lakoslav 19.04.10, 16:07 Zapraszam. To jest OKAZJA cenowa. duży, dwurodzinny dom w Świnoujściu – 1900 zł/m2 8 pokoi, 4 łazienki, garaż, strych, 3 balkony, wysoki standard. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gostek Re: Okazja !!! IP: *.uznam.net.pl 19.04.10, 16:10 caemu tak tanio ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lakoslav Re: Okazja !!! 19.04.10, 16:12 wyprowadzam sie i sprzedaz jest pilna. Raz jeszcze zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Okazja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 18:17 ale co 30 tysiecy w dwa miesiace na grunwaldzkiej z pokoi/ wątpie coraz wieksze puchy sa w miescie. Z wynajmu to mozna dorobic sie garba. Cena okazyjna, w porownaniu np do domów nad morzem w cenie od 3 baniek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Okazja !!! IP: *.uznam.net.pl 20.04.10, 00:14 a czemu wdwa miesiace ? rok ma 12. Na tyle pokoi mozna cgyba w rok tyle nazbierac. Nawet w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Okazja !!! IP: 217.97.193.* 20.04.10, 23:02 nie Alku, w zimie turyści nie zaglądają aż tak gromadnie ... a Grunwaldzka to i tak dla nich za daleko od morza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Okazja !!! IP: *.uznam.net.pl 20.04.10, 23:56 a kto mowi o turystach ? zajrzyj w ogłoszenia "szukam mieszkania" i sobie policz. .. i juz nie przynudzaj, czlowieku z ta analiza ekonomiczna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Okazja !!! IP: 217.97.193.* 21.04.10, 15:14 Drogi Alku (kultury nie masz za grosz) A myślisz, że Ci którzy chcą mieszkać cały rok chcą być wywaleni na zbity r... na sezon wakacyjny? myślę, że nie ... a niestety to częsta praktyka w Świnoujściu Z Twoją Analizą idź analizuj gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Okazja !!! IP: *.uznam.net.pl 21.04.10, 17:26 pewnie ciebie wywalali na zbity pysk (chyba sie nie dziwie) ale jesli ktos podpisze sobie umowe np na dwa latka to śpi spokojnie. Nie bede ci tłumaczył co to jest umowa. Poza tym za duzo czasu juz straciłem na twoja edukazje. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: Okazja !!! IP: 217.97.193.* 21.04.10, 20:05 Sam jesteś napastliwy i się dziwisz, rzucasz się jak wesz na kołnierzu. Wiesz coś ... ale nie wiesz dokłądnie gdzie Ci to świta Każdą umowę można wypowiedzieć ... nawet taką podpisaną na dwa lata, chyba jednak niezbyt pilnie odrabiałeś lekcje. Poza tym, nie znam zbyt wielu wynajmujących lokale LEGALNIE. Może dopiero ten rok okaże się, że jednak wiele osób się zdecyduje, bo w końcu zostało uregulowane wiele spraw w związku z ochroną lokatora. ... ale jeśli rzeczywiście masz wiedzę (hehe) to powinieneś to wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Okazja !!! IP: *.uznam.net.pl 21.04.10, 23:31 a ty jak jestes taka światła to wiesz, że są umowy na czas określony (cywilne), któych nie można rozwiązać. Chyba, że za porozumieniem stron. Umowa w kodeksie cywilnym jest święta a jej treść decydująca. Można też zabezpieczyć się w umowie zastrzegajac sobie wysokie odszkodowanie albo nakaz znalezienia lokalu zastepczego. Wtedy wynajmujący nie ruszy najemcy bo mu sie to normalnie nie opłaca. Poza tym nie wiem czy jakikolwiek najemca jest jeszcze taki głupi, żeby wynajmować lokal bez umowy. Jest dużo lokali do wyboru i można znaleźć taki gdzie umowa obowiązuje. Ja wynajmuję zawsze z umową bo wtedy moge tam wpisać sankcję (odszkodowanie) w razie strat, dane najemcy czy chociażby możliwość wypowiedzenia wcześniejszego w przypadku łamania regulaminu domu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vegasso Re: Okazja !!! 22.04.10, 06:43 temu co kupi stawiam cysterne wodki.... to taki dodatek jako breloczek do kluczy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Okazja !!! IP: *.uznam.net.pl 22.04.10, 08:38 ja dorzuce darmowy transport....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Okazja !!! IP: *.uznam.net.pl 22.04.10, 09:24 my też coś dorzucimy extra!! Odpowiedz Link Zgłoś
lakoslav Re: Okazja !!! 22.04.10, 09:28 Jest aż czterech zainteresowanych wiec pewnie za kilka dni transakcja bedzie zakonczona. Wtedy uważaj bo kupiec moze potraktowac poważnie twoja ofertę i zgłosi sie po cysterne wódki i chyba nie bedziesz juz mógł odmówić. Taka rzucona oferta zobowiązuje niestety. Zacznij juz szukac taniej wódki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Okazja !!! IP: *.uznam.net.pl 22.04.10, 09:53 cena nie gra roli,wszyscy się złozymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lakoslav Re: Okazja !!! 22.04.10, 10:54 Do p. Roberta Hepko (nick na forum "Vegasso". Witam Cię Robercie i Twoich szczodrych kolegów. Chciałbym w tym miejscu podziękować Ci za Twoje serce i chęc pomocy mi w sprzedaniu domu. Właśnie przekazałem Twoją ofertę (w rozumieniu przepisów o darowiźnie i przepisów o ofercie publicznej Kodeksu Cywilnego) swoim klientom. Oni tez bardzo się ucieszyli i ZAAKCEPTOWALI Twoją darowiznę. Fakt ten przyspieszy sprzedaż mojego domu. W związku z tym proszę Cię o określenie jak duża to będzie cysterna i jaki alkohol. Mam nadzieję, że jesteś przygotowany na wypełnienie Twojej oferty i nie okażesz się oszustem. Nawet boję się o tym pomyśleć. Myślę, że w takim wypadku osoba, która kupi ode mnie dom zażąda od Ciebie wywiązania się z publicznie złożonej obietnicy/oferty. Mam nadzieję, że nie zrobiłeś tego dla taniej popularności ale z dobrego serca. My ze swojej strony obiecujemy zaprosić całe miasto Ś- cie na mega imprezę z piciem tego alkoholu z cysterny. Chciałbym abyś był już od teraz na ustach wszystkich mieszkańców. A swoją drogą podziwiam Twoje staropolskie zwyczaje czyli "zastaw sie a postaw sie". Pozdrawiam i do rychłego zobaczenia :) Marek Górniak Odpowiedz Link Zgłoś
lakoslav Re: Okazja !!! 22.04.10, 11:37 Dokładnie reguluje to Art.66 par.1 kodeksu cywilnego. Pozdrawiam i raz jeszcze Ci dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Okazja !!! IP: *.uznam.net.pl 22.04.10, 11:53 co to ma byc??? co za dziecinada! Odpowiedz Link Zgłoś
lakoslav Re: Okazja !!! 22.04.10, 12:00 nie denerwuj sie chłopie, ciebie też zapraszam na te imprezkę. Jeszcze tu takiej nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Okazja !!! IP: 217.97.193.* 22.04.10, 13:17 serio ??? nawet jak masz umowę na czas określony i w paragrafie napisane, że obowiązuje 1 miesięczne wypowiedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
vegasso Re: Okazja !!! 22.04.10, 16:26 spieszcie ludzie spieszcie z kupnem bo cysterna jedzie...od ruskich.... Odpowiedz Link Zgłoś
vegasso Re: Okazja !!! 22.04.10, 17:50 no oczywiscie ze postawie... ale mareczku przykro mi niestety ty sie nie napijesz bo pije sie z przyjaciolmi a ty mozesz mnie pozniej obsmarowac ze procentu za malo albo smak nie taki...::::(((((( ale coz zarobisz na sprzedazy to kupisz sobie nie jedna cysterne;) zreszta znajac ciebie gdzie lubisz miec wszystko naj kupisz sobie rafinerie spirytusu z certyfikatami aby nikt czasem nie podrobil smaku lepiej...ty bedziesz zabawial gosci i roznosil drinki o ile nowy wlasciciel ci pozwoli;) nie rozumie tylko dlaczego za niego zapraszasz gosci...aaa wiem wybudujemy domek na drzewie i bedziesz ostrzegal gosci przed pylem wulkanicznym aby nie skazil cysterny z wodka ;0;;;)))) aaaa dopisze do reklamy ze po lewej stronie domu wspanialy lokal KMITO a zeby wejsc do bramki domu to trzeba przeprawic sie przez ocean moczu regularnie oddawany przez lokalnych pijaczkow gdyz po prawej czesci domu sklep monopolowy bosko czynny 24h..do tego dodac piekna polszczyzne jak pipiaja winko... same walory.. rozumie teraz chec sprzedazy...takze polecam i zapraszam do kupna:) pozdrawiam nabywce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble do alka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 18:21 tu przyjezdza sama biedota na pokoiki po 30 zl, to nie Santorini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karwolin Re: do alka IP: *.uznam.net.pl 23.04.10, 16:32 ja myslalem,ze to powazna oferta tymczasem ...mam wrazenie,ze Alek i lakoslav to ta sama osoba,ktorej nie odpowiada,ze czyjes zdanie moze sie roznic..po co pisac na forum ? malo w miescie powaznych biur nieruchomosci?? ech Odpowiedz Link Zgłoś