Dodaj do ulubionych

Rosyjskie Prodigy

06.05.07, 14:04
www.youtube.com/watch?v=1DcqVkrcT7g&eurl=http%3A%2F%2Fpanikkk%2Eblox%2Epl%2Fhtml
eM.
Obserwuj wątek
    • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 19:35
      smile przyznam, ze osobiscie jestem w szoku ... nie mowie, ze negatywnym wink
      Ale jak do tej pory znalam tegoz faceta z takich utworow:

www.youtube.com/watch?v=aKdYLvt1wsY&mode=related&search=
      www.youtube.com/watch?v=UxU2xmjaRqE&mode=related&search=
      www.youtube.com/watch?v=1DcqVkrcT7g&eurl=http%3A%2F%2Fpanikkk%2Eblox%2Epl%2Fhtml
      • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:03
        no to diametralnie zmienil gatunek wykonywanej muzyki smile
        a co do prodigy to jednak daleko
        • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:07
          ooooo - ktos sie na reszcie zaczyna budzic przy kompie smile))
          to ide po to mleko, zeby rano nie pluc sobie w brode, ze nie mam z czym pic kawy
          i po prowrocie wlaczam 4 sezon SG1 smile bez mleka wink mysle, ze piwo bedzie
          odpowiednio dobre na widok Gould'ow i Asgardczykow wink

jako ze internet mam na tym samym monitorze, co i obraz ruchomy, to moze wezme
          udzial w jakies ciekawej dyskusji wink

Pomysle - jakis ciekawy watek na rozpoczecie wieczoru?
          • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:14
            to jak idziesz po zakupy to mozesz mi kupic pieczywo, smietane oraz czekoladowe
            lody grycana?
            ciekawy watek?
            tak czy tez macie problemy z poczta na gazeta.pl? od miesiaca ciagle sie wiesza
            a dzis od poludnia ani razu nie moge sprawdzic poczty a to niedobrze bo mam
            materialy do napisania abstraktu na jutro. tak wiec siedze i klne
            • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:20
              moge Ci nawet zabie udka kupic w sosie slodko-kwasnym wink ale musisz podeslac nr
              do kuriera, bo samej mi sie pedalowac rowerem do Wawy nie chce - starosc nie
              radosc wink

a z poczta bez problemu - 20 minut temu sprawdzilam i nawet poodpisywalam na
              niektore maile smile
              zreszta glowna poczte mam na wp - i przez 3 lata nie mialam z nia problemu. polecam
              • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:37
                hehe propo jezdzenia na rowerze to znajoimi mojego brata wybieraja sie na
                wycieczke na rowerach z Warszawy do Sandomierza w jakis weekend. wychodzi na to
                ze w sobote troszke ponad 200km a w niedziele taki sam powrot indifferent chyba bym
                umarl w pierwszym dniu indifferent
                • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:43
                  codziennie robie ok. 40 km rowerem. 30 - z pracy i do pracy, a z 10 - tak dla
                  odprezenia po znajomych jezdzac wink

ale 200 jednego dnia z rzeczami - to rzeczywiscie przesada... przede wszystkim
                  dla mnie to juz zadna przyjemnosc. Ja te 40 km robie w 2 godz mniej wiecej. A tu
                  - 10 godzin??? Czy oni na jakis kolarkach po autostradzie maja zamiar smigac?
                  • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:46
                    tam nie ma autostrad, zreszta rowerem po autostradzie nie wolno jezdzic. ale
                    trasa ladna, nadwislanska
                    chyba czas naprawic rower po 2 latach smile
                    • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:51
                      no na reszcie mam jakis pozytywny wplyw na ludzkosc smile))

bo tak to tylko samo deprawowanie wink dobrze, ze nie nieletnich wink
                      • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:53
                        oo robi sie ciekawie
                        mozesz mi napisac cos wiecej o tym deprawowaniu? ;D
                        • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:00
                          tak ordynarnie, ze az wstyd sad

