Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 11:09 Czy przy wydawaniu karty kredytowej CITI Bank Handlowy sprawdzają w BIK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Karta Citi Handlowy 01.10.07, 11:33 Myślę że przy limicie kredytu do 40.000 zł miesięcznie nie. Dlaczego mieliby sprawdzać? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: Karta Citi Handlowy 01.10.07, 12:45 jan-w napisał: > Myślę że przy limicie kredytu do 40.000 zł miesięcznie nie. > Dlaczego mieliby sprawdzać? ;-) no właśnie, ja to wogóle nie wiem po co ten cały bik jest ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Karta Citi Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 13:13 Czy ktoś z was otrzymał kartę kredytową w CITI i jest w bik? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta Citi Handlowy 01.10.07, 13:40 Gość portalu: gość napisał(a): > Czy ktoś z was otrzymał kartę kredytową w CITI i jest w bik? W tej chwili praktycznie kazdy, kto ma jakies produkty bankowe jest w bik. pytanie tylko, o jakie wpisy chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Karta Citi Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 15:35 Chodzi o niezbyt dobra historię w BIK Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta Citi Handlowy 01.10.07, 15:41 Gość portalu: gość napisał(a): > Chodzi o niezbyt dobra historię w BIK Co to jest niezbyt dobra historia? Komornik? Zaleganie ze splatami? U mnie np sie wahali, bo mialem wieksze mozliwosci kredytowe (suma limitow KK i dostepnego kredytu w koncie, nie wykorzystane a dostepne) niz im pasowalo. Gdy poprosilem na pismie o zwrot zdjecia, zamiast zdjecia przyszla karta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna do krzysztofa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:15 szukam kredytu, pożyczki na spłatę komornika, 4 lata temu straciłam pracę, pozostały 3 ostatnie raty kredytu za pralkę, teraz pracuję, mam umowę komornik sciąga mi tą nalezność, chciałarbym spłacic to jednorazowo i miec spokój, bo nie potrafie nigdzie otrzymać dlatego pożyczki..:( czy mam dzies szanse na taką pożyczke? ta zaległość to w całości z osetkami i opłatami komorniczymi ok.1300zł... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: do krzysztofa 01.10.07, 16:34 Jestem zwyklym klientem bankow. Nie mam pojecia. Osobiscie sadze, ze nawet po splaceniu zaleglosci, zla historia bedzie utrudniala wziecie kredytu, nastaw sie raczej na pozyczki z kasy zapomogowo pozyczkowej i funduszu socjalnego w pracy, jesli masz taka mozliwosc - bo banki to chyba po 5-u latach od spalty usowaja dane z bik (a i to opieszale) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez zaswiadczen Re: do krzysztofa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 18:48 Teraz bank wydaje karty bez zaswiadczen Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: do krzysztofa 01.10.07, 19:18 A co mają zaświadczenia, do negatywnej historii w BIK? Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Karta Citi Handlowy 01.10.07, 23:24 Witam, Citi umieszcza w BIKu informacje o obrotach na karcie, wysokości ostatniej spłaty, wysokości limitu, dane są uzupełniane raz w miesiacu. Ponadto bank monitoruje każdego klienta w BIK raz na kwartał. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Karta Citi Handlowy 01.10.07, 23:31 Nie wystarczy mieć jakiś produkt bankowy, żeby znaleść się w bazie BIK. Wystarczy mieć tylko zwykły ror i w bazie BIK się nigdy nie znaleść. Można mieć też kartę kredytową, limit kredytowy ( w określonym banku) i nie być w bazie BIK. Ślad w BIKu może być w zapytaniach, ale one są usuwane po 2 miesiącach. Pełne informacje do BIKu przekazują tylko niektóre banki - PKO PB SA, Citi, Raiffeisen, HSBC, BZWBK, ING, BOŚ, Millennium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Karta Citi Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 22:07 oczywiście ze sprawdzają rejestr niesolidnych klientow taki ktos nawet 2 tysięcy nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agag Re: Karta Citi Handlowy IP: *.tktelekom.pl 04.04.08, 14:14 Karty z Citi Bank to wielkie oszustwo nigdy nie dajcie się naciągnąc na tą badziewną karte !!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta Citi Handlowy 04.04.08, 14:48 Gość portalu: agag napisał(a): > Karty z Citi Bank to wielkie oszustwo nigdy nie dajcie się naciągnąc > na tą badziewną karte !!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Twoja rzeczowa argumentacja bardzo mni eprzekonala. Zarza spale swoja karte. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Karta Citi Handlowy IP: *.orneta.arkusnet.pl 02.10.07, 12:43 pracuję w citi handlowym juz 2 lata i sprzedaję właśnie karty. Citi sprawdza klienta w bik, big,krd. citi jest udziałowcem bik. karty sa wydawane bez zaświadczenia o wynagrodzeniu, tylko na oświadczenie ustne o zarobkach i ksero dowodu. często klient karty nie otrzymuje bo ma zbyt mocno nadwyrężona zdolnośc kredytową, złą historię w bik lub z powodu skoringu [zbyt mała ilość punktów wynikających z aplikacji] tzn jest zbyt młody, za mały staz pracy lub nie ma stałego punktu zaczepienia tzn własnego mieszkania, zbyt krótko pracuje itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Karta Citi Handlowy IP: *.centertel.pl 02.10.07, 17:05 A jak to jest z kartą kredytową Citi Plus bo dzwonił do mnie konsultant z banku z pytaniem czy byłbym zainteresowany tą ofetą ale wydaje mi się, że kary nie moge otrzymać bo chociaż telefon w Plusie mam od ponad 3 lat to nie mam zatrudnienia tzn. sdudiuje dziennie i nie pracuje, umowe z Plusem podpisałem na podstawie tego, że mam rente rodzinną (a ona jest do czasu skończenia studiów) po tacie. Jednak konsultant twierdzi, że moge otrzymać tą karte tylko, że z mniejszym limitem... to w końcu jak to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Karta Citi Handlowy IP: *.orneta.arkusnet.pl 03.10.07, 09:38 możesz otrzymać karte studencką citi plusz albo kartę citi plus z limitem 1000 zł.warunkiem jest telefon na abonament w plusie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikolasss Re: Karta Citi Handlowy 03.10.07, 17:33 widać że coraz więcej banków jakies mariaże robi z innymi firmami. mi się osobiście podoba połączenie bz wbk z allegro i ich linia alleproduktow z kontem, kredytem i kartą kredytową. chcesz robić zakupy np na allegro, zabrakło kaski? płacisz kredycikiem i już:) spłaca się np. po 54 dniach Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta Citi Handlowy 03.10.07, 17:51 nikolasss napisał: > widać że coraz więcej banków jakies mariaże robi z innymi firmami. mi się > osobiście podoba połączenie bz wbk z allegro i ich linia alleproduktow z kontem > , > kredytem i kartą kredytową. chcesz robić zakupy np na allegro, zabrakło kaski? > płacisz kredycikiem i już:) spłaca się np. po 54 dniach "zwykla karta" to juz nie jest cos oplacalnego - przynajmniej w porownaniu z konkurencja. Ja w tej chwili mam KK Citi (oprocz zakupow platnosci rachunkow bezplatnym nieoprocentowanym przelewem, jak narazie bezplatna podobnie jak karta dodatkowa, ktora tez wyrobilem, obie ze zdjeciem ) Zwykla karta BPH - ktorej nie przedluze, zaleta jest swietny podglad internetowy. KK Polbanku - do rat - zakupy powyzej 500zl mozna rozbic na do 12 rat oprocentowanych 5% - do tego dobre przeliczniki zagraniczne. Jak sie skonczy KK BPH, zobacze co z nowosci bedzie wtedy mi odpowiadac na 3-a KK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris1970 Re: Karta Citi Handlowy IP: 195.164.7.* 03.10.07, 19:20 Zainteresuj się promocją mBanku. Przez pół roku oprocentowanie zadłużenia o%. W poprzednich sezonach korzystałem z tej opcji. Teraz jest czas na składanie wniosku do końca grudnia. Myślę, czy nie przenieść jakiejś karty do mBanku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta Citi Handlowy 04.10.07, 01:56 Gość portalu: chris1970 napisał(a): > Zainteresuj się promocją mBanku. Przez pół roku oprocentowanie > zadłużenia o%. W poprzednich sezonach korzystałem z tej opcji. Teraz > jest czas na składanie wniosku do końca grudnia. Myślę, czy nie > przenieść jakiejś karty do mBanku. W ich kartach wypuklych jest mozliwosc ustawienie 0 zl na transkacje internetowe i zmienienia tego, gdy chce sie cos kupic w internecie? Bo to chyba jedyna "ciekawostka" jaka moze byc przydatna poza powyzsza promocja? Nie wiesz jak szybko uwidaczniaja sie blokady na ich KK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldo [...] IP: 82.160.119.* 23.07.08, 08:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Karta Citi Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 11:12 ja mam allekarte w bzwbk i w sumie zastanawiam się jeszcze nad tą kartą kredytową, bo to przydatna rzecz, jak sie robi regularne zakupy na allegro. a okazje się trafiają. a co do wbk to mogę polecić jak najbardziej, wszystko załatwiam przez internet i zawsze jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta Citi Handlowy 04.10.07, 12:11 Gość portalu: majka napisał(a): > ja mam allekarte w bzwbk i w sumie zastanawiam się jeszcze nad tą kartą > kredytową, bo to przydatna rzecz, jak sie robi regularne zakupy na allegro. a > okazje się trafiają. a co do wbk to mogę polecić jak najbardziej, wszystko > załatwiam przez internet i zawsze jest ok. Czy ostatnio opozniaja sie blokady w podgladzie internetowym? Czytalem opinie, ze pogorszylo sie pod tym wzgledem i podglad blokad i transakcji wchodzi ze znacznym (24h) opoznieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy_rider Re: Karta Citi Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 22:51 oczywiscie ze opóźniają i robią to wszystko celowo, tak samo jak celowo opóźniają rozliczenie transakcji spłaty karty jak również np sesje elixiru - a dlaczego to robią?? bo doskonale wiedzą o tym że zawsze znajdzie sie jakiś biedak który zapłaci na ostatnią chwilę i nie załapie sie w regulaminowym czasie wtedy bedzie mozna mu dosolić kare 59 zeta / przy okazji pozdrawiam tłustych lizodupów z citibank i gratuluje tych żałosnych pomysłów - róbcie tak dalej a w końcu daleko zajdziecie / Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta Citi Handlowy 05.04.08, 07:28 Gość portalu: easy_rider napisał(a): > oczywiscie ze opóźniają i robią to wszystko celowo, tak samo jak > celowo opóźniają rozliczenie transakcji spłaty karty jak również np > sesje elixiru - a dlaczego to robią?? bo doskonale wiedzą o tym że > zawsze znajdzie sie jakiś biedak który zapłaci na ostatnią chwilę i > nie załapie sie w regulaminowym czasie wtedy bedzie mozna mu dosolić > kare 59 zeta / przy okazji pozdrawiam tłustych lizodupów z citibank > i gratuluje tych żałosnych pomysłów - róbcie tak dalej a w końcu > daleko zajdziecie / No coz, ja zeby zabezpieczyc sie przed niespodziankami to 1. splacam KK przelewem wychodzacym pierwsza sesja minimum w przeddzien daty splaty (jak splata w poniedzialek to w piatek rano) 2. Korzystam przemiennie w cyklach 2-tygodniowych z 2-ch KK, co daje mi pewnosc, ze do dnai zamkniecia okresu wejda mi na dana KK wszystkie transakcje nia robione, co sprawdzam na biezaco w podgladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: Karta Citi Handlowy 05.04.08, 12:18 Gość portalu: easy_rider napisał(a): > oczywiscie ze opóźniają i robią to wszystko celowo, tak samo jak > celowo opóźniają rozliczenie transakcji spłaty karty jak również np > sesje elixiru - a dlaczego to robią?? bo doskonale wiedzą o tym że > zawsze znajdzie sie jakiś biedak który zapłaci na ostatnią chwilę i > nie załapie sie w regulaminowym czasie wtedy bedzie mozna mu dosolić > kare 59 zeta / przy okazji pozdrawiam tłustych lizodupów z citibank > i gratuluje tych żałosnych pomysłów - róbcie tak dalej a w końcu > daleko zajdziecie / widac ze masz mierne pojecie o kk citi, przelew spozniony o 1 dzien z banku zewnetrznego traktowany jest jako zaplata w terminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy_rider Re: Karta Citi Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 16:18 zapewniam cie iz mam wystarczające pojęcie i mam w d filozofów teoretyków majacych karte 2 lata robiacych zakupy w tesco raz na pół roku KK na swięta za 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Karta Citi Handlowy 05.04.08, 17:40 Jak zwykle, wypowiedź rzeczowa i poparta argumentami ;-) Sądzisz że w ten sposób ośmieszasz przedmówcę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy_rider Re: Karta Citi Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 21:24 Szefie nie wkurzaj mnie znowu!!! Ja tu mam misje - walcze z kurestwem i złodziejstwem oraz wyzyskiem i okradaniem ludzi przez pasożytów w bankach. Nie mam zamiaru jeść z ręki bankierom i tolerować ich przekręty - jak wytłumaczysz mi na logikę takie postępowanie?? Systemy coraz wydajniejsze, serwery tańsze, autoryzacja kart online natychmiastowa a ksiegowanie ponad 24 godziny??? Przypadek ??? - Nie - celowe działanie. A przekroczenie limitu o 200 zł przy wypłacie z bankomatu to tez przypadek ( i oczywiscie kara )??? Ale widzisz Janie dopuki na forum bedą sie wypowiadać ludzie którzy karte użyli 3 razy w życiu, nigdy nie korzystali z kredytu na karcie i pewnie na samą myśl o tym że mogli by sie zbliżyc do swojego limitu 2tys. pln dostają zawału to nie bedzie o czym gadać. Dla mnie karta to wygoda i przyzwyczajenie ( 9 lat byłem w usa ) Wkurza mnie to że tłuściochowate pasożyty w banku zaczynają ostanio za bardzo kombinować!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Karta Citi Handlowy 05.04.08, 22:55 Księgowanie przelewów nie trwa 24 godzin. Przelew jest zaksięgowany w innym banku najdalej następnego dnia, a jeśli złożony rano, najczęściej tego samego. Oczywiście nie dotyczy to dni wolnych od pracy. Na całym świecie. Przekroczenie swojego limitu o 200 zł to nie przypadek, a niefrasobliwość właściciela konta. Lepiej dbać o swoje interesy, niż ubolewać że ktoś inny zarabia więcej. To wyłącznie sprawa właścicieli banku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta Citi Handlowy 05.04.08, 23:04 jan-w napisał: > Księgowanie przelewów nie trwa 24 godzin. Przelew jest zaksięgowany w innym > banku najdalej następnego dnia, a jeśli złożony rano, najczęściej tego samego. > Oczywiście nie dotyczy to dni wolnych od pracy. Na całym świecie. Przekroczenie > swojego limitu o 200 zł to nie przypadek, a niefrasobliwość właściciela konta. > Lepiej dbać o swoje interesy, niż ubolewać że ktoś inny zarabia więcej. > To wyłącznie sprawa właścicieli banku. A wyplacanie KK pieniedzy z bankomatu swiadczy o tym, ze jej wlasciciel kompletnie nie rozumie jakie narzedzie trzyma w reku :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy_rider Re: Karta Citi Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 23:29 czasem musze - obracam sie tu i uwdzie - nie każdy musi żyć za 1500 pln prawda ??? moja karta moja sprawa - akurat potrzebowałem na 3 sciezki koki a akurat ostatnia gotówke wydałem na sex z dwiema zajebistymi laskami. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Karta Citi Handlowy 05.04.08, 23:54 Taki z ciebie burżuj, światowiec i utracjusz, a nie masz kart bankomatowych bez limitu, albo z bardzo wysokim limitem dziennym? Co ty wiesz o życiu ludzi posiadających pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta Citi Handlowy 06.04.08, 21:52 Gość portalu: easy_rider napisał(a): > czasem musze - obracam sie tu i uwdzie - nie każdy musi żyć za 1500 > pln prawda ??? moja karta moja sprawa - akurat potrzebowałem na 3 > sciezki koki a akurat ostatnia gotówke wydałem na sex z dwiema > zajebistymi laskami. Wspolczuje. Laski MI placa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Karta Citi Handlowy IP: *.icpnet.pl 19.08.08, 16:30 do easy nie chce cie krytykowac ale mam znajomych w twoim typie dzisiaj milioner jutro adres plaza masz duzy zasub słow szkoda że takich aroganckich dobra rada jak zechcesz przyjac poznasz ludzi z pieniedzmi i rozmachem po zachowaniu oni wyniesli z domu pieniadze i... klasę a ty wychodzi na to ze tylko pieniadze sztuka jest je utrzymać i pomnażać a nie tylko mieć przepraszam jeżeli cię to uraziło takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: Karta Citi Handlowy IP: *.chello.pl 20.08.08, 09:11 co za bzdury ....kruk nie ma wglądu do bik przestan bzdury pisac ,pracujesz dla kruka -i co myslisz ze nastraszysz ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy_rider Re: Karta Citi Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 23:21 jasne pewnie i sam w to wierzysz a moze chcesz żeby tak było bo psuje ci to twój pożądek świata?? Zrób 3 przelewy do róznych banków o 9:00 rano i dopowiedz sobie na pytanie w którym banku przelew bedzie dopiero po 17:00 albo nawet nastepnego dnia? Ja będe uzywał swoich kart jak zechce - tak sie przyzwyczaiłem kredyt nie boli i w każdym cywilizowanym kraju jest ogólnie dostępny - w tym równiez kredyt na karcie. Zarabiam duzo i jeszcze wiecej wydaje - kredyty umozliwiaja mi życie na poziomie, wykształcenie dzieci - zyje z kredytami i umre z kredytami ( karte mam ubezpieczona i nie wyłaczyłem ubezpieczenia ) Mam porównanie i nie zniese jesli bede oszukiwany nawet na 1 pln. To bank ma dbac o interes klienta a przekroczenie transakcji gotówkowej ( podczas gdy KAZDA transakcja gotówkowa KK jest autoryzowna online z limitem karty ) o 200 pln i dowalanie za to kary to już jest zwykłe KURESTWO ze strony citibank ... ale ty Janie jak widze raczej należysz do ludzi którzy cieszą sie ochłapami i liżą dupę pana bankiera niźli byliby gotowi cos ugrac pro publico bono. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Karta Citi Handlowy 05.04.08, 23:51 Bardzo ci wszyscy zazdrościmy, twojego olbrzymiego majątku. Dla nas, maluczkich, taki wielki pan, to obiekt podziwu i wzór do naśladowania. Nie potrzebujesz kamerdynera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy_rider Re: Karta Citi Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 23:56 mam już. Bo widzisz Janie ja poprostu żyje z gestem ale nie lubie byc dmuchany w dupsko - dla mnie ważne sa zasady PS: szukasz pracy?? jurto popytam na salonach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: Karta Citi Handlowy 06.04.08, 21:45 Gość portalu: easy_rider napisał(a): > zapewniam cie iz mam wystarczające pojęcie i mam w d filozofów > teoretyków majacych karte 2 lata robiacych zakupy w tesco raz na pół > roku KK na swięta za 200 zł. oj chłopcze, jaki ty prosty jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fl Re: Karta Citi Handlowy IP: *.chello.pl 30.06.08, 00:32 Gdybyś miał pojęcie to byś wiedział, że opłata za nieterminową spłatę 59 zł jest niezgodna z prawem bankowym. Jeżeli uargumentował reklamację w ten sposób to zawsze ci tą opłatę wyksięgują. Jak nie masz pojęcia o swoich prawach to płać i płacz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Karta Citi Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 09:58 czesc nazywam sie viola i chcialam sie zapytac czy przyjales te karte i czy jestes zadowolony boja tez otrzymalam taka propozycje telefonicznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deka@ Re: Karta Citi Handlowy IP: *.chello.pl 29.06.08, 14:47 skoro tak wszystko wiesz,to czemu notorycznie zdazają sie wnioski gdzie klient nie spełnia tych minimalnych kryteriów. Ja wiem,bo wam płacą za sztukę, i wali was czy dostanie karte,czy nie, oszukujecie,i wmawiacie klientom ze dostana kartę z niewiadomo jakim limitem, a pózniej klienci maja pretencje..... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta Citi Handlowy 29.06.08, 17:58 Gość portalu: deka@ napisał(a): > skoro tak wszystko wiesz,to czemu notorycznie zdazają sie wnioski gdzie klient > nie spełnia tych minimalnych kryteriów. Ja wiem,bo wam płacą za sztukę, i wali > was czy dostanie karte,czy nie, oszukujecie,i wmawiacie klientom ze dostana > kartę z niewiadomo jakim limitem, a pózniej klienci maja pretencje..... Watpie, zeby gdziekolwiek agenci dostawali prowizje za nieprzyznane produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał szit z Kartą Citi Handlowy IP: *.derby.waw.pl 23.01.09, 18:51 za wniosek placa agentom nie wazne czy wydadza czy nie w okresie probnym potem agrnt ma placone tylko za wydane karty jak nie chcesz karty trafisz do dzialu gdzie tez placa im za to ze te karte zatrzymasz wiec mniej lub wiecej uprzejmych slow ale zrobia wszystko bys te karte mial citiszit i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Karta Citi Handlowy IP: *.chello.pl 29.06.08, 14:36 a czemu nie,skoro to produkt kredytowy?? a czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldo [...] IP: 82.160.119.* 23.07.08, 08:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta Citi Handlowy 23.07.08, 08:30 Gość portalu: aldo napisał(a): > ten bank to najpodlejsz jnstytucja jaka znam zlodzieje i warcholy > powinni to jak najszybciej pozamykac te bande zlodzieji i naciagaczy A co za krzywde ci zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Karta Citi Handlowy IP: *.icpnet.pl 19.08.08, 16:10 Ja posiadam karte z city kredytowa i płatniczą jestem z nich bardzo zadowolona mozna wyciagac z kredytowej cala gotowke a nastepnie rozbic na raty jak w kredycie tylko o wiele mniej oprocentowanym daja do 10000 tys na kredytowej jak masz dzialalnosc zagrnica i miesiecznie wykazujesz ok 850 e nie musisz pracowac w polsce a w bik nie mam super histori oni podchodza do kazdego indywidualnie i to jest super gorzej jak chcecie u nich kredyt mieszkaniowy tu sa ogromne schody trzeba zarabiac ze 6000 tys na reke zeby dostac ok 250000 tys sorry ze troche odbieglam od tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Karta Citi Handlowy IP: *.icpnet.pl 19.08.08, 16:16 a jezeli chodzi o bik to na sto procent sprawdzaja i prowadza informacje o tych kartach w bik nie wiem czy wiecie ale 99% banków malych i duzych w tym skok i prowident poprzez firme kruk tez wspulpracuja z bik oni nie maja umowy z bik ale kruk ktory dla nich pracuje ma wiec na jedno wychodzi wogole macie bardzo ciekawe tematy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Karta Citi Handlowy IP: *.centertel.pl 23.08.09, 19:38 Tak sprawdzają bazę www.infomonitora i bazę bik i raportują z miesiąca na miesiąc jak się spłaca kartę. Wiem bo brałem bezpłatny raport ( HISTORIA SPŁAT I ZAPYTAŃ BARDZO SZCZEGÓŁOWA ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Karta Citi Handlowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.09, 18:30 oczywiści, że sprawdzamy BIK przy wydawaniu katy kredytowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Karta Citi Handlowy IP: *.sal.east.verizon.net 22.12.09, 03:31 city-handlowy nie jest dla ludzi obsługa nie potrafi nic załatwić tylko się wymądrzać wyobrazić sobie można paniusie z kupionym wykształceniem i nosem na suficie PARODIA Odpowiedz Link Zgłoś