Dodaj do ulubionych

open finance - krótkie pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:41
warto korzystać z ich porad? i czy są to porady płatne czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: open finance - krótkie pytanie IP: *.chello.pl 18.09.06, 12:02
      porady są bezpłatne, natomiast proponują głownie usługi grupy kapitałowej Getin
      Banku której są częścią. warto do nich pójść ale radziłbym sprawdzić także
      oferty konkurencji
      • temeko1 Re: open finance - krótkie pytanie 25.09.06, 14:51
        uważaj na ekspandera, dzięki ich radom straciłam 100.000 zł
        • arfer Re: open finance - krótkie pytanie 25.09.06, 22:44
          A możesz napisać, w jakiż to sposób ?
          • temeko1 Re: open finance - krótkie pytanie 26.09.06, 08:49
            Polecili mi współpracę z WGI....,
    • Gość: Maniek Re: open finance - krótkie pytanie IP: *.net.autocom.pl 18.09.06, 13:39
      Ich porady są darmowe więc zawsze można pójść i posłuchać co ci powiedą. Umów
      się na kontakt z doradcą
      moosw3.systempartnerski.pl/centrum/sp/produkty/openfinance/form.html?user=moosw3

A jak masz więcej czasu to odwiedż innych doradców kredytowych, choćby
      expandera bo zawsze istnieje pokusa że będą Ci chcieli wcisnąć coś za co mają
      większą prowizje :)
      • Gość: beny Re: open finance - krótkie pytanie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.09.06, 18:19
        Byłem na dwóch spotkaniach w OF i byłem pod wrażeniem jakości obsługi (oddział
        Warszawa rondo ONZ). Pani doradczyni stworzyła kilka planów inwestowania i ani
        jeden nie obejmował produktów Getinu i innych związanych z Czarneckim. Jestem
        bardzo zadowolony.
    • Gość: jasiek Re: open finance - krótkie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:07
      Ja korzystałem z ich usług. Generalnie jestem zadowolony ale uwazam że to jest
      oferta dla osób które mają małe pojęcie o finansach. W tej chwili dałbym sobie
      radę sam i pewnie byłoby szybciej - dogadywanie sie z bankiem przez pośrednika
      trochę czasu zżera. Kontrolnie rozmawiałęm tez z konkurencją. OF było lepsze.
      Pewnie też zależy to od konsultanta na jakiego trafisz.
      Acha, kredyt biorę w innym niż getin banku.
    • jap_1 Re: open finance - krótkie pytanie 26.09.06, 08:17
      Kolega poszedł do nich w sprawie kredytu konsolidacyjnego. Ma trudną sytuację
      finansową, kredyty duszą, może coś się da utargować. Pierwszy kontakt był marny,
      bo doradca był mało kontaktowy, nigdy nie miał czasu itp. Dopiero, na wyraźne
      życzenie, kolejny okazał się bardzo rzeczowy i pomocny. Znalazł dobre
      rozwiązania, tańszy kredyt. Jak zwykle, wszystko zależy od konkretnych ludzi.
    • Gość: biedroneczka Re: open finance - krótkie pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.06, 19:53
      Skoro maja porady bezplatne, to na czym polega ich zarobek? Na samych
      prowizjach bankow i instytucji z ktorymi wspolpracuja?
      • Gość: ina Re: open finance - krótkie pytanie IP: *.aster.pl 03.10.06, 21:35
        Ja za pomocą OF bralam kredyt i generalnie ok. Zadawałam konkretne pytania i
        dostawałam konkretne odpowiedzi, a jak gość nie wiedział to nie ukrywał tego,
        tylko dzwonił do banku i pytał, wtedy odpowiadał mnie.
      • Gość: maciek Re: open finance - krótkie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:35
        Tak - od klientow nic nie dostaja, tylko od bankow i instytucji.
    • Gość: Amelka Re: open finance - krótkie pytanie IP: *.chello.pl 08.11.06, 16:10
      Ja polecam super multiagencję (mają wszystko, a nawet więcej i na pewno dużo
      lepiej niż we wszywstkich Expanderach, Open Finansach, Xelionach i innych).
      PREMIUM FINANCIAL (ich strona to www.premiumfinancial.pl). Znakomici fachowcy,
      przede wszystkim b. solidni, do klientów podchodzą profesjonalnie. Ja przez
      nich wzięłam kredyt, kupiłam mieszkanie i jeszcze założyłam sobie plan
      oszczędzania.
      Amelka
    • Gość: Vera Re: open finance - krótkie pytanie IP: *.ghnet.pl 25.11.06, 00:00
      Warto poradzić się rownież kogoś innego i porównać oferty. Jeśli jesteś
      zainteresowany takim spotkaniem i jesteś z Krakowa to odp!!

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka