gosialska 08.05.06, 21:23 Szalona dziewczyna staje sie szalona zona, potem szalona gospodynia, a na koncu stara wariatka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosialska Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 21:28 Juz mi się podoba.. dlatego jestem taka szczesliwa Odpowiedz Link
spey Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 21:46 a znacie to: Przychodzi Małgosia do mamy i pyta: - Mamo czy jak dorosnę i wyjdę za mąż, to będzie tak jak ty i tatuś? - Tak córeczko - odpowiada mama - A jak zostanę starą panną, to będę jak ciocia Ziuta? - Tak córeczko - odpowiada mama - No to k...a piękne perspektywy!!! Piękne!!! Odpowiedz Link
herezja Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 21:48 DD chyba będę żyła w wolnym związku z weszką Odpowiedz Link
spey Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 21:51 herezja napisała: > DD > chyba będę żyła w wolnym związku z weszką to już chociaż ,,z weszkiem " napisz ... niby i tak zboczenie...ale jakby mniejsze.... PP Odpowiedz Link
herezja Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 21:52 idź na całość!! Idź na całość!! Jak grzeszyć to raz a dobrze Odpowiedz Link
spey Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 21:56 gosialska napisała: > a ja tam wolę dziewczynkiP JA TEŻ!!!!!!!!!! ...i dlatego myślę ,że jestem lesbijką !!! Odpowiedz Link
gosialska Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 21:58 Ale ja lubię i dziewczynki i chłopcówP Odpowiedz Link
spey Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 22:04 gosialska napisała: > Ale ja lubię i dziewczynki i chłopcówP NO! To jesteś i lesbijką i pedałem ! homoseksualistą znaczy ... Odpowiedz Link
spey Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 22:07 żeby życie miało smaczek : raz dziewczynka - raz chłopaczek PP hihihi bajka ,kurcze PP Odpowiedz Link
herezja Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 22:24 gosialska napisała: > Ale ja lubię i dziewczynki i chłopcówP ja też lubię, zwłaszcza duszonych z warzywami Odpowiedz Link
spey Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 22:39 herezja napisała: > ja też lubię, zwłaszcza duszonych z warzywami łomatko!!! kanibalka!!! jeśli mógłbym wybierać ...to może... wolałbym tak... jako sushi... cooo.. ?... po duszeniu jestem jakiś taki...sflaczały...nieapetyczny całkiem... PP > Odpowiedz Link
herezja Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 22:45 łee skoro już raz byłeś duszony, to odpada,k nie lubię odgrzewanego mięska Odpowiedz Link
spey Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 22:49 herezja napisała: > łee skoro już raz byłeś duszony, to odpada,k nie lubię odgrzewanego mięska hura! hura! jestem uratowany! PP ..... hihihi ..i takim to podstępnym sposobem znów uszedłem cało PP Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Szalona dziewczyna 08.05.06, 22:41 albo wcześniej wyląduje na pewnym oddziale w zamknięciu Odpowiedz Link