emzecik 13.08.07, 19:58 na to że się da altu i emzet 25.08.2007, godz 16.30 USC Białołęka PS. Napisałem to, bo wiem że altu dostępu do kompa nie ma i nie może sprostować Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomysl.po.wypiciu Re: dowód 13.08.07, 20:36 no ludzie wezcie przenisecie termin, ja wtedy bede w bielawie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu a ja jeszcze w kwestii formalnej? 13.08.07, 20:55 na co ro jest dowód? tzn co się da? Odpowiedz Link
anula001 Re: dowód 13.08.07, 21:36 wow! gratulacje a jak dzwoniles kiedys i pytalam kto to, to nie powiedziales)) ciesze sie bardzo! Odpowiedz Link
mort_subite Re: dowód 13.08.07, 21:45 Słów mi brak Gratulacje Nie mogliście zaplanować uroczystości w jakimś bliższym cywilizacji miejscu? Może wpadłbym nieproszony, choć z daleka ponapawać się szczęściem bliźnich (nie byłbym sobą, gdybym trochę nie pomarudził ;-P) Odpowiedz Link
mumuja Re: dowód 13.08.07, 22:01 niestety bardzo nie będę mogła być świadkiem dowodu, przybędzie za to agent P. Czy idziecie po dokonaniu ogledzin dowodu na wodke? Czy tez bedzie mozna tego dokonac w innym terminie? Odpowiedz Link
yes22 Re: dowód 13.08.07, 22:37 ale altu muszą piec uszy hie hie tak czy inaczej - szczęścia! na białołękę mam blisko więc kto wie czy z łodygą nie przyjadę Odpowiedz Link
color Re: dowód 13.08.07, 23:36 niestety nie bedzie mnie w tym czasie w wawie... plisss - zrob foty, bo inaczej nie uwierze )) (altu ?????) Odpowiedz Link
9b9 Re: dowód 14.08.07, 08:46 Super, że są jeszcze ludzie normalni. Nie tam jakieś sraty draty końkordaty tylko stary, poczciwy USC. Wysłać altu smsa z doniesieniem co Ty tu wyprawiasz? ))) pzdr. Odpowiedz Link
ardiss Re: dowód 14.08.07, 09:26 ło matko!!! no zajebiscie)) przyjdę z goździakami!!! mam super zieloną sukienkę i złote szpilki!!! Kto idzie ze mna w parze??? Mort? Moze Ty? Ze stuknięta ciocią Odpowiedz Link
mort_subite Re: dowód 14.08.07, 10:00 ardiss napisała: > Kto idzie ze mna w parze??? Mort? Moze Ty? Ze stuknięta ciocią Hehe, Junior by się mocno zdziwił, widząc Dziadka Morta na swoich zaślubinach Altu już mniej, ale to tylko dlatego, że się po prostu nie znamy ;-P Niestety z 3City do Wawy jest znacznie bliżej, niż ze Szczecina i z racji niesprzyjającej geografii niestety nie będzie mi dane uronić łzy wzruszenia podczas sakramentalnego "tak" młodożeńców. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dowód 14.08.07, 09:58 zatkało mnie..... WOW) gratulacje!!!! ps. nawet na forum mozna znależc miłość Odpowiedz Link
zoskaanka Re: dowód 14.08.07, 23:12 czarny.onyks napisała: > zatkało mnie..... > WOW) > gratulacje!!!! > > ps. nawet na forum mozna znależc miłość > można, my już dwa lata razem z R Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dowód 18.08.07, 22:54 noooo fakt.... czyzby to było zarazliwe w Wawie? też chcę się zarazić Odpowiedz Link
condziu Re: dowód 14.08.07, 11:37 Aż zadzwoniłem do USC Białołęka spytaniem czy Altu i Emzecik się 25 sierpnia stawiają u nich i Pani mi odpowiedziała, żebym sobie jaj nie robił Czekam na jakiś dowód Odpowiedz Link
9b9 Re: dowód 14.08.07, 11:56 condziu napisał: > Aż zadzwoniłem do USC Białołęka spytaniem czy Altu i Emzecik się 25 sierpnia > stawiają u nich i Pani mi odpowiedziała, żebym sobie jaj nie robił Jako ten bardziej od condzia nieśmiały poszukałem jedynie strony www Urzędu. Jest tak, że jej nie ma. No więc wrzuciłem altu w google i wyszło mi tylko, że podpisała jakąś petycję w sprawie czołgu w Pruszkowie. Żaden dowód)) pzdr. Odpowiedz Link
condziu Re: dowód 14.08.07, 12:16 USC: Warszawa-Białołęka (1431021) Ulica: ul. Modlińska 197 Miasto: 03-122 Warszawa-Białołęka Tel: +48 22 510-31-39 Fax: +48 22 510-31-26 Dzwońcie, wysyłajcie faxy i pytajcie się o Altu & Emzecika\ p.s. Na razie największą tajemnicą są świadkowie ... jacyś muszą być według reguł gry IV RP. Odpowiedz Link
felerynka Re: dowód 14.08.07, 12:43 to mi przypomina tą zabawę sieciową, ustalamy coś co zrobimy w realu w tym samym czasie) i robimy a bywają to najdziwniejsze rzeczy Odpowiedz Link
zoskaanka Re: dowód 14.08.07, 23:14 9b9 napisał: > condziu napisał: > > Aż zadzwoniłem do USC Białołęka spytaniem czy Altu i Emzecik się > 25 sierpnia > > stawiają u nich i Pani mi odpowiedziała, żebym sobie jaj nie > robił > > Jako ten bardziej od condzia nieśmiały poszukałem jedynie strony www > Urzędu. Jest tak, że jej nie ma. Jak nie ma, jak jest??? www.usc.pl/bazausc.php?akcja=info&id=1431021 > > Odpowiedz Link
9b9 Re: dowód 16.08.07, 09:03 To NIE jest strona USC, tylko dane adresowe z bazy wszystkich USC w Polsce. Równie dobrze można podac link do strony np. PKT czy innej bazy firm. BTW nie mam pojęcia czy USC w ogóle mają własne strony www. Łatwo sprawdzić. Odpowiedz Link
emzecik Re: dowód 14.08.07, 15:37 condziu napisał: > Aż zadzwoniłem do USC Białołęka stary, jesteś moim idolem Odpowiedz Link
zeppelia Re: dowód 14.08.07, 16:40 A jasne, że się da. Trza chcieć tylko Niech Wam z górki będzie, gratuluję. [Emzet, tylko nie klinj podczas ceremonii ;p] Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: dowód 14.08.07, 16:53 Czy wy się na jakiś flash-mob w USC umawiacie, czy... nie no, po prostu jestem pod wrażeniem. Podobno to forum to nie agencja matrymonialna. Wasz przykład będzie krzepiący dla przyszłych pokoleń naszego Forum. Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: dowód 14.08.07, 18:17 jedzoslaw napisał: > Podobno to forum to nie agencja matrymonialna. Wasz przykład > będzie krzepiący dla przyszłych pokoleń naszego Forum. ............... albo wręcz przeciwnie Odpowiedz Link
felerynka flash-mob 15.08.07, 13:59 nigdy nie brałam udziału, ale chętnie bym sie pobawiła Odpowiedz Link
emzecik Re: dowód 24.08.07, 19:09 zeppelia napisała: > [Emzet, tylko nie klinj podczas ceremonii ;p] psy mamusi zadnej kulwy nie powiem ;P Odpowiedz Link
herezja Re: dowód 16.08.07, 08:59 No to mi szczęka z rana opadła Fantastycznie Gratulacje i dużo szczęścia życze Odpowiedz Link
raknor Re: dowód 16.08.07, 12:26 No jeśli to prawda to graty i dużo szczęścia ) Ale bez linki z fotkami ze ślubu się nie obejdzie Odpowiedz Link
9b9 Dzwoniłem 24.08.07, 09:16 USC Białołęka konsekwentnie odmawia info kto jutro bierze slub. Nie da rady Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Dzwoniłem 24.08.07, 10:07 trudno zeby podawali mysle ze obejmuje ich ustawa o danych osobowych Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Dzwoniłem 24.08.07, 10:24 no coz niedowiarkom pozostaje przyjsc na uroczystosc Odpowiedz Link
9b9 Re: Dzwoniłem 24.08.07, 10:27 No to co? Traktujemy post ojca założyciela wątku jako zaproszenie i wpadamy po 16 robić wiochę? ))) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Dzwoniłem 24.08.07, 11:38 z wielka checia, ale niestety bede w innym regionie kraju Odpowiedz Link
emzecik Re: Dzwoniłem 24.08.07, 19:11 9b9 napisał: > No to co? Traktujemy post ojca założyciela wątku jako zaproszenie i > wpadamy po 16 robić wiochę? ))) Wiochy robić nie trza, ona już tam jest na stałe ;> Jak chceta to przyłaźta, zawsze większy tłum będzie Odpowiedz Link
9b9 Re: Dzwoniłem 24.08.07, 21:16 emzecik napisał: > Jak chceta to przyłaźta, zawsze większy tłum będzie No nie wiem, nie wiem. O 18 zaczyna się GrandPrix Łotwy. Długo Wam zejdzie? Mój ślub trwał z godzinę. I po co mi to bylo Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: dowód 24.08.07, 11:15 hej, a moze wpadne z foto i zrobie z tego temat? zartowalam, hahaha Odpowiedz Link
condziu Re: dowód 24.08.07, 11:38 dzika_zdzicha napisała: > hej, a moze wpadne z foto i zrobie z tego temat? zartowalam Szkoda Odpowiedz Link
menk.a Re: dowód 24.08.07, 19:12 emzecik napisał: > PS. Napisałem to, bo wiem że altu dostępu do kompa nie ma i nie może sprostować > A kiedy dostęp odzyska to co wtedy? Manto będzie?? Odpowiedz Link
mort_subite Re: dowód 25.08.07, 19:55 I jak, już po bólu? Ktoś może był, oczy i uszy nasycił, jakieś zdjęcia porobił i wykazuje chęć podzielenia się wrażeniami tudzież fotografiami? Odpowiedz Link
emzecik Re: dowód 26.08.07, 00:11 mort_subite napisał: > I jak, już po bólu? hehe, ból to się dopiero zacznie :] > Ktoś może był, oczy i uszy nasycił, jakieś zdjęcia porobił i wykazuje chęć > podzielenia się wrażeniami tudzież fotografiami? ktoś był my na ten przykład ale jakoś zdjęć nie dane nam było robić ;P jak coś, to na @, nie będę swojej pięknej buźki publicznie pokazywał Odpowiedz Link
mort_subite Re: dowód 26.08.07, 09:41 emzecik napisał: > hehe, ból to się dopiero zacznie :] Heh, sądziłem, że to tak trochę jak u dentysty - boli zaraz po, ale z czasem się wszystko układa. Widzę, że naiwność przeze mnie przemawiała ;-P > ktoś był > my na ten przykład Serio? ;-P > ale jakoś zdjęć nie dane nam było robić ;P > jak coś, to na @, nie będę swojej pięknej buźki publicznie pokazywał O czymś takim właśnie myślałem. Jakoś bowiem nie uważam za stosowne zakładania ogólnodostępnych galerii bez zgody zainteresowanych stron. No, OK. To spróbujmy jeszcze raz... Czy był ktoś jeszcze - poza głównymi bohaterami - i porobił jakieś zdjęcia? A obecnie wykazuje chęć podzielenia się tak obrazkami, jak i opisem wrażeń? Odpowiedz Link
emzecik Re: dowód 26.08.07, 16:48 mort_subite napisał: > Heh, sądziłem, że to tak trochę jak u dentysty - boli zaraz po, > ale z czasem się > wszystko układa. Widzę, że naiwność przeze mnie przemawiała ;-P e tam naiwność. tak to się ma jak tylko białe kitle w głowie i torturki mniejsze bądź większe ;P > > ktoś był > > my na ten przykład > > Serio? ;-P nie, były nasze klony z tajnych laboratoriów o. R. i ktoś jeszcze, ale mało pisze i się wstydzi Pozdrowienia dla tej, która wie dla kogo > Jakoś bowiem nie uważam za stosowne zakładania > ogólnodostępnych galerii bez zgody zainteresowanych stron. uff. dinozaur, a po polsku umi ;> > Czy był ktoś jeszcze - poza głównymi bohaterami - i porobił jakieś > zdjęcia? my wiemy o sztuk 1, może się ktoś jeszcze ujawni? Odpowiedz Link
9b9 Re: dowód 26.08.07, 15:45 emzecik, rozczarowałeś mnie. 0.11 a Ty w necie siedzisz? Powinienes z nową ślubną robić to co ja wtedy robiłem ze starym budzikiem. Na pewno pamiętasz na czym to polega. Ech, ta dzisiejsza młodzież... Najlepszego. Odpowiedz Link
emzecik Re: dowód 26.08.07, 16:41 9b9 napisał: > emzecik, rozczarowałeś mnie. oj tam. nie masz większych zmartwień? > 0.11 a Ty w necie siedzisz? a co, może mam się bzykać z żoną? ile można... ;P > Powinienes z nową ślubną robić to co ja wtedy robi > łem ze starym budzikiem uuu stary, jakieś nowe niesklasyfikowane zboczenie? hmmm... to mi wygląda na zegarofilię ;> z żoną tego się nie da, ale sam może kiedyś... > Na pewno pamiętasz na czym to polega. No TO to pamiętam :] > Najlepszego. Podziękował w imieniu swoim i świeżynki Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dowód 26.08.07, 16:57 wszytskiego dobrego jeszcze raz niepokoi mnie trochę, że ta zona od dłuuuuuzszego czasu milczy ale to pewnie ze szczęścia a mąz na forum się łajdaczy;P Odpowiedz Link
raknor Re: dowód 26.08.07, 19:00 Pewnie jej zabrał kabel od sieci, żeby nic nie pisała Odpowiedz Link
9b9 Re: dowód 27.08.07, 08:42 Łoj tam, chodzi o pewną tradycję. Wiesz, czerwone plamy na prześcieradle i takie tam Co do budzika, to widać, że nie jesteś ze mną na bieżąco) Wolno Ci Najlepszego nieustające. Odpowiedz Link
altu Re: dowód 03.09.07, 08:17 tia.. da się, da i to całkiem niespodziewanie wyszłam za mąż.. na razie nie wracam.. dobrze mi ps/ mysz i matti cieszę się, że przybyliście Odpowiedz Link
9b9 Re: dowód 03.09.07, 08:39 No to czas zmienić nika. Już nie tu... Gratulacje i najlepszego. Odpowiedz Link
altu Re: dowód 03.09.07, 09:03 jak to tak? altu jest, była i będzie mam nadzieję, że forum mogę odwiedzać? za gratulacje dziękuję a już myślałam, że przyjdziesz.. Odpowiedz Link
yes22 Re: dowód 03.09.07, 09:09 ja do końca nie wierzyłam, a tu prosze proszę...prawda!! Wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
9b9 Re: dowód 03.09.07, 09:23 altu napisała: > a już myślałam, że przyjdziesz.. Naprawdę miałem szczery zamiar. Ale opcję rowerową odrzucił budzik i w końcu pojechaliśmy coś tam załatwiać. A wczesnym wieczorem było Grand Prix (Gollob trzeci) i sama rozumiesz... Mam nadzieję, że wypiłaś za zdrowie forumowiczów. Bo drugi nupturient wypił na pewno )) Odpowiedz Link