Dodaj do ulubionych

oddam potrzebujacemu

IP: *.chello.pl 27.02.07, 16:12
a wlascieiw pozycze do mometu oddania kwote 20.000, najchetniej samotnym -
samodzilenym , biedynm, w potrzebie
jestem inwestorem-fuksiarsko zarobilem, taka nadzwyzka
chcialbym kogos wspomoc
oferty zostana sprawdzone
pozdrawioam!
Obserwuj wątek
    • Gość: reni Re: oddam potrzebujacemu IP: *.astra-net.com 27.02.07, 16:41
      I jak maja sie ludzie z Panem kontaktowac jak tu zadnych namiarow?:)
      • Gość: zosia Re: oddam potrzebujacemu IP: *.chello.pl 27.02.07, 17:00
        dobra podpucha ha ha
      • Gość: xxxl Re: oddam potrzebujacemu IP: *.zabki.net.pl 27.02.07, 22:20
        KRETYN
    • Gość: ja Re: oddam potrzebujacemu IP: *.tpnet.pl 27.02.07, 22:15
      dokładnie, zadnych namiarów nic.
      • Gość: tom Re: oddam potrzebujacemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:20
        ja potrzebuje,

chciał bym kupic jakiś fajny pierścionek zareczynowy a nie mam kasy!!!

czy to jest dobry powód ??
    • Gość: bobba ja pożyczę na procent - 10000 na jakieś 0,5 roku IP: 80.51.249.* 28.02.07, 09:52
      co ty na to? chese@vp.pl
      • Gość: prowokacja Re: ja pożyczę na procent - 10000 na jakieś 0,5 r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 11:21

TO NAPEWNO PROWOKACJA !
      • Gość: gość portalu Re: ja pożyczę na procent - 10000 na jakieś 0,5 r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 20:54

Czy to nadalaktualne
        • Gość: gość portalu Re: ja pożyczę na procent - 10000 na jakieś 0,5 r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 20:56
          A na 8 miesięcy? I na jaki procent?
        • Gość: Agata Re: ja pożyczę na procent - 10000 na jakieś 0,5 r IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.14, 09:04
          jeśli nadal aktualne, jestem zainteresowana.Kontakt :724289516
          AGATA KOSSOWSKA-ZACHACZ
    • rapida1 Re: oddam potrzebujacemu 28.02.07, 11:27
      Gość portalu: antek napisał(a):

> a wlascieiw pozycze do mometu oddania kwote 20.000, najchetniej samotnym -
      > samodzilenym , biedynm, w potrzebie
      > jestem inwestorem-fuksiarsko zarobilem, taka nadzwyzka
      > chcialbym kogos wspomoc
      > oferty zostana sprawdzone
      > pozdrawioam!

a podaj jakies namiary bo chce o cos zapytac - poważnie..
      • Gość: krissy Re: oddam potrzebujacemu IP: *.edata.net.pl 28.02.07, 13:37
        Super, hiper...

Prowokacja?

Mam dług w us, zaległości w ratach kredytowych i przez to brak perspektyw na
        własne mieszkanie, pomimo dużych dochodów.
        • Gość: krissy Re: oddam potrzebujacemu IP: *.edata.net.pl 28.02.07, 13:42
          a moj mail to krissy@e-data.net.pl

• Gość: antek Re: oddam potrzebujacemu IP: *.chello.pl 28.02.07, 13:42

prosze pisac inf. na temat swojej sytuacji: deschain@wp.pl, myslslem ze jestem
          zalogowany i zapomnialem dac swoje namiary
          • Gość: zosia Re: oddam potrzebujacemu IP: *.chello.pl 28.02.07, 15:00
            ja jednak w to nie wierze pewnie dobrze sie bawisz i czytasz co ludzie piszą
            jakie maja klopoty ,jest to nie etyczne nikt nikomu ne rozdaje pieniedzy
            • Gość: antek Re: oddam potrzebujacemu IP: *.chello.pl 28.02.07, 22:56
              napisalo kilko osob
              jedna z nich opisala swoja historie, ale staralem sie jej nie czytac, zeby nie
              obedrzec tej Pani z pewnej intymnosci../osobostego nastawienia?
              osobe juz wybralem i 'mejlowo' sie z nia skontaktowalem
              na 'inne' meile nie dopwiedzialem, bo bylo.. trudno mi bylo
              sume ofiaruje, ale nieco mniejsza
              dziekuje
              • Gość: zosia Re: oddam potrzebujacemu IP: *.chello.pl 01.03.07, 00:18
                cos za bardzo jestes tajemniczy ,o takich bzdurach to kazdy moze pisac podpuche
                walnoles i myslisz , zeuwazamy cie za niewiadomo kogo ,i co swietnie sie
                zabawiles .Niewierze w ani jedno twoje slowo
              • Gość: zosia Re: oddam potrzebujacemu IP: *.chello.pl 01.03.07, 00:20
                i jeszcze jedno czy ty masz cos z łokciem czy z głową
    • Gość: Renata eotrzebujacemu IP: 212.87.241.* 09.12.14, 08:41
      Bardzo prosze o pomoc jestem samotna wdowa,pracuje na czarno,sprzatam u ludzi i mam bardzo duzo zaleglych zobowiazan,,,z ktorymi nie moge sobie poradzic.Tak bardzo prosze o pomoc,juz nie dojadam bo i na to mi brakuje.Pozdrawiam Renata.
      • plociara Re: eotrzebujacemu 10.12.14, 12:27
        Ten koleś u góry to dowcipniś albo oszust, proszę sobie nie robić nadziei. Niech się pani zgłosi do opieki społecznej i jakiegoś banku żywności, bo jednak darmowe jedzenie można w Polsce zdobyć.
        • iz-abell Re: eotrzebujacemu 11.12.14, 15:02
          jak by ten pan dał opiece społecznej taką kwotę to i tak pewnie nie skorzystał by żaden biedny tylko te hieny które siedzą na stołkach i nic nie robią
    • Gość: Monika Re: oddam potrzebujacemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.15, 22:32
      Mam nadzieję, że to nie żart, bo jeżeli ktoś szuka nadaremnie pomocy to do śmiechu mu nie jest. Jestem bezdomna - nie mam swojego mieszkania- wynajmuję pokój. Bezdzietna, na zasiłku od 2014 roku. Potrzebuję 6000 zł, by wyjść na prostą i pospłacać chwilówki. Mogę oddawać miesięcznie po 250 zł. Na więcej mnie nie stać. Mogę spisać umowę. W cuda już dawno przestałam wierzyć. A, nie jestem młodą osobą i ani krzty atrakcyjną.
    • Gość: patryk Re: oddam potrzebujacemu IP: *.netbase.pl 01.03.15, 11:38
      Witam jestem zainteresowany pożyczka można więcej szczegółów prosić? Mój nr.531898554. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka