tomasz.kordowski 20.12.02, 08:27 kto zna SKOK-i i czy warto tam pozyczac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: skok 20.12.02, 08:43 Bardzo wiarygodna instytucja - niski procent na rzetelnych zasadach. Mają rewelacyjną windykację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: skok IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.12.02, 19:45 sloggi napisał: > Bardzo wiarygodna instytucja - niski procent na rzetelnych zasadach. > Mają rewelacyjną windykację. Co to znaczy niski procent ? Na swojej stronie (www.skok.pl) ukrywają wysokość tego "niskiego" procentu. Oglądałem kiedyś program w TV, gdzie pani wypowiadała się, że oprocentowanie kredytu (ona używała słów: opłata pożyczki) jest bardzo mała: 2 zł od 100 zł w ciągu tygodnia, co daje 104% rocznie, a składając procent da jeszcze więcej. To jawna lichwa. Ale przyznam się, że to było dawno. Masz jakieś aktualne, konkretne informacje n/t oprocentowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: skok 22.12.02, 00:39 Jest to jedyny "bank", który daje Ci program spłaty - który to program jest stały. Nie słyszałem, żeby któryś z banków dawał obecnie "chwilówki" - SKOK daje. Nie chcę spamować, ale każdy chwali tą instytucję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: skok IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mm.pl 09.01.03, 19:46 ja wlasciwie nie o skoku tylko o autorze tematu...czy my sie nie znamy i czasami nie mielismy razem witac nowego roku - tylko, ze ja dalam 4 litery i nic z tego nie wyszlo? o skok-u niestety nie wiem nic, poza tym, ze jest blisko mojego domu ;), w ktorym autor tematu unicestwil szybe...to jak? znamy sie? Odpowiedz Link Zgłoś