Dodaj do ulubionych

Konto za zero PKO BP

13.06.13, 09:26
mam pytanko odnośnie Konta za zero w PKO BP, czy można założyć rachunek i używać konta bez karty (za którą musiałbym płacić, bo nie zapłacę nią co miesiąc 250zł)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Konto za zero PKO BP IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 09:57
      Niestety, "za zero" jest z dwoma haczykami - karta plus wpływy
      Tu zobacz
      www.pkobp.pl/klienci-indywidualni/rachunki/rachunki-osobiste/pko-konto-za-zero/
      • lothian Re: Konto za zero PKO BP 13.06.13, 11:46
        No właśnie wiem o haczykach, dlatego chcę uniknąć drugiego haczyka. Wpływy będą, ale płatności kartą nie będzie - pytanie, czy mogę założyć konto bez karty?
    • Gość: JON Re: Konto za zero PKO BP IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.14, 14:20
      tak
    • Gość: magda Re: Konto za zero PKO BP IP: *.free.aero2.net.pl 13.03.14, 23:11
      > mam pytanko odnośnie Konta za zero w PKO BP, czy można założyć rachunek i używać konta bez karty (za którą musiałbym płacić, bo nie zapłacę nią co miesiąc 250 zł)?

najlepiej od razu daj sobie spokój z PKO BP
      • Gość: sceptic Re: Konto za zero PKO BP IP: *.dynamic.mm.pl 14.03.14, 20:38
        Zależy jakie kto ma priorytety - mi osobiście te haczyki nie przeszkadzają, bo wypłaty i tak dostaję na konto oraz dokonuję dużo płatoności kartą. Zresztą nawet gdybm ich nie dokonał, to i tak wychodzę na swoje bo za obsługę karty pobiorą mi 2,90.

Dużo gorszym haczykiem jak dla mnie jest wprowadzenie płatnych przelewów z wykorzystaniem karty kodów - 0,10 od przelewu (wykorzystanego kodu). Oczywiście jak ktoś chce może przejść na autoryzację telefoniczną - w 100% darmową.

Dla mnie priorytetem jest możliwość zablokowania płatości zbliżeniowych. Niestety, ale tą opcją ten anachroniczny bank jak dla mnie wygrał z innymi które brałem pod uwagę.
    • fiesta01 Re: Konto za zero PKO BP 17.03.14, 12:11
      W pkobp nie ma obowiązku brania karty. Możesz założyć konto za zero i nie brac karty skoro nie chcesz z niej korzystać - to chyba logiczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka