Dodaj do ulubionych

Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:54
co robi8ł dyrektor odzału że niewyznaczył opiekuna przez 1.5 roku zaco brał pienodze że klijenta po zwoleniu opiekuna klije3nta zadnego pisma nie raczył wysłać kpina i drwina z klije3nta.
Co robi RADA NADZORCZA> TOLERUJE OSZUSTWA I KŁAMSTWO DYREKTORA P> A> DOBROWOLSKĄ>
Obserwuj wątek
    • pati1133 Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu 04.04.07, 13:49
      juz chyba o tym pisales -pozdrawiam
      • Gość: tom Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 08:45
        her/zuzur współczujemy, ale już raz napisałeś i wystarczy.

Proponuje spacer na dworze, jest bardzo ładna pogoda
        • Gość: HER> Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 17:01
          TOM PROPONUJESZ SPACER PROPONUJE TOBIE ZIMNY PISZNIC DO OCHŁODY MOŻE WEZNIESZ ZAQ DARMO 25% CHOROBY
          • Gość: IZA do HER IP: *.194.inds.pl 07.04.07, 11:20
            czego do nas oczekujesz znowu straszysz nas swoja choroba chlopie nie ty jeden
            jestes chory ale drugiego takiego nieudacznika to niewidzialam jestes niemily i
            ordynarny jezeli odp jest nie taka jak bys sobie zyczyl to zaraz się pienisz i
            zyczysz ludzią choroby ,lecz glowe a ludzia w banku sie nie dziwie ksiażę
      • Gość: ja-jo. Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 14:06
        DOmyślam się o jaki bank chodzi prawde ma klijent.POZDRAWIAM???
    • zuzur Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu 05.04.07, 08:26
      Pan Dyrektor zasógerowau klijentowi, rzeby spadau, ale klijent to tempa paua i
      nie zrozumniau i tera się buży.
      • Gość: HER. Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:58
        P.ZUZUR PRZEZ 1.5 ROKU MIMO DEKLARACJI Z STRONY BANKU DYREKTOR ZWALNIA BARDZO DOBRYCH OPIEKUNÓW KLIJETA SAM NIEPOTRAFIŁ PRZYSŁAĆ MAPKE PRZENOSZENIA ODZAŁU LECZ MYLNIE INFORMOWALI KLIJENTÓW> ZARZĄD I RADA NADZORCA NIEWIDZĄ ŻE DYREKTOR OKŁAMUJE I PRZEZ 1.5 NIEPOTRAFIŁ WYZNACZYĆ NOWEGO OPIEKUNA KLIJENTA CHOĆ CHASŁO BEZPOKRYCIA Z STRONY BANKU< KIEDY BYŁA KONTROLA, WCALE LUB WEWÓRCZO I TAKIM POWIERZAĆ SWOJE OSZCZEDNOŚCI, GDZIE PANUJE NIEŁAD I BAŁAGAN, I oszustwo klijenta 100% REKLAMY BANKU <I KŁAMSTWA>:
    • Gość: tom Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 07:41
      A ja Ci Her życze100% życzeń : 25% udanych świąt, 35 % dobrej pogody , 40%
      obżarstwa.
      • Gość: iza Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.194.inds.pl 08.04.07, 20:05
        procenty to jego specjalność
        • Gość: HER. Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 15:11
          P. IZO i p. TOM. JAK TACY LUDZIE WYPISUJĄ BAZGROŁY LEPIEJ PÓÓÓÓÓÓÓŚ DO KOŚCOŁA POMODLIĆ ZA TYCH CO WALCZYLI ZA WOLNOŚ WASZĄ <GDZIE SZACUNEK???? INTERNOWANI SPEDZALI W STRASZNYCH WARUNKACH TYM LUDZĄ SZACUNEK NALEŻY N>P. P. MICHNIK, KURON, CYWINSKA, K. FELFMAN< J. PAŁBICKI , I WELU INNYCH WALCZYL O WOLNOŚ WASZ szacunek.
          • Gość: iza Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.194.inds.pl 10.04.07, 11:39
            HER współczuje Ci bardzo bo nielatwo z taką glowa isc przez życie ,oczywiscie
            dla tych co z toba musza zyć również wyrazy wspołczucia .jak mozesz pisac w
            jednym poscie ze zyczysz komuś 10% procent choroby obrażać każdego kto ci nie
            przytakuje wyzywac ludzi od próżniaków ,a w drugim piszesz o szcunku o kosciele
            jakim prawem nas obrażasz nawet twoja
            "CHOROBA'nie zwalnia cie od dobrego zachowania twoje zachowanie mówi samo za
            siebie
            • Gość: her. Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:08
              DO IZY MAŁO PRZESZŁAŚ PRZEZ ŻYCIE ILE KRWI POLAŁO O TWOĄ WOLOS I BLISKICH TWOICH. MOŻE CIEBIE NIEBYŁO W PORTALU> ZYCZE POWODZENIA jak byś troche spedziłaś czas w odosbnieni 248 dni.
              • Gość: iza Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.194.inds.pl 10.04.07, 15:29
                jednak jestes nawiedzony
              • Gość: iza Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.194.inds.pl 10.04.07, 15:33
                zaczynasz od Deutsche bank a konczysz lekcją na temat przelanej krwi ,pewnie
                zalożysz trzeci wątek
                • Gość: tom Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:09
                  her, pomimo że próbowałem Cię zrozumiec,ale teraz to rozumiem tych
                  pracowników tamtego banku. Skoro jestes taki "cięzki" do życia to się nie
                  dziwię że cię spławiają. Pamiętaj bycie durniem a być upośledzonym to dwie
                  różne rzeczy, ale tobie to się to chyba skumulowało.

Pozdrawiam i życze 100% szczęścia
                  • Gość: HER> Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:24
                    DURNIEM JESTEŚ SAM WRAZ TYM CO NIEPOTRAFIA USZANOWAĆ CZŁOWEKA WYCHOWANU STYLU S.b. AMOŻE MASZTAKI EGZEPLASZ W ROEDZINIE TOM>
                    • Gość: tom Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:27
                      jak tam her obsługa kljentow w Bank Deutsche W Poznaniu ?? coś się zmieniło??
                      masz jakieś uwagi??

nastąpiła jakas poprawa?? daj znać bo jestem bardzo ciekawy. A wogóle jak tam
                      Twoje zdrowie?? w 100% ok??

pozdrawiam
    • zuzur Internowani. 12.04.07, 13:39
      A ja internowanych mam w głębokim poważaniu, w miejscu, gdzie słońeczko nie
      dochodzi. Generalnie mam w głebokim poważaniu wszystkich, którzy mają styropian
      zamiast mózgu. To nie jest dla mnie argument, że taki styropianowiec został
      kombatantem. Ja wiem, że her tego nie zrozumie. Nie zrozumie jak można gardzić
      bojownikami o wolność. A można i wcale nie trzeba przy tym być ubekiem, ani
      komuchem.

I proszę resztę forumowiczów nie utożsamiać mnie z her'em.
    • Gość: slayer Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: 129.35.231.* 27.04.07, 12:07
      Facet a co z Ciebie za figura co?
    • Gość: doradca Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: 129.35.231.* 27.04.07, 12:19
      her a może załóż konto w jakimś internetowym banku - będzie łatwiej hehehehe
      • Gość: jo-jo Re: Uwaga na Bank Deutsche W Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:26
        JAKIE KOSEKWECJE WYCOGNIETO OD DYREKCJI SKADALICZNEGO BANKU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka