Gość: andriusza IP: 80.51.249.* 11.02.03, 21:25 Wlasnie dostalem ulotke informacyjna z PEKAO SA i spomiedzy wielu informacji jaka wyczytalem jest wlasnie ta dotyczaca oplaty za prowadzenie konta.Pieknie naprawde coraz lepiej,tylko pogratulowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: 11,50 oplata za Eurokonto Plus 12.02.03, 09:00 Po kiego grzyba mi kolejne ubezpieczenie? Wystarczy mi dotychczasowych prowizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: no i co teraz robić ? IP: 213.77.125.* 12.02.03, 10:34 sloggi napisał: > Po kiego grzyba mi kolejne ubezpieczenie? > Wystarczy mi dotychczasowych prowizji. A przenisłem się z BPH. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosol Re: 11,50 oplata za Eurokonto Plus IP: *.unet.maine.edu 12.02.03, 18:36 Czy mozecie doprecyzowac? Te 11 i pol to za sama przyjemnosc posiadania konta, czy tez podwyzka jest zwiazana z wprowadzeniem jakiegos ubezpieczenia? A jezeli tak, to czy dobrowolne, czy takie jak kiedys "ubezpieczenie" karty Maestro, z ktorego nie mozna bylo zrezygnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andriusza Re: 11,50 oplata za Eurokonto Plus IP: 80.51.249.* 12.02.03, 20:13 Nie jest dobrowolne,jest odgornie narzucone.Posiadam Eurokonto i od 01.03.2003r podwyzszona bedzie oplata za prowadzienie mojego konta.w zamian za to Bank oferuje mi "bogatsza oferte uslug" i sposrod tych uslug wlasnie owe ubezpieczenie zwane dalej Pakietem Pomocy.A i jest jeszcze bardzo pocieszajaca mnie rzecz-oplata za prowadzenie mojego konta nie ulegnie zmianie orzez najblizsze 18 m-cy.Mam 14 dni od wczoraj na przyjecie lub odrzucenie tej szalenie atrakcyjnej oferty, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: 11,50 oplata za Eurokonto Plus IP: *.acn.waw.pl 13.02.03, 10:00 Gość portalu: andriusza napisał(a): > Nie jest dobrowolne,jest odgornie narzucone.Posiadam Eurokonto i od 01.03.2003r > > podwyzszona bedzie oplata za prowadzienie mojego konta.w zamian za to Bank > oferuje mi "bogatsza oferte uslug" i sposrod tych uslug wlasnie owe > ubezpieczenie zwane dalej Pakietem Pomocy.A i jest jeszcze bardzo pocieszajaca > mnie rzecz-oplata za prowadzenie mojego konta nie ulegnie zmianie orzez > najblizsze 18 m-cy.Mam 14 dni od wczoraj na przyjecie lub odrzucenie tej > szalenie atrakcyjnej oferty, Miałem podobną przygodę po połączeniu PBK z BPH. Podnieśli mi opłaty za coś tam i miałem 14 dni. Wysłałem na piśmie, że nie akceptuję nowych opłat i żądam obowiązywania struktury tabeli opłat z dnia podpisania umowy. Na wszelkie ich argumenty miałem tylko jedną odpowiedź: "Ja to wszystko rozumiem, ale tego nie akceptuję. Mam prawo nie akceptować, bo takie jest moje widzimisię. A bank może zrobić co mu się podoba." Miałem już wtedy inne konto i równo pogrywałem sobie z nimi w kulki. Czekałem aż wypowiedzą mi umowę. Nie wiedzieli co ze mną zrobić (co miesiąc wpływało na moje konto kilka tys. zł). Nie wypowiedzieli umowy. Zwrócili wszystkie pobrane nowe prowizje. Po 3 miesiącach sam z nich zrezygnowałem. Odpowiedz Link Zgłoś