4justice 01.10.09, 13:54 Program kpina, ani w TP ani w Orange nie mozna zarejestrowac posiadanej karty, TOTALNA PORAZKA, program startuje a partnerzy nie sa do tego przygotowani Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hancock Re: Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 14:00 Może czegoś nie doczytałeś? Spróbuj jeszcze raz zarejestrować, u mnie kumpel ostatnio przystępował do tego programu i nie miał z tym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
flins Re: Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback m 01.10.09, 15:17 No to spróbuj właśnie na stronie ORANGE a przekonasz sie ze system nie przyjmie Twojego zgłoszenia. Już to przerobiłem Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Fajny numer-w Kato ta karta otwiera drzwi banków! 01.10.09, 20:24 Fajny numer-w Katowicach ta karta otwiera drzwi banków! Np. PKO BP na ul. Powstańców, już po zamknięciu placówki. W innych nie sprawdzałem, ale sprawdzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 Program to żenada i złodziejstwo... 01.10.09, 22:02 Generalnie mam w pompie takie programy ale z przywyczajenia mam karte BP... na stacji namowili mnie na przejscie... nie przylozylem wagi (bardzo zle) i sie zgodzilem... Pare dni pozniej zajrzalem jakie sa prezenty w nowym programie i za ile I wkur.. sie na maksa.... W poprzednim programi lojalnosciowym BP punkty wychodzily mi po 1.5gr sztuka - teraz wychodzi ze sa warte 0.5gr. Innymi slowy zrobili mnie w bambuko na 70zł... Tankujac 2l za 8.5zł dostaję 3 punkty. Obejrzalem prezenty do 7000 i sam badziew... innymi slowy wydaje 20000zł na paliwo i nie ma nic co bym chcial zamowic... Ja im k... bede lojalny... specjalnie bede tankowal na Shell i Statoil...a omijal BP... Odpowiedz Link Zgłoś
ajmax Ja mam tę karte, bo ... muszę ją mieć. 15.11.09, 10:46 Żeby założyć darmowe konto w BZWBK (o nazwie 'konto24.pl'), to obowiązkowo muszę zaopatrzyć się w to goovno. I jeszcze ta presja, żeby zmuszać nią do płacenia, bo jak nie, to opłata 3 zł/mies. Podobno każą zrobić 3 transakcje, żeby nie było opłaty 25 zł za 2 lata. Ale to jest nieprawda. Przez pierwsze 2 lata karta jest za darmo, a chachmęciarze z BZWBK tak mówią, żeby robić zakupy lub złapać kogoś na w/w 3 zł w drugim lub trzecim miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Program to żenada i złodziejstwo... IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 18:13 dokładnie mam te same spostrzezeni sa załosni na maksa uciekam od tego czegos Odpowiedz Link Zgłoś
flins Re: Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback m 01.10.09, 15:18 No to spróbuj właśnie na stronie ORANGE a przekonasz sie ze system nie przyjmie Twojego zgłoszenia. Już to przerobiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 15:35 > No to spróbuj właśnie na stronie ORANGE a przekonasz sie ze system nie przyjmie > Twojego zgłoszenia. Już to przerobiłem Ja właśnie to przerobiłem. Żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigs Re: Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback m IP: *.icpnet.pl 01.10.09, 14:13 tez jestem zdania ze poprzedni payback byl lepszy, mozna bylo nawet przy minimalnym nabijaniu karty po pewnym czasie odebrac wartosciowa nagrode, obecnie tych punktow nie da sie tak szybko nabic przy takich wydatkach jak wtedy... zenada jednym slowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: 83.238.171.* 01.10.09, 14:24 >Nieoficjalnie wiemy, że kiedy Payback startował w Niemczech, wydanie >miliona kart zajęło dwa razy więcej czasu, niż w Polsce Nie swiadczy to za dobrze o Polakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 14:25 Autor chyba nie wie że payback juz istnieje kilka lat .... na allegro już byl dawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfh Re: Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback m IP: 212.160.172.* 01.10.09, 15:56 Payback Allegro z Paybackiem obecnie uruchomionym ma wspólną jedynie nazwę oraz domenę internetową (odkupioną od Allegro) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z sieci Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 14:45 Jestem fanką programów lojalnościowych i staram się wycisnąć z nich jak najwięcej bez emocjonalnego zaangażowania (zbieram pieczątki we wszystkich sieciach kawiarni ;-) ) Dlatego jak tylko pojawił się nowy duży program lojalnościowy - zaraz się zapisałam. Ale dokładna lektura strony jakoś mi się nie spodobała. A tym bardziej jak postanowiła porównać polską ofertę www.payback.pl do niemieckiej www.payback.de. Okazało się, że zazwyczaj będę dostawać 1 p - za 3 zł na Allegro 1 p - za 2 zł w Realu 1 p - za 2 zł w kolporterze 3 p - za 2 litry benzyny na BP Niemcy dostają 1 p za 1 albo dwa euro wydane w sklepie. Można więc przyjąć, że jeden niemiecki punkt jest wart 2,5 polskiego. Niby jak zwykle, dopóki nie dojdziemy do nagród. Wzięłam to co jest najtańsze. Żeby "dostać" torbę na zakupy Reisenthel Shopper M Polak ma dać 4999 p albo 500 p + 44,99 zł www.payback.pl/pb/id/13234/index.html Niemiec 999 p albo 200 p + 7,99 euro www.payback.de/pb/s_ixcid/20_001_001/cfgName/punkte_einloesen_nachpunkten/id/34574/ Oznacza to, że dla zebrania punktów na torbę Polak musi wydać 12500 zł (przyjęłam średnio 2,5 zł za 1 p), a Niemiec 1500 euro czyli 6200 zł (kurs 4,14 zł). A teraz finał !!! zarówno w Polsce (www.altereco.pl/index.php?products=product&prod_id=54) jak i w Niemczech (www.amazon.de/REISENTHEL-Medium-Barock-Sand-Shopper/dp/B000KJOCQO) tę torbę można kupić za 32 zł + koszty wysyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielce Nocą Payback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 15:19 To dokładnie nic nie znaczy , że jest już milion . To z dużą dozą prawdopodobieństwa dotychczasowi użytkownicy Payback'a z Allegro , przenieśli punkty i zarejestrowali na nowej witrynie . Allegro ma kilka milionów użytkowników , więc nie jest to żaden sukces . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Zadna rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 15:38 > To dokładnie nic nie znaczy , że jest już milion . > To z dużą dozą prawdopodobieństwa dotychczasowi użytkownicy > Payback'a z Allegro , przenieśli punkty i zarejestrowali na nowej > witrynie . Allegro ma kilka milionów użytkowników , więc nie jest to > żaden sukces. 100% racji. Doliczyć trzeba klientów Orange i BP, którym też zlikwidowano stare programy. Jakby policzyć ich wszystkich to można powiedzieć, że ten milion to mało. Inna sprawa, czy będą nadal z niego korzystać, bo np w porównaniu z Profitem ten Payback to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Zadna rewelacja IP: *.wroclaw.mm.pl 01.10.09, 18:22 Jest tak jak piszecie. To raczej sukces medialny niż rzeczywisty. To tak jakby w 1 dzień po zmianie Idea na Orange napisali: "Sieć Orange po JEDNYM dniu działania ma JUŻ 10 milionów użytkowników!" Pic na wodę fotomontaż. Żenada a nie sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: dotychczasowi użytkownicy przenieśli punkty 02.10.09, 01:20 Ci co przenieśli to może przenieśli; mi skasowano (wieloletnie) konto w Paybacku tylko dlatego, że się przez kilka tygodni nie logowalem do serwisu... Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback m 01.10.09, 15:40 Z tą torbą to świetny patent! Kiedyś - dwnymi czasy też zbierałam rózne punkty. Zaczęło się od Kodaka jakieś 15 lat temu. Firma ta w owym czasie była potwornie droga. Owszam, dostałam od nich butelke perfum ale mogłabym spokojnie ją sobie kupić za zaoszczędzone pieniądze (kupując w innej tańszej firmie foto). Potem była moja osiedlowa fryzjernia: kiedy już uzbierałam 9 pieczątek i 10 czesanie miałam mieć gratis okazało się, że nowy właściciel nie chciał słyszeć o zadnych kartach. A potem pomyślałam, że wszelkie karty lojalnosciowe czyhają na moją wolność. Chcąc mieć prawdziwy wybór nie mogę kierować się emocjami typu - jak tu kupię dostanę za 15 lat torebkę. To chore. Dlatego pozbyłam sie wszelkich kart, pieczątek itd. Uff... jestem wolna. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Payback klapa IP: 160.83.30.