ostatnio nie wiedziec czemu problemy z kolanami
                                          podczas jazdy rowerem zaczelo bolec mnie prawe kolano (z tylu kolana) po ok 2
                                          dniach bylo juz ok, ale co wsiadalem po tygodniu na rower to znowu
                                          a po wczorajszym koncercie zrobilo mi sie podobnie ale w lewym kolanie
                                          dodatkowo musze zrobic sobie USG biodra, bo mialem jakis czas temu wypadek
                                          (potracil mnie samochod) i musze sprawdzic co jest, bo niby juz bylo ok, ale
                                          znowu cos jest nie tak
                                          • a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:44
                                            Może Fastum żel pomoże doraźnie?
                                            Z ortopedami różnie bywa, ale najistotniejsza kwestia to trafić do dobrego.
                                            Trzymam kciuki zeby było lepiej.
                                            • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:47
                                              do dobrego to chodzilem w tamtej prywatnej, a tutaj zadnego nie znam
                                              wiec moze byc ciezko takowego znalezc
                                              co do smarowania to chyba nie ma po co, bo samo przestaje bolec
                                              tylko jak wsiade znowu na rower to znowu zacznie
                                              wiec musze zrobic sobie USG zeby dowiedziec sie co jest
                                              dzieki, ja tez bede trzymal zeby bylo lepiej u Ciebie wink
                                              • ernestwampir Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:59
                                                jako byłemu biegaczowi wypada mi poprzeć koleżankę tongue_out smarować fastum a przed
                                                większym wysiłkiem najlepiej maść rozgrzewająca (np. ben gay)
                                                smile
                                                • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 26.09.05, 00:05
                                                  to ja tez wiem i znam te masci, bo gralem w pilke i stosowalem
                                                  ale jakims sposobem zaczelo mnie bolec
                                                  bez przyczyny nic sie nie dzieje, a tutaj samo zaczelo bolec
                                                  dosc dlugo juz jezdze na rowerze i robie dosc dlugie dystanse
                                                  i wczesniej bylo ok, a teraz tak nagle zaczelo bolec
                                                  wiec chcial bym dowiedziec sie co jest przyczyna
                                              • a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 26.09.05, 00:03
                                                dzieki. juz sie chcialam ewakuować spać ale Aannex mnie męczy na tamtym forum!!!
                                                • konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 26.09.05, 00:06
                                                  zauwazylem smile
                                                  ale pozwole sobie zyczyc Tobie juz teraz kororowych snow wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka