Dodaj do ulubionych

CITIBANK-lichwa

IP: 217.153.54.* 17.09.02, 13:55
Kilka lat temu zaciągnąłem kredyt w CITIBANKU wtedy oporcentowanie wynosiło
29,75% trochę dużo ale takie były czasy ( sierpień 1999 ). Był to kredyt o
zmiennej stopie procentowej, po kilku miesiącach złodzieje podnieśli stopę o
bodajże 0.5 % tłumacząc się sytuacją na rynku. Wyobraźcie sobie że mieły trzy
lata a ja ciąglę mam stopę procentową ok. 30 % w stosunkuu rocznym. Jak można
nazwać ten bank....?
Obserwuj wątek
    • Gość: MPuchatek Re: CITIBANK-lichwa IP: 213.158.195.* 18.09.02, 15:51
      Czasy się zminiły, zamiast płakać dogadaj się z innym i spłać go.
      Od płakania nic Ci nie przybędzie. I ciekawe czy ktoś poza CITI Ci kredytu
      udzieli, bo jeśli nie - to już wiesz dlaczego płacisz 30%, a jeśli tak to
      będzie sz ich miał z głowy.
    • Gość: Mickey Re: CITIBANK-lichwa IP: 170.144.4.* 18.09.02, 23:30
      Zlodzieje...brother od kilku lat boryka sie ze splata kredytu w Citibanku bo
      oprocentownie jest zlodziejskie,
    • Gość: xero To jest amerykański bank dla Polaków IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.09.02, 17:57
      A wiadomo, co Amerykanie myślą o Polakach. Niestety mają rację.
      ... i nie masz co się obrażać.
      • Gość: A Re: To jest amerykański bank dla Polaków IP: *.acn.waw.pl 21.10.02, 19:38
        Szczerze mówiąc dziwią mnie takie wypowiedzi. Nikt nikogo nie zmuszał do
        podpisania umowy kredytowej z pistoletem przy skroni. Regulamin,
        oprocentowanie, wszelkie opłaty związane z obsługą kredytu są podawawane do
        wiadomości i należy się z nimi zapoznać, zanim podpisze się jakąkolwiek umowę.
        Trzeba po prostu umieć liczyć i przeglądnąć sobie oferty kilku banków zanim
        podejmnie się decyzję. Szybki kredyt bez większych formalności musi kosztować.

A
    • Gość: pablo Re: CITIBANK-lichwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.02, 21:14
      Zgadzam się, że oprocentowanie w Citi jest wysokie. Problem też polega na tym,
      że nie kontrolujesz swojego kredytu. Nie zmienisz oprocentowania w Citi swoją
      wypowiedzią, narazisz się na komentarze w stylu widziały gały co brały. Nie
      zgadzam się z tym do końca. Ale niestety coś za coś, szybki kredyt wysokie
      koszty. Myślę, że musisz natychmiast zmienic bank!!! Jak poszukasz to
      znajdziesz bez problemów. Citi jest potwornie drogim bankiem i w kredytach i
      kartach i koncie osobistym. Ja się wyprowadziłem do konkurecji, która Citi
      przegoniła juz dawno jeśli chodzi o kredyt i kartę. Tobie życzę tego samego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka