Gość: dorcia IP: *.chello.pl 21.07.10, 20:52 hej, gdzie w Swinoujściu mozna smacznie i tanio zjeść?Czy polecacie ewentualnie jakieś bary mleczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: smakowite jedzonko IP: 217.97.193.* 21.07.10, 22:30 to tu są bary mleczne? tanio i dobrze to nie jadłam tutaj nigdy! Można zjeść w Magicznej Spiżarni (to w centrum), rybę w Krewetce lub koło słodkiego centrum przy promenadzie czy też pizzę w Muszelce (promenada) ... kiedyś w kasynie wojskowym, choć nie wiem jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: smakowite jedzonko IP: *.uznam.net.pl 22.07.10, 12:58 w Magicznej Spiżarni jadłam - bez rewelacji, polecam Piwnicę tanio nie jest ale jak pysznie a pierogi ruskie mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: smakowite jedzonko IP: *.uznam.net.pl 22.07.10, 20:52 nie polecam centrali, spizarni brrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: smakowite jedzonko IP: 217.97.193.* 22.07.10, 22:04 Piwnicę też polecam, ale za późno czynne, z dzieckiem na 19 na obiad do Piwnicy nie polecę ;) W Karczmie na promenadzie też dobrze karmią, choć drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: smakowite jedzonko IP: *.fn.pl 23.07.10, 00:21 SUPER jedzonko jest w TAWERNIE W SIECIACH na promenadzie obok Albatrosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: smakowite jedzonko IP: *.uznam.net.pl 23.07.10, 10:52 A może NEPTUN koło poczty w centrum, jest po remoncie i widac sporo ludzi tam siedzi :) ale czy dobrze tam karmią to nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: smakowite jedzonko IP: *.uznam.net.pl 23.07.10, 15:15 Super smakuje i ceny przystępne w D.W Kaliszanka.Można zamówić i przywiozą lub zjeść na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
hoacynka Re: smakowite jedzonko 01.08.10, 16:25 Knajpek jest mnóstwo. Większość naprawdę fajna. Ale szczerze odradzam Złotą Rybkę(przy jednym z zejść na plażę)! Ceny wysokie, można znaleźć włosy w jedzeniu, i nawet nie usłyszeć słowa "przepraszam" od obsługi!FUJ! Odpowiedz Link Zgłoś