* 01.10.09, 15:57 Przeliczniki punktowe są tragiczne - 12 500 zł wydanych za torebkę o wartości 32 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Payback klapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:55 Ale jak widzisz 1 mln debilków nie przeszkadza to w zarejestrowaniu się i ciułaniu punkcików w tych miejscach gdzie średnio 10% więcej płacą, ale za to dostaną punkty które są nic nie warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.dka.pl 01.10.09, 16:27 Po obejrzeniu katalogu zrezygnowałem z przeniesienia konta ze starego Paybacka. Z czym do ludzi? I jeszcze partnerzy w moim przypadku nietrafieni - korzystam tylko z Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kloss8 Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... 01.10.09, 16:29 Przez całe życie zbierasz punkty, a potem dostajesz ołówek za 50 mln punktów;)żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowiasz Nie dla klienta biznesowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:51 Jako klient biznesowy Orange nie mam możliwości dołączenia do programu. Szkoda. Duży minus dla Orange. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niktważny Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.kalisz.mm.pl 01.10.09, 17:37 Od kilku lat zbierałem punkty na BP. Niewiele, ale zawsze coś można było z katalogu wybrać, np: małe autko dla dzieciaka co dwa miesiące mogłem wziąć. Oferta z katalogu Payback jest dla mnie nieporozumieniem, raczej podziękuję takiemu programowi lojalnościowemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf Payback ma ... być może...ale jest fatalny IP: *.icpnet.pl 01.10.09, 17:40 jeśli chodzi o nagrody... partnerclub BP był najlepszy... często tankowałem aby zebrać punkty BP.. teraz się to zmieniło... w ogóle BP bardzo brzydko zagrało nie mówiąc, że zmieni się program lojalnościowy(to mogę zrozumieć bo tajemnica przed wejściem), że zmieni się katalog nagród na gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mowgli Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.chello.pl 01.10.09, 17:47 Jakby nie patrzeć milion to sporo. Wiadomo, można narzekać na przeliczniki, nagrody itp ale trzeba pamiętać że program dopiero się rozwija. Pewnie z czasem będą dołączać nowi partnerzy i będzie to bardizej atrakcyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann porażka 01.10.09, 19:31 Po dwóch tygodniach od rejestracji nadal mam na koncie zero punktów - mimo kilku transakcji na Allegro i kilku w sieci "Real", a także likwidacji karty programu "Dziesiątka" z "Reala", z której przelałam w momencie rejestracji stare punkty. Otóż dowiedzcie się, że to ponoć normalne -punkty mają prawo spływać DO MIESIĄCA (!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murof Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 19:50 Czy do tego miliona osób zalicza się tylko tych, którzy się zarejstrowali, czy także tych którzy karty odebrali i wyrzucili je do śmieci tak jak ja? (Wcześniej miałem kartę Partnerclub BP, wymieniono mi ją na nową nie informując, że poprzednia jest ważna prawie do końca roku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback m IP: *.alfanet24.pl 01.10.09, 19:58 Zbojkotujmy PayBack!!! Dosyć cwaniakowania! Oddawać BP Partnerclub! Odpowiedz Link Zgłoś
szapr Atrakcyjność zerowa !!!!!! 01.10.09, 19:57 Jeden kluczowy krok to pozyskanie BP a cała reszta na przyczepkę - punkty z TP śmiechu warte, raz na 2 lata przy przedłużeniu umowy, inni "super partnerzy" to jeszcze większa lipa. Ale ilości punktów jako "cena" nagrody poszły o 100% w górę. Innymi słowy klienci zostali nabici w butelkę ale ma im się wydawać, że zyskali. Jednak najbardziej na tym straci sieć BP, już nie mam ochoty tam tankować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heman Re: Atrakcyjność zerowa !!!!!! IP: *.chello.pl 01.10.09, 20:15 Bez przesady, dobre jest to, że na jedno konto może zbierać punkty kilka osób, a partnerzy to jednak dość duże firmy więc z korzystaniem z ich usług nie ma jakiegoś wielkiego problemu. No zobaczymy jak ten cały payback się rozwinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopi Re: Atrakcyjność zerowa !!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 21:50 A ktoś potrafi podać jakiś inny przykład, oprócz przewałkowanej wszędzie torebki za 32 złote? Każe Wam ktoś korzystać z Paybacka? Przymusowe to jest? A przeżywacie tę lojalkę jakby Wam ktoś babcię gwałcił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Było lepiej, jest gorzej IP: *.centertel.pl 01.10.09, 22:44 > Każe Wam ktoś korzystać z Paybacka? > Przymusowe to jest? Było lepiej, jest gorzej, na to narzekamy. Z Profitu miałem rocznie około 100 zł na doładowania telefonu. Z Paybacka na razie zapowiada się, że nic nie będę miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.ip.netia.com.pl 01.10.09, 21:49 powiedzmy sobie otwarcie...caly ten playback to kupa gufna i nic wiecej...frajerom z real, bp i innych szituf zdecydowanie mowie nie...ktos czyni podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Zegnaj Real. Payback to oszustwo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 22:25 W realu było dotychczas: 1 pkt za 4 zł. Teraz 1 za 2 zł. Niby super, ale... Za 280 pkt 10 zł bon towarowy. Teraz, podobno za 1000 pkt takiż bon. O ile jest, bo w katalogu na stronie payback nie znalazłem. 1000 to info od pani wydającej nagrody w Realu. Jeśli to prawda to z niemal 1% zniżki zmieniło się w 0,5%. Bye, bye Real. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e(L)d Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.net.stream.pl 01.10.09, 22:37 Drogie misie kolorowe. Jestem pracownikiem BP i mam chyba troszkę lepsze pojęcie o tym programie niż Wy. 1. Program nie był reklamowany - bzdura, trzeba było troszkę lepiej rozglądać się po stacjach, komunikacja była na każdej z nich. 2. Ważność kart - punkty na starej BP Partnerclub i wcześniejszych można zbierać do 16.12 tego roku, prezenty wybierać do 16.12 roku przyszłego. To iż punkty zostały przelane na nowe karty nie ma żadnego zanaczenia. Czy to nowa, czy stara karta wycena prezentów nie ma żadnego znaczenia przy tym - obowiązuje to co jest w katalogu. Nie ma żadnych preferencji co do rodzaju kart. A przelewanie punktów na nowe karty ma na celu umozliwienie Wam zbieranie punktów u innych partnerów - próbował ktoś zbierać na BP Partnerclub punkty w Realu? Czyżby sią nie dało??? 3. Ilość punktów na prezenty - wzrosła gdyż trzeba było wyrównać ilość możliwych do uzyskania punktów za transakcjie typu 1pkt za 2 zł w Realu czy inne. Ściągnijcie sobie ze strony Reala ich katalog i zabaczcie, że za głupi sos do makaronu za 4 zł można dostać 40 pkt ekstra. Wrzućcie kilka takich produktów do koszyka i zobaczycie ile punktów uzbiera się Wam za takie zakupy. Poza tym 16.09 na wszystkich Waszych kartach BP punkty zostały przemnożone przez 1,5 więc chyba nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitalista Re: Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback m IP: 89.107.157.* 24.10.09, 12:32 Zdecydowanie się z tobą nie zgadzam. Nowy program lojalnościowy nie daje praktycznie żadnego zysku. A wykupywanie "prezentów" jako kombinacji punktów i pieniędzy, to już zwyczajne naciągactwo i bezczelne oszustwo, ponieważ z odebrania takiej "nagrody" przez nieświadomego klienta PAYBACK ma jeszcze utarg, bo towar jest droższy niż w sklepach internetowych (przykład torby na zakupy: katalog PAYBACK=500p+45zl, na Amazonie za 32zl!). Jest to chyba najgorszy program lojalnościowy w Polsce - szczerze odradzam zapisywanie się do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 13:52 Uważajcie na niektóre stacje BP. Wczoraj zatankowałem na stacji BP (w Mielcu przy ul. Sienkiewicza) i zamiast na moją kartę pracownik przelał należne mi punkty na prawdopodobnie swoją kartę. Zauważyłem to dopiero na drugi dzień, że numer mojej karty i ten z paragonu jest inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 13:57 Uważajcie na niektóre stacje BP. Wczoraj zatankowałem na stacji BP (w Mielcu przy ul. Sienkiewicza) i zamiast na moją kartę pracownik przelał należne mi punkty na prawdopodobnie swoją kartę. Zauważyłem to dopiero na drugi dzień, że numer mojej karty i ten z paragonu jest inny. ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:58 Payback to wielka kpina jaja sobie z ludzi robią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aww378 Wyborcza.biz: nielojalni 25.10.09, 11:57 Wśród kuponów powitalnych (Programu Bonusowego Payback)jest kupon 5 x więcej real. Na odwrocie każdego kuponu są informacje jak z nich korzystać. W/w kupon jako jedyny ma informacje "Oferta obejmuje jednorazowe okazanie przy kasie na jedną osobę na dzień. Ważne do 30.04.2010 r." Pozostałe kupony mają informację "Kupon może być wykorzystany tylko raz przez uczestnika Programu Bonusowego Payback." Mimo to kupon zostaje zatrzymany przez kasjera. Po reklamacji w Dziale Finansowym sklepu zostaję potraktowana jakbym chciała wyłudzić dodatkowe punkty. Z kolei Biuro Obsługi klienta odpowiada między innymi "Kupon Real 5 X więcej mogą Państwo wykorzystać jednorazowo. podając kupon wraz z kartą PAYBACK przy kasie. Ekspedientka powinna ten kupon zatrzymać ..." Do dzisiaj nie otrzymałam odpowiedzi na jakiej podstawie w/w kupon mogę wykorzystać tylko raz. Partnerzy Programu oraz Loyalty Partner nie wywiązują się z własnych zobowiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comaretti Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.nowydwormazowiecki.vectranet.pl 08.11.09, 10:26 jednym słowem lipa Nie wiem jak jest z innymi partnerami ale przy porównaniu z katalogiem BP PartnerClub to jest to na razie totalna porażka, robienie sztucznego zamieszania dwudziestoma pozycjami jednego iPoda w 10ciu kolorach i dwóch rozmiarach (2 i 4GB) pokazuje nam tylko że jestesmy traktowani jak debile. Na BPPC mogłem sobie zawsze wziąć jakąś drobnostkę której normalnie najprawdopodobniej bym nie kupił, a to karty do gry a to jakiś ręcznik, doładowanie tel., czy chociażby głupie mycie samochodu. Teraz co ? hotdoga nawet nie można wziąć z tego "obszernego" katalogu a jak już nawet pewnie będzie można to będzie pewnie kosztował 500pktów + 3.99zł. Porażka ten katalog jak również i to co ostatnio mi się stało już w pierwszym miesiącu (i wiem że nie tylko mi) zostały mi anulowane punkty z transakcji. Po napisaniu do nich nie zostało mi wyjaśnione czemu i co się stało, tylko że pkty zostaną przywrócone w ciągu 7 dni (jeszcze dwa dni mają), więc również na bieżąco sobie sprawdzajcie czy czasem Wam nie podkradają punktów ;). Ja daje im czas do końca roku, poczekam ile będzie do tej pory cyrków i jakie SENSOWNE nagrody się pojawią, jeśli nic sie nie zmieni dzięki przejściu na paybacka uwolnię się od BP i tak pewnie najprawdopodobniej się stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
andy85 Nowa ściema - Payback 15.11.09, 09:23 Ten wchodzący z rozmachem program lojalnościowy, to TOTALNE NACIĄGANIE KLIENTA. Przykład (pierwszy z brzegu): 1. w katalogu PAYBACK - sekator Classic GARDENA - 500pkt + 54,99 zł, 2. pierwsza otwarta strona sklepu internetowego - Classik sekator ogrodowy GARDENA - cena 33.00PLN Po obniżce: 31.35PLN Oszczędzasz: 1.65PLN www.e-rosa.pl/classik-sekator-ogrodowy-gardena-p-574.html Dalej nie szukam, bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Wyborcza.biz: program lojalnościowy Payback ma ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 11:14 Wydaje mi się,że wszelkie tego typu programy lojalnościowe powinno się traktować z lekkim przymrużeniem oka.Ludzie nie dajmy się zwariować.Co w tym złego,że np.na stacji benzynowej pracownik proponuje Ci jakąś tam lojalkę? Bierzesz kartę i jak Cię proszą o włożenie do czytnika po zatankowaniu czy zakupie fajek to wkładasz i cieszysz się gdy po pół roku możesz sobie wlać do baku paliwa za 50zł gratis.I koniec,a jeżdżenie na drugi koniec miasta,żeby kupić sos w torebce i dostać za to 40pkt-o to to jest chore(to oczywiście trochę ekstremalny przykład,ale pokazuje zachowania niektórych "zbieraczy punktów" :)). Odpowiedz Link Zgłoś