Dodaj do ulubionych

europrovidius

IP: *.crowley.pl 26.06.07, 17:23
witam to firma konkurencyjna do prowidenta,czy ktoś coś wie więcej na ten
temat. czy można u nich wziąść pożyczkę na lepszych zasadach. i w jakich oni
są regionach na ich stronce znalazłam wj śląskie ale spory kawa.łek odemnie
nie ma numeru na infolinię tylko na oddziały.
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: europrovidius IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 18:07
      a jak nazywa sie ich strona???pozdrawiam
      • Gość: gość Re: europrovidius IP: *.crowley.pl 26.06.07, 18:21
        www.europrovidius.pl,chyba ja wpisałam w gogle europrovidius i ukazała mi się.
        • Gość: KOT Re: europrovidius IP: 212.160.172.* 27.06.07, 17:08
          ukazała... chyba w snach :/
          • Gość: anka Re: europrovidius IP: *.chello.pl 27.06.07, 17:30
            Tu masz www.europrovidus.com/
            • Gość: KOT Re: europrovidius IP: 212.160.172.* 27.06.07, 18:13
              dzięki :)
              • Gość: iza Re: europrovidius IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:19
                czy tam juz ktos dzwonil?????faktycznie dzialaja tak jak prowident???
                pozdrawiam
                • Gość: gosia Re: europrovidius IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 21:34
                  czy ta firma działa w całym kraju i czy ktoś dostał tam pożyczkę?
                  • Gość: KOT Re: europrovidius IP: 212.160.172.* 28.06.07, 10:16
                    ponieważ nie miają swojego przedstawiciela w Warszawie, zadzwoniłem do
                    Bełchatowa, dowiedziałem się, że pożyczek udzielają w domu Klienta, po czym
                    usłyszałem od sympatycznej Pani, że "nie ma obowiązku udzielać mi informacji
                    ponieważ nie obsługują tego terenu"... a na maila jeszcze nie dostałem
                    odpowiedzi
                    • Gość: gość Re: europrovidius IP: *.crowley.pl 28.06.07, 16:38
                      Ja dowiedziałam się, niestety na moim terenie jeszcze nie działają. ale coś w
                      tym jest jest dość duże poruszenie w providencie (czyt. kafejka internetowa
                      provident)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka