herezja 08.03.06, 21:44 W domu, acz niekoniecznie w roli kury domowej Fajnie tak - można sie wyspać, poczytać do woli, zrobić na drutach szalik na zimę, mimo że idzie wiosna, zrobić sobie długi spacer i trochę zdjęć Jest jeden minus - nikt nie chce mi za to zapłacić )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 22:32 znudzi ci sie w koncu wiem, co mowie Pauli -- mmm... mam na ciebie ochotę.... Odpowiedz Link
herezja Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:12 Pewnie tak, ale myśle, że nie zdąży Strasznie dużo mi się naskładało rzeczy, na które miałam od dawna ochotę, a brak czasu nie pozwalał na zajęcie się nimi... Na razie sie rozkoszuję ) Odpowiedz Link
anisua Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 22:35 to nie dla mnie......lubie drób, ale....jeść Odpowiedz Link
spey Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 22:42 anisua napisała: > to nie dla mnie......lubie drób, ale....jeść > uważaj na ptasią grypę Główny Inspektor Sanitarny Kraju w związku z wystąpieniem przypadków ptasiej grypy wydał kategoryczny zakaz brania ptaszka do buzi..... )) Odpowiedz Link
anisua Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 22:53 zwłaszcza panowie powinni sie wystrzegac a gotowane, pieczone ptaszki nie wyrządzają krzywdy wrzatek wszystko zniszczy.... Odpowiedz Link
spey Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:04 anisua napisała > wrzatek wszystko zniszczy.... SADYSTKA!!!! Odpowiedz Link
herezja Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:12 ufff całe szczęście, że nie jestem kurą domową - miałabym przechlapane Odpowiedz Link
konrado80 Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:09 ja jestem od początku marca w domu i gdyby nie to że chodze teraz na korki z anglika, to już pewnie bym po mału zaczynał warjować, bo nie lubie siedzieć w domu tyle czasu, ale jeszcze tylko tydzień Odpowiedz Link
altu Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 08:04 to co- urlop? czy wyjazd za granicę?? moj brat jest od tygodnia w Szkocji. mowi, ze roboty jest full, tak jakby czekali.. mozna jechac w ciemno. pogoda ok. 10 stopni. Odpowiedz Link
konrado80 Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 08:53 tak jak mówiłem, to drugie to widze powiodło się jemu musze pomyśleć, może jednak do tej szkocji... Odpowiedz Link
lenin_ek Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:10 a nie wolalbys spakowac walizy, wsiasc z najlepszymi przyjaciolmi w auto i pomknac gdzies..... pomysl gdzie moze pasc w trakcie jazdy...., a ten szalik mozna utkac kiedys indziej Odpowiedz Link
herezja Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:14 myślałąm, ale: 1. Przyjaciele nie maja tyle czasu co ja 2. Finanse ograniczają nieco, choć nie całkowicie, moje zapędy podróżnicze 3. Zimno jest, a mi szybko marzną paluszki Odpowiedz Link
lenin_ek Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:17 odpowiadam uprzejmie: ad. 1 kto chce to potrafi ad. 2 wyjazd nawet gdzies daleko nie musi byc drogi ad. 3 rekawiczki sie moga przydac a jak zawioda to ja mam goraca krew i cieple lapki - aczkolwiek mowia ze krew toksyczna, widze po komarach ktore w nocy nie siadaja na mnie, wola umrzec z glodu)) Odpowiedz Link
herezja Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:26 równie uprzejmie kontynuuje: ad1. czasem im sie udaje, a jak nie to jest jeszcze chmara ludzi, którzy niekoniecznie sa przyjacółmi, ale na 1-2 dni można sie podczepić, co też czynie ad2. to fakt ad3. rękawiczki to dla mnie mało zdecydowanie potrzebuję kaloryferka, do którego można sie przytulić A jeśli chodzi o toksyczną krew, to gdzie ty o tej porze roku widziałeś komary?? Odpowiedz Link
lenin_ek Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:31 ciagne dalej z wielka przyjemnoscia: pkt. pierwszy pomine bo wyjasnilas pkt. drugi j/w odnosnie pkt. 3 sprawa sie komplikuje, bo mowia na mnie kaloryfer i nie pytaj kto haha, a komar zawsze sie jakis wredny znajdzie, jakis mutant ktory sie napil ostatniego lata piwa z mojej imprezy Odpowiedz Link
herezja Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:38 z grzeczności nie zakończę tematu: ad1. pominięty ad2. j/w ad3. pytać kto nie bedę, ale podrążę nieco zagadnienie powodu, dla którego otrzymałeś tak intrygującą ksywkę: czyżby żebra były bardzo widoczne? A w kwestii komarów - normalnych nie lubię, popromiennych - tym bardziej Odpowiedz Link
lenin_ek Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:48 herezja napisała: > z grzeczności nie zakończę tematu: > ad1. pominięty > ad2. j/w > ad3. pytać kto nie bedę, ale podrążę nieco zagadnienie powodu, dla którego > otrzymałeś tak intrygującą ksywkę: czyżby żebra były bardzo widoczne? > A w kwestii komarów - normalnych nie lubię, popromiennych - tym bardziej > Czy moja ksywka moze byc intrygujaca? czy ja wiem? a co to ma wspolnego z zebrami gdybym wybral ksywke kapitan nemo, lub piekny zdzich tez bys zapytala ps. to kiedy jedziemy? Odpowiedz Link
herezja Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 00:15 żebra mają wiele wspólnego z kaloryferem ps. pytanie zasadnicze - dokąd? Odpowiedz Link
lenin_ek Re: odnalazłam się :P 08.03.06, 23:49 a tak wogole heretyku jeden tu juz nikogo nie ma moze na priv pogadamy jak jeszcze Cie te komary nie dopadly.... Odpowiedz Link
herezja Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 00:16 idę właśnie uciąć komara, zanim komar utnie mnie Propozycje wszelkie proszę składać na gazetowy Odpowiedz Link
lenin_ek Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 00:35 tesh ide, propozycje juz wyslanekaloryferowe , wiosenne, i te wyjazdowe a co szalec to szalec, dobranoc wszystkim!!! Odpowiedz Link
altu Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 08:06 > a nie wolalbys spakowac walizy, wsiasc z najlepszymi przyjaciolmi w auto i > pomknac gdzies..... ja tak mam ochote.. tylko cos przyjaciele ostanio sie gdzies rozmyli, i zrobilismy sie stworzneiami niezmotoryzowanymi. Odpowiedz Link
anisua Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 09:44 a może tak ..... wsiąść do pociągu byle jakiego a towarzystwo zawsze się znajdzie Odpowiedz Link
lenin_ek Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 09:55 anisua napisała: > a może tak ..... > wsiąść do pociągu byle jakiego > > a towarzystwo zawsze się znajdzie najlepiej bez biletu, wtedy jest pewne ze przynajmniej towarzystwo konduktora Odpowiedz Link
anisua Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 09:57 o, no własnie a jak konduktor interesujacy to...mozna dalej kontynuować ...podróż Odpowiedz Link
lenin_ek Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 10:01 na szczescie mi nie grozi znajomosc z konduktorem bo nie jezdze pociagami Odpowiedz Link
anisua Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 10:05 Tobie lepiej chyba by zrobiła znajomość z konduktorką;P Odpowiedz Link
lenin_ek Re: odnalazłam się :P 09.03.06, 10:06 nie spotkalem jeszcze w moim typie, zawsze jej brakowalo tego "COS" Odpowiedz Link