pepe.ks2 30.10.06, 08:03 pytanie do singli,,zorganizowanych"; czy ktoś śmiga z pomarańczowa opaską?czy nalezy do ,,polówek pomarańczy?' możecie cos powiedzieć o tym klubie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feliciae Nie 30.10.06, 08:55 Ja na pewno nie, uważam, że to żenujące: afiszować się: tak, taak, jestem do wzięcia, patrzcie, jestem sama! O rany, aż taką desperatką to ja nie jestem)) Odpowiedz Link
burykrow Ke? 30.10.06, 11:21 Ze tak powiem z obca, rozumiem że to niby jakiś znak rozpoznawczy ma być że niby singiel i chętny na znajomość... Noszę pomarańczowe ciuchy czasem ale dlatego że jakoś tak energetycznie działają na mnie, nie wiedziałem że podświadomie kogoś szukam ) . Ja słyszłem kiedyś o teori agrawek , ale to dosyć dawno było ) Odpowiedz Link
dobrotka06 Re: Ke? 31.10.06, 13:47 Ja noszę pomarańczowe ciuchy. Swego czasu ludzie mnie zaczepiali i pytali czy jestem zwolenniczką pomarańczowej rewolucji. A teraz będą się zastanawiać czy kogoś szukam? Nie szukam, ale jakbym znalazła to nie miałabym nic napreciwko, ale co do tego ma kolor pomarańczowy? Ja go po prostu lubię... Odpowiedz Link
bohema77 Re: ktos nosi pomarańczową opaskę? 30.10.06, 12:51 Ja czasem noszę pomarańczową z napisem "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link
garsc_piachu Re: ktos nosi pomarańczową opaskę? 31.10.06, 13:59 o wlasnie, pomaranczowe opaski kojarza mi sie jedynie z opaskami "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link
condziu Re: ktos nosi pomarańczową opaskę? 31.10.06, 14:06 Ja mam pomaranczowa opaske, ale z napisem "Terry Fox Run" Odpowiedz Link
justinehh Re: ktos nosi pomarańczową opaskę? 31.10.06, 16:03 Ja noszę żółtego livestronga Odpowiedz Link
zielona-oliwka Re: ktos nosi pomarańczową opaskę? 31.10.06, 21:14 O mamo... Po co pomarańczowa opaska, ja proponuję napisać sobie na czole "singlem jestem" ;p Łatwiejsze w interpretacji ;p Odpowiedz Link
condziu Re: ktos nosi pomarańczową opaskę? 31.10.06, 23:03 Singlowym ortodoksom zaproponowac mozna tatuaz Odpowiedz Link
fleshless ale słuchajta... 31.10.06, 23:18 Skoro nikt nie potępia ludzi wpsiujących się na sympatię, albo inne portale, to dlaczego tworzenie takiej, powiedzmy, społeczności poprzez bransoletki, a nie logowowanie i umieszczanie profili mielibyśmy potępiać? ;> Odpowiedz Link
ernest-wampir Re: ale słuchajta... 01.11.06, 13:39 osobiście proponuję taką opaskę nosić na czole, uszka się nie przeziębią a będzie lepiej widoczna :-] Odpowiedz Link
fleshless Re: ale słuchajta... 01.11.06, 14:30 Oj tam zaraz na czole ;P Dajmy ludziom żyć po swojemu... No owszem, pewna ostentacja może być odbierana jako nachalna, ale o niej przesądzają jednak intencje, a nie wrażenia, czy tym bardziej uprzedzenia... ;P Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: ktos nosi pomarańczową opaskę? 01.11.06, 13:28 Na razie noszę...różową:"Breast Cancer Crusade". Odpowiedz Link