gosialska 06.11.05, 16:00 Zapraszam na kawe i na szarlotke. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziwna_emilka Re: Kawa 06.11.05, 18:02 Czy można się wprosić na szarlotkę? czy już nic nie zostało? Odpowiedz Link
gosialska Re: Kawa 06.11.05, 22:25 Emilka, przepraszam, ze tak poźno ale szarlotka jeszcze jest, specjalnie dla Ciebie Odpowiedz Link
dziwna_emilka Re: Kawa 07.11.05, 19:47 czekałam , czekałam i w końcu usłam...(( jest coś jeszcze? za tydzień zapraszam do siebie na sernik Odpowiedz Link
gosialska Re: Kawa 07.11.05, 21:40 Chlip, chlip.. mam nadzieję, że mi wybaczysz to czekanie.. a na sernik wpadne bo to moje ulubione ciacho (obok szarlotki oczywiscie Dzisiaj nic nie mam, nawet obiadu nie bylo Odpowiedz Link
konrado80 Re: Kawa 07.11.05, 22:19 na kupną raczej się nie zaprasza domowej roboty, mama upiekła Odpowiedz Link
maruda2 Re: Kawa 07.11.05, 22:33 no fakt. Ale dobra kupna też nie jest zła. Miałam kiedyś taką fajną cukierenkę, w której można było kupić świetne szarlotki na kruchym spodzie, z duuużą ilością jabłek, warstewką chrupiącego cukru na wierzchu, a do tego wielkim kleksem bitej śmietany. Pyszne, aż nieprzyzwoite. Odpowiedz Link
dziwna_emilka Re: Kawa 10.11.05, 15:17 Nie będzie sernika, bo się przypalił tak więc zaproszenie chwilowo nieaktualne. Jak już mi minie złość na wszystkie serniki świata to upiekę drugi i wtedy balujemy ,oczywiście nie przy samym serniku Odpowiedz Link