mojave777 06.05.07, 14:04 www.youtube.com/watch?v=1DcqVkrcT7g&eurl=http%3A%2F%2Fpanikkk%2Eblox%2Epl%2Fhtml eM. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 19:35 przyznam, ze osobiscie jestem w szoku ... nie mowie, ze negatywnym Ale jak do tej pory znalam tegoz faceta z takich utworow: www.youtube.com/watch?v=aKdYLvt1wsY&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=UxU2xmjaRqE&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=1DcqVkrcT7g&eurl=http%3A%2F%2Fpanikkk%2Eblox%2Epl%2Fhtml Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:03 no to diametralnie zmienil gatunek wykonywanej muzyki a co do prodigy to jednak daleko Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:07 ooooo - ktos sie na reszcie zaczyna budzic przy kompie )) to ide po to mleko, zeby rano nie pluc sobie w brode, ze nie mam z czym pic kawy i po prowrocie wlaczam 4 sezon SG1 bez mleka mysle, ze piwo bedzie odpowiednio dobre na widok Gould'ow i Asgardczykow jako ze internet mam na tym samym monitorze, co i obraz ruchomy, to moze wezme udzial w jakies ciekawej dyskusji Pomysle - jakis ciekawy watek na rozpoczecie wieczoru? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:14 to jak idziesz po zakupy to mozesz mi kupic pieczywo, smietane oraz czekoladowe lody grycana? ciekawy watek? tak czy tez macie problemy z poczta na gazeta.pl? od miesiaca ciagle sie wiesza a dzis od poludnia ani razu nie moge sprawdzic poczty a to niedobrze bo mam materialy do napisania abstraktu na jutro. tak wiec siedze i klne Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:20 moge Ci nawet zabie udka kupic w sosie slodko-kwasnym ale musisz podeslac nr do kuriera, bo samej mi sie pedalowac rowerem do Wawy nie chce - starosc nie radosc a z poczta bez problemu - 20 minut temu sprawdzilam i nawet poodpisywalam na niektore maile zreszta glowna poczte mam na wp - i przez 3 lata nie mialam z nia problemu. polecam Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:37 hehe propo jezdzenia na rowerze to znajoimi mojego brata wybieraja sie na wycieczke na rowerach z Warszawy do Sandomierza w jakis weekend. wychodzi na to ze w sobote troszke ponad 200km a w niedziele taki sam powrot chyba bym umarl w pierwszym dniu Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:43 codziennie robie ok. 40 km rowerem. 30 - z pracy i do pracy, a z 10 - tak dla odprezenia po znajomych jezdzac ale 200 jednego dnia z rzeczami - to rzeczywiscie przesada... przede wszystkim dla mnie to juz zadna przyjemnosc. Ja te 40 km robie w 2 godz mniej wiecej. A tu - 10 godzin??? Czy oni na jakis kolarkach po autostradzie maja zamiar smigac? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:46 tam nie ma autostrad, zreszta rowerem po autostradzie nie wolno jezdzic. ale trasa ladna, nadwislanska chyba czas naprawic rower po 2 latach Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:51 no na reszcie mam jakis pozytywny wplyw na ludzkosc )) bo tak to tylko samo deprawowanie dobrze, ze nie nieletnich Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 20:53 oo robi sie ciekawie mozesz mi napisac cos wiecej o tym deprawowaniu? ;D Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:00 tak ordynarnie, ze az wstyd seks, drugs, and rok'n'roll... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:02 hmm drugs mam w pracy rock'n'roll w radiu tylko kiepsko z tym seksem... Odpowiedz Link
sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:07 hmmm... drugs w pracy, rock'n'roll w radiu, a seks to chyba w odpowiednim czasie Odpowiedz Link
sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:18 seks na dragach w pracy przy włączonym radiu ;D a może coś pomieszałam? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:21 no wiesz, niektore studentki sa niczego sobie tyle ze w pracy slucham tokfm tak wiec nicic z rocka i rolla Odpowiedz Link
sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:31 pracujesz ze studentkami i jeszcze masz czas i siły żeby przebywać na forum??? gdybyś miał do wyboru nigdy więcej nie użyć seksu a nigdy więcej nie słuchać rocka i rolla to co byś wybrał? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:35 wole inne gatunki muzyczne niz rock'n'roll Odpowiedz Link
sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:37 no dobrze to inaczej postawię pytanie kttóre gatunki muzyczne zastępują dla Ciebie seks ? Odpowiedz Link
sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:39 żadne odmienne stany, odmienne odczucia mogą się uzupełniać ale nie mogą być zamiast Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:47 no to jezeli wiesz ze to inne stane to co zadajesz takie pytania? Odpowiedz Link
sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:49 pytania zadaje sie po to zeby otrzymac odpowiedzi dzieki temu swiat idzie do przodu Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 23:05 swiat idzie do przodu dzieki wojnom Odpowiedz Link
sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 23:14 zastrzeliłeś mnie tym stwierdzeniem i teraz nie wiem co napisać niestety chyba coś w tym jest chociaż to takie czarnowidztwo trochę Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 23:29 ja tu jestem od czarnowidztwa, Ty od czarowania Odpowiedz Link
sottobosco Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 23:37 ciekawa jestem kto z nas jest lepszy w pełnieniu swoich zadań Dobrej nocy Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:09 ups... toz to w tym wszystkim najwazniejsze... reszte zawsze mozna zastapic np. wzmocnionym napojem winopodobnym i relacjami od sasiadow z dolu Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:11 pod soba mam piwnice, zreszta swoja Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:18 hmmm - to masz problem z rok'n'rollem? czy ze zwalczaniem w sobie lenia, zeby pojsc do piwnicy po... kompot naprzyklad? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:19 kompot w w piwnicy?? takich dragow nie uzywam Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:27 ochhhh - zaluj ))) dobrze przefermentowany 3-letni kompot z wisienek widzialam kiedys kury po takich wisienkach spaly z pare godzin, a jakiego kaca mialy... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:46 bez sensu? po co dawac takie dobre wisienki kurom? Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 21:55 czy kury nie moga zazyc troche przyjemnosci zanim trafia? do rosolu? Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:09 mam wlasnie wrazenie dziwne, ze wszyscy tu maja kaca dzis... moralnego? fizycznego? dobrze, ze chociaz przez Gwiezdne Wrota czasami swieci slonce Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:19 oo a na jakiej podstawie te wrazenia? Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:36 moze wlasnej osobowosci? jak mam dola, to szukam sposobu, zeby go przepedzic, np. przekomarzaniami slownymi na forach i raczej na wesolo a tu dzis same jakies smutne watki... 1. Wszyscy jesteśmy... Autor: inseg ☺ Data: 06.05.07, 23:13 ..za szybką 2. Tu wpisywać obawy związane z randkami int. 3. .... nawet glownodowodzacy smuci sie o kaca u kur... jedyne co mi dzis smuci, to spowolniony internet - chodzi jak po grudzie... nic to - wlaczam 3 odcinek Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:40 no trudno sie nie wku.. jak od poludnia prubuje wejsc na swoja poczte Odpowiedz Link
night_irbis Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 22:53 zadziwiajaca doprawdy jest zlosliwosc rzeczy martwych... ja na poczte w gazecie weszlam przed chwila - i - o dziwo - dziala w odroznieniu od cyferek, ktore sie pojawialy w podpisie... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Rosyjskie Prodigy 07.05.07, 23:30 to pewnie numer konta, trzeba przesac odpowiednia kwote Odpowiedz Link