konrado80 25.09.05, 12:31 ktora nie boi sie przyjsc do przeziebionego jest siakas chetna? bo strasznie kark mnie boli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emzecik Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 12:49 trza było wczoraj tyle pić? )))) Odpowiedz Link
anisua Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 12:57 jeśli w zamian też będzie masaz to dawaj to karczysko;DDDDDDDDDD przynajmniej wirtualnie wymasuję;PP Odpowiedz Link
emzecik Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 12:59 i co, Konrado może od tego wirtualnie wyzdrowieje? ;-PPP Odpowiedz Link
anisua Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 13:01 emzecik napisał: > i co, Konrado może od tego wirtualnie wyzdrowieje? ;-PPP Nie czepiaj się;P wiara czyni cuda;DDDD zresztą nieważne do konca kto wymasuje,prawda? chodzi o bolący kark? wziąłbyś i poratował kumpla w potrzebie i sam wymasował;DDDD Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 13:12 ech, ja tu szukam realnej masazystki, a nie siakiejs wirtualnej i powinna byc ladna ) oczywiscie w zamian moge zrobic cos dla niej Odpowiedz Link
anula001 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:19 ale co to znaczy w ogole ladna? ze niby taka ala pamela andersona? bo przeciez dla kazdego ladna znaczy cos innego. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:25 dobrze, dla mnie ladna moze byc?? Odpowiedz Link
anisua Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:28 ale masażystka to sprawne palce powina mieć chyba) a reszta mniej ważna... Odpowiedz Link
anula001 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:29 chociaz pewnie to zalezy od typu masazu, bo sa tez takie gdzie po czlowieku chodzi sie stopami) Odpowiedz Link
anisua Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:30 no, są jeszcze inne masuje się tez czym innym;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:30 wazne zebym wyszedl z tego caly i zdrowy ) a i moze cos wiecej by sie z tego wykroilo Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:29 teraz moglbym powiedziec to samo co Ty do mnie na innym forum Odpowiedz Link
anisua Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 15:33 konrado80 napisał: > teraz moglbym powiedziec to samo co Ty do mnie na innym forum to mów Odpowiedz Link
a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 21:45 Konrado, w zamian za przytulenie mogę Ci pomasować jeszcze stopy oprócz karku. Wybieram stopy, bo są bardzo neutralne. Żeby nikt mnie nie posądził o jakieś podteksty Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 22:28 no ja bym tu bardziej za te stopy posadzil o... )) a przytulic to i bez tego masowania przytule wiec jak bedziesz sie wybierala do Warszawy to daj znac a wtedy umowimy sie na to przytulanie Odpowiedz Link
a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 22:36 Fajnie widzieć Twój nick na zielono Mialam Cię wpisanego z dużej litery na listę Konrado80 i mi nie podswietlalo. Meczylam sie dzis szukajac przyczyny i znalazlam dzieki toli bo ja wpisalam z małejlitery i ja jako jedyną mialam na zielono. Przytulanie jest wskazane, szczególnie teraz gdy sie jesień zaczęła. (zimno sie robi itp.) Muszę sie zaszczepić p-ko grypie. Moze jutro he, he. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 22:48 no ladnie, nie wiem co mam powiedziec, jedynie zapytanie czym sobie tak zasluzylem zeby zostac tak wyroznionym? zauwazylem juz ze udalo sie i gratuluje jak sie nie widzi jak jest to ciezko cos doradzic co do przytulania to tez bym chcial i oczywiscie nie tylko na jesieni a choroba wlasnie przechodze przeziebienie i mam nadzieje ze jutro bedzie juz ok i pomyslec ze juz nie pamietam kiedy poprzednio chorowalem tez musze pomyslec o szczepieniu, co roku sie szczepilem (bo poprzednia firma placila) jak cos to 4626805 Odpowiedz Link
a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 22:52 Ale mnie rozbawiles. tego mi było trzeba. Wiem, ze podales mi gg, ale pierwsze co mi sie skojarzyło to pesel- moj ojciec jest 46 rocznik Chyba jutro odwiedzę mojego rodzinnego. Nie potrafi leczyć. Ale jest śmieszny i zawsze dawał mi zwolenienie, kiedy prosiłam o nie nie będąc aż tak chorą... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:00 hehe, no ladnie, ale do tylu lat to mi jeszcze troche brakuje ) starszy od mojego o pare latek ja wczesniej mialem z pracy w prywatnej przychodni ale teraz zmienilem prace i musze sie uzerac z panstwowa a ze musze wybrac sie do ortopedy to mnie chorera bierze bo nie moge sie dodzwonic do przychodni bo ciezko jakiejs podniesc sluchawke Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:06 a-l-u-z-j-a napisała: > Ale mnie rozbawiles. milo slyszec ze komus poprawilem humor bo zauwazylem ze cos dzisiaj smutna bylas Odpowiedz Link
a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:19 Wiesz jak to jest- kazdy ma lepsze, jak i gorsze dni. Ty jesteś przeziębiony, ja czuję, ze mnie bierze przeziębienie. Dlaczego musisz isc do ortopedy? Co Tobie dolega? Mam trochę dośw. w ww. temacie. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:30 ja chyba dlatego ze jestem bardziej optymista i chyba nie mam tych zlych dni ale nie da sie ukryc ze czasem brakuje mi kogos bliskiego, ale to nie jest tak ze od razu czuje sie zle co do ortopedy, to mam ostatnio nie wiedziec czemu problemy z kolanami podczas jazdy rowerem zaczelo bolec mnie prawe kolano (z tylu kolana) po ok 2 dniach bylo juz ok, ale co wsiadalem po tygodniu na rower to znowu a po wczorajszym koncercie zrobilo mi sie podobnie ale w lewym kolanie dodatkowo musze zrobic sobie USG biodra, bo mialem jakis czas temu wypadek (potracil mnie samochod) i musze sprawdzic co jest, bo niby juz bylo ok, ale znowu cos jest nie tak Odpowiedz Link
a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:44 Może Fastum żel pomoże doraźnie? Z ortopedami różnie bywa, ale najistotniejsza kwestia to trafić do dobrego. Trzymam kciuki zeby było lepiej. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:47 do dobrego to chodzilem w tamtej prywatnej, a tutaj zadnego nie znam wiec moze byc ciezko takowego znalezc co do smarowania to chyba nie ma po co, bo samo przestaje bolec tylko jak wsiade znowu na rower to znowu zacznie wiec musze zrobic sobie USG zeby dowiedziec sie co jest dzieki, ja tez bede trzymal zeby bylo lepiej u Ciebie Odpowiedz Link
ernestwampir Re: Pilnie masazystka potrzebna 25.09.05, 23:59 jako byłemu biegaczowi wypada mi poprzeć koleżankę smarować fastum a przed większym wysiłkiem najlepiej maść rozgrzewająca (np. ben gay) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 26.09.05, 00:05 to ja tez wiem i znam te masci, bo gralem w pilke i stosowalem ale jakims sposobem zaczelo mnie bolec bez przyczyny nic sie nie dzieje, a tutaj samo zaczelo bolec dosc dlugo juz jezdze na rowerze i robie dosc dlugie dystanse i wczesniej bylo ok, a teraz tak nagle zaczelo bolec wiec chcial bym dowiedziec sie co jest przyczyna Odpowiedz Link
a-l-u-z-j-a Re: Pilnie masazystka potrzebna 26.09.05, 00:03 dzieki. juz sie chcialam ewakuować spać ale Aannex mnie męczy na tamtym forum!!! Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pilnie masazystka potrzebna 26.09.05, 00:06 zauwazylem ale pozwole sobie zyczyc Tobie juz teraz kororowych snow Odpowiedz Link