anisua 19.04.06, 07:44 Miłego dnia życzę, słońca dużo, u mnie już pięknie świeci i nie zapominajcie o uśmiechu, zwłaszcza w kierunku płci przeciwnej) i nie przemęczajcie się bidoki w pracy;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikson Re: Bry:))) 19.04.06, 07:51 dziń dybry U mnie tez słońce jak ta lala, szefa nie ma, zapowiada się przyjemny dzień...odpukać W takiej sytuacji usmiech sam sie cisnie na mordkę ) Miłego dnia! Odpowiedz Link
beatka751 Re: Bry:))) 19.04.06, 08:22 Ooo jak miło, az się człowiek faktycznie uśmiecha - nawet do komputera) - na poczatek oczywiście, żeby mięśnie rozciągnąć))) Miłego i słonecznego dnia również życzę Odpowiedz Link
sunny-day Re: Bry:))) 19.04.06, 09:30 Witam również serdecznie U mnie słońce jeszcze niemrawo przeciska się przez chmury, ale, ale.... mam nadzieję ze sie przeciśnie Życze miłego wiosennego dnia Pzdr Odpowiedz Link
aretah Re: Bry:))) 19.04.06, 10:11 Witam witam... U mnie tez słonko za oknem, w pomieszczeniu skwar, ze hoho (szkoda, ze obowiązuje strój słuzbowy), a pracowac... no nie chce się i widac jak się pracuje... Odpowiedz Link