abhaod 15.03.10, 18:03 z tego co widać słuchanie muzyki polega na siedzeniu, co wypadku Manna jest wyjątkiem potwierdzającym regułę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abhaod Myślę więc siedzę... 15.03.10, 18:04 z tego co widać słuchanie muzyki polega na siedzeniu, co w wypadku Manna jest wyjątkiem potwierdzającym regułę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fp19 Myślę na wszelki wypadek IP: *.xdsl.centertel.pl 15.03.10, 19:19 zawsze Cię szanowałem i szanowac bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Myślę na wszelki wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 19:23 twarz w formie potrójnego naleśnika jest zawsze rozpoznawalna tak jak baaardzo duża duuu...a Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: Myślę na wszelki wypadek 15.03.10, 20:05 Gość portalu: Janek napisał(a): > twarz w formie potrójnego naleśnika jest zawsze rozpoznawalna > tak jak baaardzo duża duuu...a Twoj malenki ptaszek i mozdzek tez sa zawsze rozpoznawalne. Bucku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Myślę na wszelki wypadek IP: 87.204.10.* 15.03.10, 19:24 Przeprowadzenie wywiadu z dość inteligentną osobą to duże wyzwanie. "- "Papaya" Urszuli Dudziak i Michała Urbaniaka zrobiła karierę na Filipinach, "Takie tango" Budki Suflera na Tajwanie, Tercet Egzotyczny w USA, Maanam w Niemczech, Skandynawii i krajach Beneluksu, Anna German podbiła serca Rosjan, Czesław Niemen zdobył uznanie Francuzów, a teraz zespół Bayer Full chce podbić serca Chińczyków polskim disco polo. Co pan o tym sądzi?" Ciekawe co pytający sobie wyobraża, że możnaby sądzić? Nawet jeśli to, o co pyta ma cokolwiek wspólnego z rzeczywistością. W każdym razie mam podziw dla niezmąconego spokoju i prawdziwie głębokich odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: Myślę na wszelki wypadek 15.03.10, 20:07 Gość portalu: o. napisał(a): > Przeprowadzenie wywiadu z dość inteligentną osobą to duże wyzwanie. A kim ty jestes, ze pozwalasz sobie na takie komentowanie czyjejs inteligencji? Odpowiedz Link Zgłoś
bezstronny_obserwator Myślę na wszelki wypadek 15.03.10, 19:44 "Widać, że pan doskonale rozumie polskie realia ekonomiczne." - Co ma być? Jako niedoszły chwilowo ekonom protestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Co z ciebie za odchudzacz? IP: *.dyn.optonline.net 15.03.10, 20:50 ze koledze nie pomozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Myślę na wszelki wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.10, 22:17 Panie W.Man - zdecyduj sie Pan - SGPIS, czy anglistyka na UW? Po mojemu anglistyka. Pan sprawdza - co ten "dziennikarz" wie o Panu? Czy az tak ma Pan w d....e? Mnie za jedno, ale wolalabym UW anizeli ...SGPIS ,bo tam KUPA ubecji / podac nazwiska/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslący Mann to najbardziej inteligentny człowiek jakiego IP: *.plock.mm.pl 15.03.10, 22:30 znam. Kto go krytykuje muszę nazwać małym człowieczkiem. Bez obrazy... Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_lena_k Re: Mann - inteligencja i rzetelność, a 15.03.10, 22:37 mało który dziennikarz jeszcze dziś tak potrafi. Żadnej fałszywej skromności ani autoreklamy. Rzadkość w dzisiejszych mediach, ba, w świecie. Wielki szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot Re: Mann to najbardziej inteligentny człowiek jak IP: *.airproducts.com 16.03.10, 09:15 Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
