Gość: Lila IP: 91.198.179.* 18.03.09, 12:22 Chciałam sie dowiedziec, czy wie ktos moze czy Alior bank sprawdza w Bik? badz czy moze ktos podpowiedziec, który bank nie sprawdza? mam podbramkowa sytuacje i potrzebuje pozyczki ale bez sprawdzania w BIK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sami Re: Alior Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 12:28 ja też mialam podbramkową syt. 70 dni zwłkoi z kredytem inne nie spalcone o czasie udałam sie do profi credit pożyczyczyłam około 6 tyś splacilam ten najmnijeszy kredyt i spie spokojnie powodzenia uda sie i sproboj w AIG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: Alior Bank IP: 91.198.179.* 18.03.09, 12:34 PRofi Kredyt juz mam gotówkę, i klnę strasznie, bo % przeogromne, a w AIG nie chcą mi dac wiecej niz 5tys. Ja potrzebuję okolo 25tys i wtedy mam wszystko z głowy, place jedną ratę i cieszę sie zyciem, a poki co jest kiepsko:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
amar-ain Re: Alior Bank 18.03.09, 12:35 Z bankami bywa różnie, zważywszy, że większość z nich ostatnio zaostrzyła wymagania kredytowe po kryzysie w USA, ale może gdzieś się uda, wysokoprocentowej pożyczki udzieli od ręki np. Provident, tylko czy jest sens spłacać tak duże odsetki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Alior Bank IP: 91.198.179.* 18.03.09, 12:39 No walsnie, pakowac sie w kredyt, gdzie odsetki sa wieksze niz cała pozyczka, nie wiem czy jest sens. Nieruchomości nie mam zadnej:( Odpowiedz Link Zgłoś