Gość: Dorota IP: *.brt.vectranet.pl / *.brt.vectranet.pl 19.08.05, 21:33 czy ktoś z Was brał kredyt hipoteczny wPTE banku.Czy jest godny polecenia? Na razie jest to jedyny bank , w którym mam zdolność kredytową,ale nie wiem czy mogę mu zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kris Re: kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:50 A sprawdzałeś w Raiffeisen? Tam zazwyczaj każdy ma wyższą zdolność niż gdzie indziej. I ofertę mają dobrą - do 100% procent wartości inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: kredyt hipoteczny IP: *.brt.vectranet.pl / *.brt.vectranet.pl 25.08.05, 22:28 ale trzeba mieć dość wysokie dochody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: kredyt hipoteczny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 21:18 nie brałam ale to jest Santander hiszpańska duża grupa finansowa, więc na pewno nie bank-krzak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: kredyt hipoteczny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 21:19 tzn PTF bo chyba jest literówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedz Re: kredyt hipoteczny IP: *.u.wavenet.pl 22.08.05, 22:29 kredytu zaciagniete w PTF sa obslugiwane przez Millennium, wiec tak jakbys brala kredyt u "posrednika". moze lepiej przejdz sie do banku?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: kredyt hipoteczny IP: 212.180.161.* 25.08.05, 22:08 prosze podac wysokosc kredytu która Panią interesuje i wysokosc dochodów a chetnie pomogę w znalezieniu najlepszej oferty kredytowej. Proszę o kontekt pod numer tel 0507328400 multi doradca bankowy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: kredyt hipoteczny IP: *.brt.vectranet.pl / *.brt.vectranet.pl 25.08.05, 22:24 chciałabym wszystkim podziękować za opinie oPTF Banku .Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arfer PTF - informacje IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 28.08.05, 01:14 PTF udziela fajnych kredytów ludziom z niską zdolnością albo nie wykazujących wszystkich dochodów. Coś w rodzaju umowy - damy Ci kredyt, ale skoro uważasz, że przeżyjesz za 300 zł / m-c, to Twój problem. Mając zarobki w okolicach 2000 netto na dwoje można dostać nawet ponad 200 tys.. Jeśli kwota kredytu nie przekracza 150 tys. a wkład własny wynosi co najmniej 30 % - można skorzystać z procedury uproszczonej - DEKLARUJESZ swoje dochody, a analityk Twoją deklarację traktuje tak, jak normalne zaświadczenie z miejsca pracy itd. Weryfikuje tylko, czy taka firma (Twoja czy Twego pracodawcy) istnieje, czy płaci w ogóle ZUSy i podatki. To niezła furtka. Jeśli wybierzesz PTF, to zwróć się do Goldenegg, oni są mobilni, a w dodatku całkiem nieźle znają PTFowskie procedury. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: PTF - informacje IP: *.brt.vectranet.pl / *.brt.vectranet.pl 30.08.05, 13:46 dzięki za informację Odpowiedz Link Zgłoś
bratnorisa Re: kredyt hipoteczny 22.09.05, 00:44 Witam, Od dłuższego czasu siedzę przed monitorem i poszukuję opinii na temat PTF. Bolą mnie już oczy i dłużej nie dam rady. Czy mogę prosić o jakąś w miarę wyczerpującą opinię na temat tej instytucji? Stety lub niestety będę chyba zmuszony do zadłużenia się u nich na jakieś 170 000 PLN, więc chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej niż była w stanie przekazać mi ich konsultantka, wyraźnie niezadowolona z mojej wizyty. Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: kredyt hipoteczny IP: *.brt.vectranet.pl / *.brt.vectranet.pl 29.09.05, 18:52 ktoś wcześniej doradził mi Goldenegg-niezależni doradcy finansowi.Skorzystałam iTobie też polecam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalezny doradca Re: kredyt hipoteczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:43 jak masz jakies problemy w zalatieniu kredytu chetnie pomoge zadzwon pod numer 0507328400 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś