Gość: Zbigniew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 08:55 Witam, czy figurując w biku moge strać się o kartę kredytową. Jeżeli tak to w jakim banku mogę dostać kartę z największym limitem ? Ja mam praca na czas nieokrślony i zarabiam 1200 zł netto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosciu Re: Karty kredytowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:52 Mozesz. Proponuje LUKAS Bank i karte Visa Classic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kewa Re: Karty kredytowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:26 ciekawe, jak nigdzie nie figuruję i nie dostałem karty w lukasbank, mimo że duzo razy brałem u nich na raty. Uważam, że oni sa niepoważni i nie szanują klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Karty kredytowe IP: *.ebns.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.06, 15:34 a czy napewno tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Karty kredytowe 16.07.06, 20:39 Dlaczego wszyscy mylą BIK (Biuro Informacji Kredytowej) z KRD (Krajowy Rejestr Długów Biuro Informacji Gospodarczej)??? Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: Karty kredytowe 16.07.06, 21:00 składając wniosek o kartę kr. również jesteś weryfikowany w BIK Odpowiedz Link Zgłoś