agawa288 06.11.14, 12:03 T-Mobile konto bankowe: www.t-mobile.darmowe-konto.com.pl/ - darmowe prowadznie - darmowe przelewy - darmowe bankomaty - darmowa karta do konta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intern-etowo Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 03.01.15, 15:27 Bardzo dobre konto internetowe, 0 zł bez wymogów stałych wpłat. Jeżeli wpłacasz pensję na konto, dają ci dodatkowe 3% na koncie, rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
agawa288 Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 20.01.15, 12:00 Bardzo dobre konto, sama uzywam i polecam, 100% bezoplatne! Odpowiedz Link Zgłoś
izabela613 Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 25.01.15, 16:08 Również posiadam konto tmobile i jestem zadowolona w linku są również inne konta oraz ich specyfikacja tj mbank, meritum bank warto sie z nimi zapoznać i wybrać dla siebie najkorzystniejsza oferte e318b.skroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
intern-etowo Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 18.04.15, 09:44 Tutaj jest tabela oplat za konto www.t-mobile.darmowe-konto.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
intern-etowo Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 29.04.15, 13:54 Ciekawą darmową ofertę konta osobistego ma Raiffeisen Bank konto-bankowe.zawsze.net/konto_w_banku_Raiffeisen_Bank.html Odpowiedz Link Zgłoś
intern-etowo Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 08.06.15, 10:25 caliek dobre konto Alior Banku... Odpowiedz Link Zgłoś
magnez3 Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 20.10.15, 17:40 jak konto to na www.bankina6.oferty-kredytowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
intern-etowo Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 31.03.16, 16:47 fajna strona, wszystkie informacje o rachunku T-Mobile w jenym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
macieju39 Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 13.06.16, 15:48 to fakt, aby mieć kartę za darmo, trzeba wykonać operacje na 200 zł podobna ofertę ma też Alior Bank Konto Internetowe... ------------------------------------------ najtańsze rachunki, opłaty za konta konto-internetowe.xn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
elka8122 Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 21.10.16, 15:22 Ja wybrałam Orange Finanse. Początkowo jakoś sceptycznie podchodziłam do usług tej firmy, ale – ok, wybrałam się na zwiad i stwierdziłam, że raz się żyje. Jak do tej pory wszystko w porządku. Konto jest autentycznie darmowe - to chyba najważniejsze :) W przeciwieństwie do PKO czy T-Mobile. Wiem co mówię, też tam miałam konta. A właśnie, Orange Finanse to bank mobilny, więc dostajemy aplikację do obsługi konta. Nie mam do niej zastrzeżeń, jest ok. Polecam zagłębić się w program rabatowy, czyli różnego rodzaju zniżki w sklepach itp. Ogólnie opcja godna polecenia jeśli ktoś szuka dobrej oferty i nie lubi być dojony z kasy. :)) Nie będę spamowała - tutaj jest więcej szczegółów www.orangefinanse.pl/konta.phtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyspam Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.10.16, 01:20 "Nie będę spamowała" co uczyniłaś z największymi honorami.Lepiej się spamować nie da. NIE POLECAM www.orangefinanse.pl tylko wydoją z kasy,bo muszą z czegoś płacić idiotom spamerom. Odpowiedz Link Zgłoś
elka8122 Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 26.10.16, 23:00 Bla, bla, bla. Jeśli nie masz nic merytorycznego do powiedzenia to zwyczajnie nie bierz udziału w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorr Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun IP: *.opera-mini.net 27.10.16, 00:21 Z bezwarunkowo darmowych (z kartą) to został chyba tylko Bank Smart oferty-finansowe.pl/more/konta-osobiste/bank-smart/smart-konto - oferta za prawdziwe 0 zł, Bezpłatna karta do konta, Bezpłatne prowadzenie konta, Dostęp do gotówki za darmo na całym świecie, Bezpłatne przelewy krajowe Odpowiedz Link Zgłoś
orlikonline Re: T-Mobile darmowe konto internetowe, bez warun 08.03.17, 19:42 Konto Freemium i 200zł premii za wpływy miesięczne 3000zł to całkiem fajna oferta znalazłem to na konta-osobiste.najlepszeporownanie.pl Pewnie jest to promocja na jakiś czas, ale jak na razie wygląda bardzo kusząco. Odpowiedz Link Zgłoś