rower624 30.01.06, 19:13 Zamierzam załorzyć konto internetowe w PKO BP. Co sadzicie o tym banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: konto internetowe w PKO BP 30.01.06, 22:49 Tam jest konto internetowe INTELIGO (to drugi w rankingu polski bank internetowy). Właścicielem Inteligo jest PKO BP , właśnie. Bank PKO BP ma tradycyjne konto osobiste Superkonto z opcją internetową o nazwie PKO INTELIGO (za 2 zł miesięcznie). Tylko w ub.r ponad 1 milion klientow PKO BP zleciło bankowi swojemu rozszerzenie usługi na Superkoncie o opcję PKO Inteligo. A wiec masz do wyboru w PKO BP 2 internetowe konta: Inteligo i PKO Inteligo(Superkonto). m Odpowiedz Link Zgłoś
katia211 Re: konto internetowe w PKO BP 01.02.06, 00:58 Mam konto w PKO-Inteligo i jedyne na co narzekam to szybkość przelewów. Najgorzej jest gdy przelew puszcze w piątek. Na koncie adresata jest późnym poniedziałkowym popołudniem . No i wzrosły opłaty, 5,4 zł za ROR + 2 zł za internet tj 7,40 miesięcznie. Za dużo ! Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: konto internetowe w PKO BP 04.02.06, 09:12 Faktycznie jest to duzo ta oplata, ale " oszczędzasz" na przelewach. Z tym uszczaniem przelewow PIĄTKOWYCH i ich realizacją jest tak w każdym banku. W piatek jak puscisz przelew rano to przejdzie Ci piatek. Po południu - cieżko - bo już jest spiętrzenie operacji w Krajowej Izbie Rozrachunkowej. W sobotę i niedziele KIR nie pracuje, nie prowadzone są rozliczenia miedzybankowe. Stąd przelew piatkowy realizowany jest w poniedzialek, a czy rano czy później? to z punktu widzenia daty wpływu środków nie ma (chyba też dla Ciebie jako dłużnika) żadnego znaczenia. Dochodzimy do wniosku, że nie jest źle i moglo by być lepiej - w tym Inteligo. Banki nad tym pracuja a klienci o tym marzą aby wszystkie operacje bankowe odbywaly sie w czasie rzeczywistym. m Odpowiedz Link Zgłoś
czdar Re: konto internetowe w PKO BP 01.02.06, 11:20 Witam. Mam konto internetowe PKO inteligo.Za prowadzenie konta płacę coś ponad pięć zł(dotychczas było 4 zł ale podnieśli) plus za konto internetowe 2 zł miesięcznie. Nie uważam tego konta za rewelację. Pozdrawiam.Czesław Odpowiedz Link Zgłoś
bux odradzam, non-stop maja przerwy 01.02.06, 13:58 wlasnie maja przerwe konserwacyjna i znow nie mozna korzystac z www. Paranoja w tym kraju, nie mozna sie dostac do wlasnych pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
zosiajaniak Re: odradzam, non-stop maja przerwy 02.02.06, 15:17 Trochę wszyscy przesadzacie, że Inteligo ciągle nie działa. Ostatnio zdarzają się niespodziewane przerwy, ale np. że przez 4 lata działało bez zarzutu to już nikt tego nie widzi. A co do opłat, to ja jedynie płacę 99 groszy za obsługę karty VE. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: konto internetowe w PKO BP 04.02.06, 09:05 Masz konto osobiste Superkonto z wersja (dodatkową) pakietem internetowym PKO Inteligo. Nawet nie wiesz co masz? Rewelacja (na plus)polega na tym , ze dwa w jednem to niedrogo, że masz dostęp w obie strony , ze masz ogromna siec bankomatow i placowek., ze.... itd. m Odpowiedz Link Zgłoś
prenatka Re: konto internetowe w PKO BP 24.02.06, 21:34 mam i jestem bardzo zadowolona! Prosta obsługa, tanie przelewy (50 groszy, choć do niedawna byly darmowe), możliwość zapłaty za karte telefoniczną, zrobienia sobie lokaty, przefaksowania potwierdzenia przelewu, jeśli juz potrzebna Ci jest większa gotówka to możesz odwiedzić oddział, jest bliziutko, niemal wszędzie, możesz jednocześnie korzystać z internetowego i normalnego konta, ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: konto internetowe w PKO BP 24.02.06, 22:42 Ja też. Właśnie robię przelewy i doładowałem komórkę Heyah. Przelewy przejdą (ja zawsze) ok.12-14tej, w poniedziałek. m Odpowiedz Link Zgłoś
exenet Re: konto internetowe w PKO BP 24.02.06, 23:08 Ja mam normalne Inteligo i jestem bardzo zadowolony z niego. Mam tez konto w Mbanku i powiem ze czasami sie gubie w tym co mbank ma, IMHO www Inteligo jest proste ale bardzo latwe w uzytkowaniu :] Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: konto internetowe w PKO BP 08.03.06, 13:05 Ja jestem zadowolony z Superkonta z dodatkową opcją internetową. Zazwyczaj przelewam przez net (prowizja wynosi tylko 50 gr, nie dotyczy ona przelewów do macierzystych placówek banku i do Inteligo), czasami zaś zdarza się, że muszę mieć potwierdzenie przelewu, wtedy idę do oddziału. Dwa w jednym :) Na plus zaliczyć należy ostatnio dodaną usługę doładowania kart pre-paid we wszystkich polskich sieciach komórkowych, potężną sieć bankomatów no i intuicyjną obsługę. Na szybkość przelewów nie narzekam (najlepiej jest je robić z samego rana każdego dnia pracującego). Swoją drogą jestem użytkownikiem tej usługi od samego początku jej wprowadzenia (o ile mnie pamięć nie myli, było to gdzieś w kwietniu 2005 roku). Gdyby nie ona, to już dawno pożegnałbym się z Superkontem w PKO BP. Odpowiedz Link Zgłoś
pablos6 Re: konto internetowe w PKO BP 10.03.06, 14:07 Chodzisz do oddziału po potwierdzenie dokonania przelewu? Dziwne, przecież możesz sobie wydrukować to potwierdzenia, jest to dokument wiążący (w formacie PDF), nie wymaga podpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
julka177 Re: konto internetowe w PKO BP 12.06.06, 23:04 PKO Inteligo wprowadzono gdzieś tak około list 2004 a na przelewie wykonanym samodzielnie jest informacja że jest to dokument elektroniczny i nie wymaga stempla ani pieczątki, jedyne co to to że możesz je sobie wydrukowac dopiero po przetworzeniu dnia Odpowiedz Link Zgłoś
adalis81 Re: konto internetowe w PKO BP 20.06.06, 07:44 a ja zmienilem konto z pko inteligo na inteligo i jestem zadowolony :) i polecam wszystkim :0 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś