Gość: pinezka IP: *.e-wro.net.pl 08.01.07, 15:44 jak myslicie, czy w związku z fuzja uciekacie czy zostajecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichura Re: zostać w bph? 09.01.07, 10:01 My (klient korporacyjny) uciekamy. Bo: a) już z BPH uciekli wszyscy nasi doradcy, z którymi się dobrze współpracowało, nowi są łagodnie mówiąc nie najlepsi, b) mamy złe wspomnienia ze współpracy z pekao, c) mocnym argumentem za BPH był system bankowości elektronicznej, a po fuzji chyba zostanie on "ujednolicony", czyli zastąpiony systemem pekao. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: zostać w bph? 09.01.07, 10:19 Podobno w pko sa ma na stale zostac "duplikat" systemu dla dotychczasowych uzytkownikow - ale smiem watpis. ja ucieklem (po wielu trudach) do oddzailu, ktory bedzie w skladzie malego bph. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: zostać w bph? IP: *.e-wro.net.pl 09.01.07, 11:26 chyba macie rację,że trzeba uciekać, bph to lepszy bank niz pekao s.a. i wg mnie ta fuzja dla bph nie jest korzystna, musze poszukać bph we wrocku co nie będzie wchłonięty Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: zostać w bph? 09.01.07, 12:06 Gość portalu: ;-) napisał(a): > chyba macie rację,że trzeba uciekać, bph to lepszy bank niz pekao s.a. i wg > mnie ta fuzja dla bph nie jest korzystna, musze poszukać bph we wrocku co nie > będzie wchłonięty Przygotuj sie na upierdliwa walke forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=383&w=52317367&a=53143038 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: zostać w bph? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:36 A mały bph nie pomoże w przenosinach? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: zostać w bph? 09.01.07, 13:52 Gość portalu: użytkownik napisał(a): > A mały bph nie pomoże w przenosinach? Chyba juz zmieniona zasady przyklepujac utrudnienia www.pekao.com.pl/integracja2_1.html Czy klienci będą mogli wybrać bank, w którym życzą sobie pozostać? Klienci Banku Pekao będą obsługiwani przez Nowy Bank. Z jego obsługi będą również korzystać obecni klienci korporacyjni Banku BPH jak również klienci detaliczni posiadający ROR w oddziałach Banku BPH włączanych do Pekao. Klienci detaliczni Banku BPH posiadający ROR w oddziałach z listy 200 pozostaną klientami Banku BPH. Oczywiście możecie Państwo zdecydować czy takie rozwiązanie jest dla Państwa satysfakcjonujące. Przeniesienie rachunków będzie możliwe na zasadach ogólnych poprzez zamknięcie konta w jednym banku i otwarcie go w innym banku wybranym przez Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blazej Re: zostać w bph? IP: 83.145.165.* 09.01.07, 15:17 tak naprawde to zalezy on nowego wlasciciela ja jestem w malym BPH to narazie nic nie robie (klient korporacyjny) mam nadzieje ze nowy wlasciciel nie namaci Obecnie najlepszym wlascicielem bylby chyba HSBC na marginesie 2 lata temu ucieklem z pekao sa po 6 latach obslugi konta firmowego Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: zostać w bph? 10.01.07, 07:34 Gość portalu: blazej napisał(a): > tak naprawde to zalezy on nowego wlasciciela > ja jestem w malym BPH to narazie nic nie robie (klient korporacyjny) Przeniosa cie z automatu. W malym moga pozostac tylko indywidualni, korporacyjnych sprzedano na pniu do pko sa. Pewno cie powiadomia za jakis czas, do jakiego oddzialu zostales przydzielony. Poczytaj info o fuzji na stronach internetowych Bph > mam nadzieje ze nowy wlasciciel nie namaci > Obecnie najlepszym wlascicielem bylby chyba HSBC > > > na marginesie 2 lata temu ucieklem z pekao sa po 6 latach obslugi konta > firmowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: zostać w bph? IP: *.e-wro.net.pl 10.01.07, 11:12 ta fuzja jest nie fair wobec klientów-to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blazej Re: zostać w bph? IP: 83.145.165.* 10.01.07, 18:20 rozmiawialem z pracownikiem BPH i okazalo sie ze klient korporacyjny to ten z 10 MLN obrotow czyli nie jestem klientem korporacyjnym, czyli zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalala Re: zostać w bph? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:01 myslisz,że pracownikowi można zaufać?masz tą informacje na piśmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blazej Re: zostać w bph? IP: 83.145.165.* 10.01.07, 23:01 nawet jakbym mial to na pismie to bank powie "ta pani u nas nie pracuje czyli dokument nie jest wazny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ullalala Re: zostać w bph? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:42 pracownicy mówią to co klienci chccą słyszeć Odpowiedz Link Zgłoś