Gość: Waldek IP: *.ip.netia.com.pl 12.10.10, 09:33 Rok temu zrezygnowałem z usług GetinBanku! i nie zamierzam do nich powracać, choćby mi miodem d- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konrad Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: 192.100.112.* 12.10.10, 09:42 Czasami niestety trzeba udac sie do banku, ale kiedy widze to kolejki starych baci i wolna obsluge krew mnie zalewa ( np. oddzial w Ostrowie Wlkp.). Tracilem dobra godzine aby cos zalatwic. A telefony nigdy nie odbierali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trutheń "Klienci online są mało lojalni" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.10, 17:11 To raczej banki są wyjątkowo nielojalne wobec starych klientów. Super oferty są tylko dla nowych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
kozalesz Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 12.10.10, 10:02 W mBanku nie ma opłaty za kartę. A Getin to cwaniacy. Jedną ręką dają, a drugą zabierają. Zlikwidowałem tam konta, a nowa oferta nie zachęca do powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzik Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: 188.137.82.* 12.10.10, 11:40 w Getin też niema opłat za kartę pod warunkiem że wykonasz przy użyciu karty operacji na minimum 300zł w ciągu miesiąca . Tak na marginesie ,to niestety wszystkie banki stosują cwaniackie metody wobec klientów , dlatego KLIENCIE BĄDŹ CZUJNY !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 12.10.10, 16:35 Ja uwazam ze oferuja calkiem sporo, zwlaszcza ze konto i prowdzone bezplatnie i gwarantuje takze dostep do lokat na ladny procent, nie mowiac juz ze na samym rachunku TOP jest oprocentowanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabarbar Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.toya.net.pl 12.10.10, 10:44 Mam bardzo złe doświadczenia z tym bankiem, nikomu nie polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
cleomenes Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 12.10.10, 10:57 z ktorym? bo ja mam akurat konto i mieszkaniowy w getinie i nie mam powodow do narzekan, szczegolnie, ze to jedyny bank, w ktorym udalo mi sie dostac kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabarbar Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.toya.net.pl 12.10.10, 11:09 Z getin wlasnie. Mialem tam kredyt no i zdarzyl mi sie brak plynnosci finansowej; zero normalnej rozmowy, od razu stos monitow i straszenie komornikami itd Odpowiedz Link Zgłoś
cleomenes Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 12.10.10, 19:16 no, ale taka jest cena dostepnosci kredytu, bo trzeba przyznac, ze to chyba bank, ktory udziela ich najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 11:48 uwazaj wlasnie dlatego! a potrafia wypowiedziec kredyt z lada poowodu, zobacz na odsetki karne (ok 50%) za nieterminowa splate, oraz cena monitu 50 zl(taka byla ale jaka jest ?) poza tym sprobuj sie dodzwonic w jakiejkolwiek sprawie do ktoregos z centrow.....bo na infolinii nigdy nic nie wiedza........podsumowuja wg Getinu i pana Czarneckiego (tego od UB) klient to kosztowny dodatek do kredytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.magma-net.pl 12.10.10, 10:50 w mbanku nie płacę za kartę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Ale ma super lokaty jednodniowe, no nie? IP: 77.236.26.* 12.10.10, 11:00 3% - dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ale ma super lokaty jednodniowe, no nie? IP: *.pp.com.pl 12.10.10, 11:20 nie najlepiej ale jednak 4% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lombol Re: Ale ma super lokaty jednodniowe, no nie? IP: 83.3.2.* 12.10.10, 12:12 4% to jak masz płatne konto EMAX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Ale ma super lokaty jednodniowe, no nie? IP: *.kopra.pl 12.10.10, 12:25 e-max jest darmowy, e-max plus też - wiec o jakim płatnym koncie piszesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonita Re: Ale ma super lokaty jednodniowe, no nie? IP: *.bb.online.no 13.10.10, 07:55 To za co ja majac eMax plus place miesiecznie 1.70 zl!? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekwwa Re: Ale ma super lokaty jednodniowe, no nie? 13.10.10, 10:45 1,7 wynosi dobrowolne ubezpieczenie karty debetowej Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 12.10.10, 10:59 Co za bzdury. Świnki oszczędzaczki, twarze banku, finanse domowe... To nie zmienia faktu że w kategorii tanie konto internetowe nie są w stanie zagrozić mbankowi. Równie dobrze moglby powiedzieć że zamierzają pokonać pkobp w bankowości tradycyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzik Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: 188.137.82.* 12.10.10, 11:32 A ja właśnie z PKO przeszedłem do Getin . Dlaczego ? Pazerność PKO wobec wieloletniego klienta w pewnym momencie przekroczyła granice mojej wyrozumiałości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: 194.181.133.* 12.10.10, 11:01 Do Mbanku to nawet do pięt nie dorasta. Zacznijcie od usprawnienia obsługi bo Wam wszyscy klienci uciekną. Pisma giną w Banku a na odpowiedź już czekam prawie drugi miesiąc. Pozdrawiam Stały Klient (narazie oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trutheń Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.10, 17:23 Jakie pisma? Mam w mBanku konto od 10 lat i w życiu żadnego pisma nie napisałem. Chyba, że oczekujesz od tego banku coś więcej. Oni nadają się tylko do robienia przelewów i darmowej obsługi karty. Te dwie rzeczy robią super. Resztę mają drogo, albo jej wcale nie mają. Innymi słowy nie oczekuj, że szczupak zacznie ćwierkać bo włożyłeś go do klatki po kanarku. Odpowiedz Link Zgłoś
cleomenes Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 12.10.10, 19:33 rozumiem, że korzystałeś z mBanku, skoro tak zachwalasz?? podejrzewam jednak, że patrząc na to, co na rynku jest teraz na topie, to jednak getinonline bedzie niezla konkurencja. a jaka dokladnie, to sie niebawem przekonamy. skoro konta zalozenie i prowadzenie nic nie kosztuje, to z pewnoscia wiele osob bedzie chcialo to chociaz sprawdzic. trzeba tylko sie dowiedziec, czy zamkniecie konta tez nic nie kosztuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.pp.com.pl 12.10.10, 11:01 zgadzam sie... z nimi nigdy... jakosc obslugi 0, chyba zatrudniaja ludzi z agencji pracy tymczasowej... mnie stracili pa czarnecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tofel Jaka wojna? IP: *.multimo.pl 12.10.10, 11:07 Znowu przesadzony tytuł. Już mnie to wkurza. Gazeta.pl mocno zjechała poniżej poziomu prezentowanego prze Onet, a było odwrotnie. Artykuł brzmi tak jakby był pisany na zamówienie, wszystko pięknie i ładnie, 0 minusów, same plusy ot choćby świnka skarbonka. Żałosne to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabi Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.scansafe.net 12.10.10, 11:11 "(a np. w mBanku większość klientów za używanie karty płaci 1-1,5 zł miesięcznie)" Na przykład którzy? Mam w mBanku konto od ładnych paru lat (eKonto i aktualnie eMax Plus) i w życiu grosza za karte nie zapłaciłem. Owszem, płacę 1.70zł miesięcznie, ale jest to za ubezpieczenie karty i jest to mój własny wybór, a nie narzucony przymus. Nie opowiadajmy pierdół i jak zestawiamy plusy i minusy banków, to róbmy to solidnie, a nie na odwal się i reklamując po chamsku jeden z banków. Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 12.10.10, 12:20 A na co Ci to ubezpieczenie? Ustaw na karcie kredytowej limit wypłat z bankomatu na 5 pln, a na płatniczej zablokuj debet. Przed wypłatą z bankomatu przelewaj określoną kwotę na eKonto. Nawet jak ukradną portfel, to pin do kredytówki mogą sobie zgadywać, a na płatniczej nie będzie środków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.10, 13:56 Przed wypłatą z bankomatu przelewaj określoną kwotę na eKonto Za automatyczne wykonywanie tej jednej upierdliwej czynności to ja mogę zapłacić nawet 2 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 13.10.10, 10:19 No dla mnie to nie jest jakaś upierdliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonita Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.bb.online.no 13.10.10, 08:00 Mnie nikt nie pytal o zgode, kazali placic 1.70zl bez dyskusji, czy moge sie z tego wyplatac? W tej chwili mam b. malo na koncie i to ubezpieczenie przewyzsza odsetki z konta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurcze kurcze Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: 94.254.219.* 12.10.10, 11:17 taka wojna to najfajniejsza rzecz dla konsumentów, wolna konkurencja ot co. zobaczcie też tutaj: ocena-banku.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.ghnet.pl 12.10.10, 11:31 jesli getinonline bedzie dzialal jak openonline to... krzyz na droge Getinowi ;) BTW. Karty w mbanku sa za free, w GetIN tez, ale tylko wtedy gdy wykonamy platnosci na min. 300zl (bankomaty sie nie licza). Jesli nie osiagniemy tego pulapu to placimy jedyne 5zl/miesiac za Vise Electron Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 12.10.10, 12:26 5pln za Visę Electron? Ja nic nie płacę. Opłatę za kredytówkę zwracają po jednokrotnym przekroczeniu kilkuset złotych w ciągu - zdaje się - 3 miesięcy od wydania karty. Wystarczy dwa razy zatankować auto. Odpowiedz Link Zgłoś
az.anonim system openonline sux! 12.10.10, 13:05 Gość portalu: gosc napisał(a): > jesli getinonline bedzie dzialal jak openonline to... krzyz na droge Getinowi hehe, wlasnie miałem to samo napisać! openonline ma taki ciekawy ficzer, że dane zagregowane na głownej stronie (którymi tak bardzo chwali się getin) są prawie zawsze nieaktualne. Zeby się zaktualizowały trzeba przeklikać się przez wszystkie kategorie: lokaty, rachunki itp. To jest prawdziwy wielbłąd w architekturze systemu. Jak klient-tester (tester wbrew wlasnej woli) zgłaszałem problem wielokrotnie. Za pierwszym razem polecono mi wyczyszczenie ciasteczek (!) a za drugim stwierdzono że to nie jest bug tylko feature... Odpowiedz Link Zgłoś
mefex Maćku Samciku, lepiej się przygotuj do pisania... 12.10.10, 11:34 ... artykułów, bo bzdury wypisujesz. Jaka opłata za kartę w mBanku? Podstawowa Visa Electron jest za darmo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ernibank Strony www nie ma getinbank! 12.10.10, 11:41 Nie działa strona Getinu ;) To się ładnie wojenka zaczyna. Użytkownicy mbanku rozłożyli getina na łopatki sprawdźcie sami... www.getinbank.pl nie działa a już byłem ciekawy co tam nowego. właściciel konta mbanku i ing online jak narazie wolę zostać tam bo pewniej jest niż w getinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabityklientbre pozew zbiorowy przeciw BRE (mBank, Multibank) IP: *.frh.faurecia.com 12.10.10, 11:53 We wrześniu 2010 wystartowała z akcją pt. Pozew Zbiorowy grupa klientów BRE (mBank, Multibank) posiadająca kredyty z tzw. starego portfela. Wspólnie z Rzecznikiem Konsumenta który reprezentuje grupę, oraz kancelarią Wierzbowski Eversheds, mają zamiar 15 listopada 2010 złożyć w sądzie pozew zbiorowy przeciw BRE - pierwszy taki pozew w Polsce. Do 15 listopada można przystąpić do grupy. szczegóły - www.grupanabank.pl Pozew to efekt pół rocznych negocjacji z kancelarią (topowa kancelaria ze stolicy, BRE nie wynajmie lepszej, godny przeciwnik dla banku). Dotyczy wszystkich klientów BRE z całej Polski (potencjalnie 26 tys. nabitych), którzy brali kredyty hipoteczne 2005-2006 i którzy mają zapisy które potem zakwestionowała KNF. Cel - odzyskać nadpłacone bankowi pieniądz (+ odsetki) oraz wyrokiem sądowym ustalić jak bank ma naliczać odsetki (LIBOR + marża z dnia zawarcia umowy). Pozew nie ma zmienić zapisów umowy tylko zmusić bank do jej rzetelnego wykonywania. Zalety tego projektu: 1) niskie koszty kancelarii - szczegóły na stronie www.grupanabank.pl 2) zwolnienie z kosztów sądowych - dzięki reprezentowaniu grupy przez Rzecznika Konsumenta 3) bezobsługowość - dzięki reprezentantowi - Rzecznikowi Konsumenta - członkowie grupy nie muszą swojego czasu spędzać w sądach 4) duże szanse na wygraną - kancelaria Wierzbowski Eversheds Dyskusja o tym pozwie toczy się na forum nabitych klientów bre: www.nabiciwbrebank.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszpios Re: pozew zbiorowy przeciw BRE (mBank, Multibank) IP: 158.75.197.* 12.10.10, 12:22 Ja się zastanawiam jacy "nabici" klienci ? Ci klienci to IDIOCI. Zapewne poszli do jednego banku i okazało się że nie mają zdolności kredytowej i poszli do Mbanku i dowiedzieli się że mają zdolność ... Szybko zawarli umowę , nie czytając zupełnie jej , wzięli kredyt we frankach , kredyt na kilkaset tysięcy złotych ... Zadłużyli się na lata , w obecej walucie , bez przeczytania umowy , zadłużyli się na kilkaset tysięcy na kilkadziesiąt lat ... Sądzę że każdy prawnik po przeczytaniu umowy odradził by jej podpisanie i problemu by nie było ... A tak frank podrożał , oprocentowanie wzrosło i ... I okazało że raty obliczone tak że ledwo dało sie przeżyć są coraz wyższe i nie daje sie spłacić ... Dodatkowo dowiedzieli się że inne banki dawały kredyty na innych zasadach ... Za głupotę się płaci. Jak nie pasowała umowa to się nie podpisuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
entropia Re: pozew zbiorowy przeciw BRE (mBank, Multibank) 12.10.10, 13:31 > Ci klienci to IDIOCI. Zapewne poszli do jednego banku i okazało się że nie mają > zdolności kredytowej i poszli do Mbanku i dowiedzieli się że mają zdolność ... Skąd wiesz? > Sądzę że każdy prawnik po przeczytaniu umowy odradził by jej podpisanie i probl > emu by nie było ... Prawnik odradziłby podpisywania większości umów z bankiem. Nawet głupia umowa o konto osobiste pozwala bankowi dowolnie kształtować opłaty (bo wszystko jest w tabeli opłat, która nie jest częścią umowy i może się zmieniać). Kolejny prorok który po fakcie jest najmądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trutheń Re: pozew zbiorowy przeciw BRE (mBank, Multibank) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.10, 17:30 Powiedz mi, gdzie masz konta, a powiem Ci kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnerwiony_ mBank nabił tysiące ludzi - teraz pozew zbiorowy IP: *.frh.faurecia.com 12.10.10, 11:55 BRE, rękami mBanku i Multibank, nabiło na podwyżkę marż o 300% na kredytach hipotecznych 26 tys. klientów. Teraz, dzięki przepisom z lipca 2010, ruszy pozew zbiorowy nabitych klientów - organizują się przez stronę - www.grupanabank.pl Odpowiedz Link Zgłoś
irjanas Re: mBank nabił tysiące ludzi - teraz pozew zbior 12.10.10, 12:06 Mam konto w mbanku od wielu wielu lat ale sam widze, ze najlepsze czasy mbank ma za sobą. Chociaż konto mam ponad 10 lat i regularne na nie wpływy to oferta kredytu dla mnie jest mniej korzystna niż dla klienta z ulicy (% prowizji czy tez wysokośc oprocentowania kredytu). Myslę, że wiekszość banków w Polsce wydaje miliony na reklame by przyciągnąc nowych ale jak juz klient jest to ma go w d... Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: mBank nabił tysiące ludzi - teraz pozew zbior 12.10.10, 13:20 Mnie mBank wkurza: - ciągłym namawianiem na kredyty na auto, kredyty gotówkowe - kilkukrotnym wydzwanianiem z ofertą ubezpieczenia samochodu w miesiąc po wykupieniu polisy w innym miejscu (bo wpierw użyłem ich kalkulatora obliczania składek) - rzekomymi najtańszymi ubezpieczeniami... guzik prawda... znalazłem tańsze - potwierdzaniem usunięcia wiadomości od nich w interfejsie użytkownika - częstą zmianą regulaminów Podoba mi się brak opłat :) , w miarę niezawodny serwis www z szerokim spektrum opcji, dostępność bankomatów, jako wrogowi abonamentów - telefonia mBanku (brakuje mi tylko oferty mobilnego Internetu). Mogliby coś zrobić z opłatą za używanie karty kredytowej. Za wydanie karty zwracają - jak już pisałem w tym wątku - po wydaniu kilkuset złotych w trzy miesiące od aktywacji karty, ale za użytkowanie dopiero po - zdaje się - 12 miesiącach. Cieszę się, że pojawiła się konkurencja. Przestudiuję ofertę, zapoznam się z opiniami, jak będzie warto, to się przeniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: mBank nabił tysiące ludzi - teraz pozew zbior IP: 178.73.49.* 12.10.10, 13:31 > Mogliby coś zrobić z opłatą za używanie karty kredytowej. Za wydanie karty zwra > cają - jak już pisałem w tym wątku - po wydaniu kilkuset złotych w trzy miesiąc > e od aktywacji karty, ale za użytkowanie dopiero po - zdaje się - 12 miesiącach Zalezy od karty. Za Mastercarda pobieraja co miesiac i zwracaja co miesiac. Nawiasem mowiac - nie namawiaja mnie na zadne kredyty ani ubezpieczenia, wiec nie wiem o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ernibank dalej nie działa strona www 12.10.10, 11:58 jednym słowem kompromitacja banku. Windows też się nie zawiesza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzu609 Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 11:59 bardzo nie podoba mi sie sposob ksiegowania przelewow internetowych tzn jezeli zrobie przelew w piatek po 15 to on TEORETYCZNIE wychodzi w poniedzialek ok 15, a czesto tak bywalo ze i pozniej (panienka z infolinii uprzejmie informowala ze byla awaria systemu) mozna skladac reklamacje ale komu sie chce tego pilnowac wszystkiego i dzwonic, monitowac caly czas czy reklamacja doszla itd( wiecej czasem kosztuja te telefony i ciagle przelaczanie bo nikt nic niewie) generalnie poki jestes potencjalnym klientem to jestes gosc a jak juz zostalas klientem to 0 kontaktu z kimkolwiek i ;KLIENCIE RADZ SOBIE SAM! JAKI WLASCICIEL TAKI BANK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.mofnet.gov.pl 12.10.10, 12:00 a i tak najlepszy jest obecnie polbank (zero opłat, dzienna kapitalizacja, 5% itp) i przeniosłem się do niego z mbanku właśnie. A wiecie za co? otóż wystąpił u mnie debet, sami z innego konta sobie go potrącili i jeszcze naliczyli odsetki od debetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spin Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.10, 12:38 ja w polbanku mialem konto ale zamknalem ze wzgledu na brak zaufania to tego greckiego banku Odpowiedz Link Zgłoś
ernibank kolejna strona też nie działa 12.10.10, 12:00 www.getinonline.pl też lipa nie działa kompromitacja do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-23 Re: kolejna strona też nie działa 12.10.10, 12:27 Jeśli za ofensywę marketingową w internecie mają odpowiadać wciąż te same nieudolne panie z departamentu marketingu we wrocławiu, to sukcesu nie wróżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer A Multibank ma w dupie i podwyższa ceny .. IP: 83.142.203.* 12.10.10, 12:13 pa pa Multibank ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTT Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.prz.rzeszow.pl 12.10.10, 12:25 W mBanku każdy przelew internetowy JEST PŁATNY - koszt 10gr!!!!! To koszt wysyłki karty kodów jednorazowych!!!!!!!! Pisanie o bezpłatnym przelewie jest także fikcją!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 12.10.10, 12:48 No to gratuluję bystrzakom. Nie dość, że mniej bezpieczne hasła papierowe to jeszcze płaci za nie i narzeka. Gratuluję i tak trzymać - nie zamówić haseł sms i narzekać, że papierowe kosztują:-) Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 12.10.10, 12:51 Masz komórkę? To sobie włącz hasła smsowe. Koszt = 0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! IP: *.strazgraniczna.pl 12.10.10, 12:55 a po co Ci listy haseł jednorazowych? Komóreczki nie ma inernauta, no to za niemanie płaci.Hasła przychodzą sms-em automatycznie i bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 12.10.10, 13:02 Przelewy są darmowe, kody jednorazowe wysyłane sms-em do każdej transakcji. Tak, tak - w mBanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss mBank powinien was podać do sądu za nieprawdę IP: 195.42.249.* 12.10.10, 12:26 (a np. w mBanku większość klientów za używanie karty płaci 1-1,5 zł miesięcznie) Co za debil pisał ten artykuł - za używanie jakiej karty płaci się co miesiąc??? od 6 lat korzystam z mBanku i grosza nie zapłaciłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: mBank powinien was podać do sądu za nieprawdę IP: 195.42.249.* 12.10.10, 15:05 "a np. w mBanku część klientów za używanie karty płaci 1-1,5 zł miesięcznie" no widzę że już się poprawiliście - nadal brakuje tylko informacji, który klient i przy spełnieniu jakiego warunku musi płacić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Getin. You'll never get out... IP: 212.114.200.* 12.10.10, 12:33 Znowu jakiś nawiedzony. Wcześniej Inelligo próbowało... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 Getin idzie na wojnę po Wuju z mBankiem! 12.10.10, 12:42 To dobry bank. Konkurencja musi byc !! Odpowiedz Link Zgłoś