pinionzek demotywator 16.03.10, 12:57 przypomniał mi się demot z mannem - demotywatory.pl/695798/Prawdziwy-profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_v Myślę na wszelki wypadek 15.03.10, 23:45 Ciekawe. Wojciech Mann ma to coś. Zawsze rozchmurza złe buzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Myślę na wszelki wypadek IP: *.itt.com 16.03.10, 00:05 mily i fajny wywiad a pytanie bylo wprost na ile pieniedzy jest kontrakt Manna, takich pytan dziennikarz nie zadaje bo to nie jest jego smierdzacy biznes. Panie Wojtku, bardzo lubie disco polo i uwazam ze jest to jedyna polska muzyka ktora ma polski charakter.Tu w USA tej muzyki sie slucha, pana siostra by wiecej wiedziala, ale mamy tylko kasety z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Venlo Myślę na wszelki wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 00:26 Kto to robił ten wywiad? Ten gość mógłby się uczyć zadawania pytań od dzieci z programu z Mannem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Myślę na wszelki wypadek IP: *.kielce.vectranet.pl 16.03.10, 01:18 uwielbiam Wojciecha Mana, to jest KTOŚ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryla5-3-2 Myślę na wszelki wypadek 16.03.10, 02:42 Po przeczytaniu tego wywiadu tylko jedna konkluzja, jest Pan swietnym facetem Panie Wojciechu, pozdrowienia zza oceanu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samba Wojciech Mann to klasa nie na ocasach;))) IP: 72.45.121.* 16.03.10, 03:50 mozna go sluchac bez strachu, ze poleci potok bluznierstw i chamstwa. Kazde slowo wywazone, przemyslane i nie niszczy godnosci czlowieka. Czlowiek legenda, czlowiek kultura, ikona polskiego radia na rowni z drugim posagiem polskiej kultury Boguslawem Kaczynskiem. Panie Wojtku a moze zechcialby pan dac kilka lekcji kultury naszym politykom? Pozdrawiam z Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
aruba11 Myślę na wszelki wypadek 16.03.10, 06:12 I jak przed laty z górą temu trzysta lubię pooddychać powietrzem wokół pana Wojtka M:) Teraz ekonomizuje, opowiada o życiu. W piątki w Trójce jego czasem mało znaczące pare słów potrafi dać powera na cały dzień.Trójka z Manem to frajda- muzycznie i życiowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
aruba11 PEAN- Panu Wojtkowi M:) 16.03.10, 06:29 Od lat głos pana Wojtka M.jest głosem TRÓJKI. Poranek w piątek już od 6.05 to frajda,przechodząc z domu do samochodu w piątek w uszach mam słuchawki komórkowe ,żeby nie stracić słów pana WM. Kilka słów komentarzy daje napęd na cały dzień.Rzeczowy i dowpcipny,ciepły i spokojny,życiowy i pływający w chmurach,człowiek na którego czeka się, czeka się na jego pare słówek czasem ,dobraną muzyczkę wg jego pomysłu i gustu,aksamiotnogłosy Wojciech M...Ha ha ha ,ale wyszedł pean!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Pozdrawiam Pana Manna :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 07:13 Jest Pan moim ulubionym radiowcem, słuchałem Pana od zawsze. Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Głos ropuchy, wizerunek, jak Oleksy w sld IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 07:43 prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Skąd sie biorą tacy dziennikarze? IP: 83.238.109.* 16.03.10, 08:16 i nie mam na myśli Pan Manna tylko tego imbecyla, który zadawał pytania! Nawet po przeredagowaniu tekstu są one beznadziejne... Współczuje Panu, Panie Wojtku, że musiał pan spędzić pół godziny w towarzystwie takiego amatora! Żenada do kwadratu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: Myślę na wszelki wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 08:41 Nawiązując do roli pana Wojtka w serialu 40-sto latek 20-cia lat później - on tańczy tak w sobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asraz Myślę na wszelki wypadek 16.03.10, 08:55 Buc i bęcwał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka Re: Myślę na wszelki wypadek IP: 62.233.202.* 19.03.10, 10:03 Patrzysz w lustro i mowisz o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasa Myślę na wszelki wypadek IP: 195.117.22.* 16.03.10, 09:08 dziennikarz przeprowadzający wywiad jest albo początkującym albo bardzo kiepskim dziennikarzem.Ale gratuluję odwagi uczenia się na najlepszych :-) to dobrze rokuje. Odpowiedz Link Zgłoś