seks, drugs, and rok'n'roll... sad
                          • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:02
                            hmm drugs mam w pracy rock'n'roll w radiu tylko kiepsko z tym seksem...
                            • sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:07
                              hmmm... drugs w pracy, rock'n'roll w radiu, a seks to chyba w odpowiednim czasie wink
                              • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:13
                                nie, najlepiej wszystko naraz smile
                                • sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:18
                                  seks na dragach w pracy przy włączonym radiu ;D
                                  a może coś pomieszałam?
                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:21
                                    no wiesz, niektore studentki sa niczego sobie wink
                                    tyle ze w pracy slucham tokfm tak wiec nicic z rocka i rolla
                                    • sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:31
                                      pracujesz ze studentkami i jeszcze masz czas i siły żeby przebywać na forum???
                                      gdybyś miał do wyboru nigdy więcej nie użyć seksu a nigdy więcej nie słuchać
                                      rocka i rolla to co byś wybrał?
                                      • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:35
                                        wole inne gatunki muzyczne niz rock'n'roll smile
                                        • sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:37
                                          no dobrze to inaczej postawię pytaniesmile
                                          kttóre gatunki muzyczne zastępują dla Ciebie seks wink?
                                          • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:34
                                            eee...
                                            a Tobie? wink
                                            • sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:39
                                              żadnesmile
                                              odmienne stany, odmienne odczucia
                                              mogą się uzupełniać ale nie mogą być zamiastsmile
                                              • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:47
                                                no to jezeli wiesz ze to inne stane to co zadajesz takie pytania? smile
                                                • sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:49
                                                  pytania zadaje sie po to zeby otrzymac odpowiedzi
                                                  dzieki temu swiat idzie do przodu
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 23:05
                                                    swiat idzie do przodu dzieki wojnom
                                                  • sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 23:14
                                                    zastrzeliłeś mnie tym stwierdzeniem i teraz nie wiem co napisać wink
                                                    niestety chyba coś w tym jest
                                                    chociaż to takie czarnowidztwo trochęsmile
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 23:29
                                                    ja tu jestem od czarnowidztwa, Ty od czarowania smile
                                                  • sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 23:37
                                                    ciekawa jestem kto z nas jest lepszy w pełnieniu swoich zadań smile
                                                    Dobrej nocy smile
                            • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:09
                              ups... toz to w tym wszystkim najwazniejsze...
                              reszte zawsze mozna zastapic wink
                              np. wzmocnionym napojem winopodobnym i relacjami od sasiadow z dolu wink
                              • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:11
                                pod soba mam piwnice, zreszta swoja smile
                                • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:18
                                  hmmm - to masz problem z rok'n'rollem? czy ze zwalczaniem w sobie lenia, zeby
                                  pojsc do piwnicy po... kompot naprzyklad? wink
                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:19
                                    kompot w w piwnicy?? takich dragow nie uzywam tongue_out
                                    • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:27
                                      ochhhh - zaluj smile)))
                                      dobrze przefermentowany 3-letni kompot z wisienek wink

widzialam kiedys kury po takich wisienkach wink spaly z pare godzin, a jakiego
                                      kaca mialy...
                                      • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:46
                                        bez sensu? po co dawac takie dobre wisienki kurom?
                                        • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:55
                                          czy kury nie moga zazyc troche przyjemnosci zanim trafia? do rosolu?
                                          • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:02
                                            kac nie jest przyjemny smile
                                            • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:09
                                              mam wlasnie wrazenie dziwne, ze wszyscy tu maja kaca dzis... moralnego? fizycznego?

dobrze, ze chociaz przez Gwiezdne Wrota czasami swieci slonce wink
                                              • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:19
                                                oo a na jakiej podstawie te wrazenia? smile
                                                • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:36
                                                  moze wlasnej osobowosci?

jak mam dola, to szukam sposobu, zeby go przepedzic, np. przekomarzaniami
                                                  slownymi na forach wink i raczej na wesolo wink

a tu dzis same jakies smutne watki...

1. Wszyscy jesteśmy...
                                                  Autor: inseg ☺
                                                  Data: 06.05.07, 23:13
                                                  ..za szybką

2. Tu wpisywać obawy związane z randkami int.

3. .... nawet glownodowodzacy smuci sie o kaca u kur...

jedyne co mi dzis smuci, to spowolniony internet - chodzi jak po grudzie...

nic to - wlaczam 3 odcinek wink
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:40
                                                    no trudno sie nie wku.. jak od poludnia prubuje wejsc na swoja poczte indifferent
                                                  • night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:53
                                                    zadziwiajaca doprawdy jest zlosliwosc rzeczy martwych...
                                                    ja na poczte w gazecie weszlam przed chwila - i - o dziwo - dziala wink
                                                    w odroznieniu od cyferek, ktore sie pojawialy w podpisie...
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 23:30
                                                    to pewnie numer konta, trzeba przesac odpowiednia kwote smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka