Dodaj do ulubionych

getin jeszcze raz

21.07.14, 08:45
Mam starszą kuzynkę ktora ulokowała w Getin banku sporą kwotę na 4 lata. Podobno jest to lokata z ubezpieczeniem kapitału, jak mi powiedziała. Po pół roku od chwili rozpoczęcia lokaty dostała wiadomość że jej obecny stan konta na lokacie jest niższy o parę tysięcy niż włożyla. Ponieważ kuzynka zdała sobie sprawę ze popełnila głupstwo nabrała wody w usta i nie chce nic mówić na temat lokaty. Mam pytanie do osób która mają doświadczenia z tym bankiem, czy jest możliwośc ze w chwili zakończenia lokaty (ponoć jeszcze ok roku) nie dostanie nic?

Martwię się o to ponieważ są to jej ostatnie poważne pieniądze.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: getin jeszcze raz IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.14, 17:08
      Musisz się dowiedzieć co to za lokata i poczytać regulamin. Ja sama mam lokatę w Getinie, ale nigdy nie miałam takiego problemu. Przeczytałam umowę, regulamin i wiem co i jak
      • kol.3 Re: getin jeszcze raz 25.07.14, 09:18
        Jak nie moja lokata to nic nie poczytam.
        • Gość: luki Re: getin jeszcze raz IP: *.play-internet.pl 25.07.14, 14:43
          Myślę że kuzynka dała naciągnąć się w Getinie na tzw. polisolokatę . Miałem taką . Do 3 lat jej wartosc jest mniejsza niż wpłacona suma , bo banksterzy wzięli sobie z niej sutą prowizję !! Na koniec okresu jednak klient dostaje przeważnie to co wpłacil , o ile giełda będzie na plusie . Mi oddali o 25 gr więcej , chyba po to abym nie płakał . Zatem nie ma co panikować : na tym oszczędzający nie straci , ani też nie zarobi ( realnie straci ) , za to banksterzy na 100 % zarobią .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka