pomelo555 12.02.09, 02:39 Czy ktoś wie, jakie warunki zostały ustalone z Radą Pracowników odnośnie odpraw dla zwalnianych pracowników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep-per Re: Zwolnienia w KB-ODPRAWY... 17.02.09, 10:01 Jest informacja na stronie intranetowej Kadr Odpowiedz Link Zgłoś
xyzonly Re: Zwolnienia w KB-ODPRAWY... 17.02.09, 13:36 Niestety nie każdy ma dostęp (urlop wychowawczy), więc jeśli można, to poproszę o przesłanie szczegółów na xyzonly@gazeta.pl z góry wielkie dzięki mamuśka Odpowiedz Link Zgłoś
pomelo555 Re: Zwolnienia w KB-ODPRAWY... 17.02.09, 14:14 Podnoszę, również jestem na wychowawczym, stąd moje pytanie, proszę o odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
adaska75 Re: Zwolnienia w KB-ODPRAWY... 18.02.09, 22:05 a na wychowawczym zwolnienia nas dotyczą? Odpowiedz Link Zgłoś
pomelo555 Re: Zwolnienia w KB-ODPRAWY... 19.02.09, 10:39 Matka na wychowawczym jest "chroniona", ja wracam z wychowawczego stąd moje pytanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Zwolnienia w KB-ODPRAWY... 22.02.09, 21:42 pomelo555 napisała: > Matka na wychowawczym jest "chroniona", ja wracam z wychowawczego stąd moje > pytanie..... Chroniona jest na pewno matka na macierzyńskim. Co do wychowawczego nie mam pewności. W "regulaminie..." na stronach SKZ pisali tylko o macierzyńskim. Trzeba sprawdzić w kodeksie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
wwas16 Re: Zwolnienia w KB-ODPRAWY... 02.03.09, 20:19 Co do macierzyńskiego ochrona jest , natomiast co do wychowawczego w praktyce wygląda to tak , że muszą umożliwić powrót po wychowawczym ale wystarczy na jeden dzień i można umowę wypowiedzieć, niestety . Ja juz z kb odeszłam i bardzo się z tego cieszę . Mam nadzieje że zwolnienia was ominą. Odpowiedz Link Zgłoś