20.06.07, 11:45
Witam mam pytanko mam kredyt w polbanku na 7 lat ciekawa jestem czy mage
zawiesic kredyt na 1 miesiac na wakacje
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 16:19
      a po co zawieszać , wpłacasz ratę i jedziesz na urlop. Nie masz kasy na wpłate
      raty i wyjazdu na urlop to odpoczywasz w domu
      • agnieszka282882 Re: wakacje 20.06.07, 16:54
        Witam prosiłam o podpowiec a nie o kąśliwą uwage.
        • Gość: wichrzyciel Re: wakacje IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 17:39
          Ale to jest jak najbardziej wlasciwa odpowiedz. Najpierw sa takie pytania, a
          nastepnie desperackie poszukiwania kredytow bez BIK.
          • Gość: easy_rider Re: wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:27
            człowieku rąbnij sie w łeb. to ze matka biła cie paskiem po dupie to nie znaczy
            ze wszyscy maja miec takie zycie i stosunek do swiata. Prolongata raty jest jak
            najbardziej dostepna przy wielu ofertach kredytowych - nie ma w tym nic
            dziwnego.
            • agnieszka282882 Re: wakacje 20.06.07, 22:28
              Jestem w szoku myslałam że na tym forum są dorośli ludzie a nie dzieci.Dziekuje
              easy rider za pomoc pozdrawiam.
              • Gość: klient Re: wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:43
                wyłacz telefony i nie zaplac a opoznienie w splacie pojdzie automatycznie do
                BIKU !!!!!
            • Gość: tom Re: wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 07:27
              pisać każdy może, ale nie każdy wie co piszę.

Jestem ciekawy jaką dostaniesz odpowiedź w polbanku jak zaprioponujesz im
              prolongatę kredytu. Oczywiście możesz poprostu tej raty nie wpłacić w lipcu,
              ale wtedy wyłącz tel komórkowy i domowy bo nie odpoczniesz.

Natomiast easy_rider prolongata kredytu jest głównie przy kredytach
              hipotecznych a nie przy jakiś małych gó..anych kredytach gotówkowych.

A i jeszcze jedno "człowieku rąbnij sie w łeb. to ze matka biła cie paskiem po
              dupie" uważam że jednak ten sposób wychowania był lepszy niże teraz
              wychowywanie bezstresowe - bo potem piszą takie barany na forum jak ty , które
              wprowadzają ludzi w błąd
              • Gość: aiii Re: wakacje IP: *.acn.waw.pl 21.06.07, 18:42
                Tak to już jest, że w tym kraju ludzie lubią żyć powyżej stanu. Zastaw się, a
                postaw się.
                Swoją drogą obiło mi się coś o uszy, że Polbank ma elastyczny harmonogram spłat.
                • agnieszka282882 Re: wakacje 22.06.07, 20:24
                  Witam jestem w szoku ja tylko prosiłam o podpowiec a nie o docinki myślałam że
                  mam doczynienia z dorosłymi a nie z dziecmi.
                  • Gość: aiii Re: wakacje IP: *.acn.waw.pl 24.06.07, 18:03
                    Masz do czynienia z dorosłymi ludźmi...a dorośli i odpowiedzialni ludzie
                    najpierw spłacają swoje zobowiązania, a potem dopiero żyją tak, jak ich na to
                    stać - z tego co zostanie. To nie jest docinka, to taka dobra rada - każda
                    pętla kredytowa rozpoczyna się od niespłacenia jednej raty. Pozdrawiam.
    • obiwe Re: wakacje 22.06.07, 20:55
      Najlepiej zadzwonic do banku i tam zapytac. Nawet anonimowo.0 801 822 200, 0 22
      3 822 200
      A jak sie okazrze, ze nie to w sumie jak sie raz nie zaplaci to sie nic nie
      stanie. Moze nawet od razu nie zauwaza.
      • Gość: wichrzyciel Re: wakacje IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.07, 12:53
        Jasne, nikt nie zauwazy. Co najwyzej bedzie kolejny klient dla PFK.
        Glupota niektorych ludzi poraza.
      • Gość: andriu Re: wakacje IP: *.ghnet.pl 23.06.07, 14:01
        >Moze nawet od razu nie zauwaza.

ale naiwniak ..... system komputerowy zaalarmuje odpowiednich ludzi w następnym
        roboczym dniu i do tego wyliczy od razu odpowiednie koszty i td.

--
        www.antea.pl
        • obiwe Re: wakacje 23.06.07, 20:27
          Koszty to najwyżej pewnie 50 zł. A "odpowiednich ludzi" nikt nie alarmuje bo
          zdaża sie przecież, ze przelew przyjdzie 2 dni poźniej. Zadzwonia moze raz po
          kilku dniach i to na pewno nie odrazu.
          • ziut19 Re: wakacje 24.06.07, 11:30
            A BIK? Rozumiem, ze to dla Ciebie nie problem? I nie mow o dwoch dniach
            spoznienia tylko o nie zaplaceniu jednej lub dwoch rat.
    • krzysztofsf Re: wakacje 23.06.07, 13:13
      www.polbankefg.pl/p4_3_1_6.html
      "Ten kredyt jest bezpieczny, bo: Łatwo go spłacisz - w każdej chwili możesz zmniejszyć lub zwiększyć wysokość miesięcznej raty i dostosować ją do swoich możliwości. Co więcej, możesz obniżyć miesięczną ratę do minimum - to tylko 2% zadłużenia (nie mniej niż 20 zł). I nie musisz o tym informować banku ani nic za to nie płacisz."

Wychodzi, ze da sie z nimi dogadac i zmienic na jakies minimum do splaty
      W TOiP nie patrzalem, jakie sa koszty takich zmian.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka