Gość: seb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 18:43 Witam Od jakiegoś czasu interesuje się tym tematem.. czy ktoś mógłby mi w skrócie napisać gdzie można zakupić monety a pozniej je sprzedawac? z góry dziekuję... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszmisz11 Re: Numizmatyka 24.02.07, 20:59 gieldy numizmatyczne, warszawska gielda numizmatyczna, allegro, www.e-numizmatyka.pl zalezy, czy chodzi ci o monety z biezacych emisji czy starsze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Numizmatyka IP: *.chello.pl 25.02.07, 19:09 Witam, tutaj jest troche informacji jak inwestować w monety. Zarobek niezły o ile kupimy wszystkie monety z danego roku i przetrzymamy ze 2 lata. Kolekcjonowanie monet www.finanseosobiste.pl/content/view/37/33/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Numizmatyka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.03.07, 15:55 Hmm, wiem, to nie jest dział na takie pytania, ale tematyka jest związana, czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego na naszych monetach obiegowych (wszystkie nominały) znajduje się pod prawą łapą orła taki dziwny znaczek i co przedstawia, raczej nie jest to ani tm, ani c w otoczce ;p każdy może go zobaczyć, wystarczy się przyjrzeć ___ _/_|_\_ \/ \/ tak jakos to wygląda, lepiej nie udało sie mi odtworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Numizmatyka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.03.07, 15:56 Wszystko przesunęło się do końca lewej ramki i obrazek diabli wzięli, ale wystarczy lupa Odpowiedz Link Zgłoś