jusar 06.07.06, 09:23 Witam! Na jakim etapie wniosku kredytowego wnioskodawca jest sprawdzany w BIKu np. w DomBanku? Podobno są analizy prawna, techniczna i finansowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.usielski Re: Sprawdzanie w BIK-u 06.07.06, 10:17 Dzień dobry, Analiza historii kredytowej wnioskującego o kredyt, jest częścią analizy finansowej. Z poważaniem, Paweł Usielski Odpowiedz Link Zgłoś
jusar Re: Sprawdzanie w BIK-u 06.07.06, 10:30 Dziękuję za odpowiedź. Co w przypadku kiedy jestem w biku przez kredyt gotowkowy z lat ubiegłych? Spłacony w całości po roku. Kredyt na 5tysiecy dwuletni. W momencie kiedy zaczęły przychodzic listy z windykacji wbk ponaglające zakonczylem umowe. Nadmienię iż główne dochody to dochody żony z działalności gosp. w tym kredycie. We wniosku zaznaczyłem że były opóźnienia w spłatach. Czy jest szansa że uzyskamy ten kredyt? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.usielski Re: Sprawdzanie w BIK-u 06.07.06, 10:49 To zależy od długości opóźnień, kiedy one wystąpiły, obsługi innych kredytów itp. Proszę porozmawiać z osobą, u której wniosek był składany powinna dokładniej znając sprawę i bliżej określić możliwości udzielenia kredytu. Z poważaniem, Paweł Usielski Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.okarma Re: Sprawdzanie w BIK-u 06.07.06, 14:29 Witam serdecznie, jeśli są Państwo zainteresowani kredytem hipotecznym to bardzo proszę o kotakt: agnieszka_okarma@poczta.fm lub telefonicznie 668-03-02-27. Jestem współpracownikiem 8 największych banków hipotecznych i chętnie doradzę i pomogę w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Pozdrawiam Agnieszka Okarma Firma DCF Odpowiedz Link Zgłoś