Dodaj do ulubionych

GA - wielki come back!!!!!

19.03.02, 12:04
No nareszcie jesteś!!! Im więcej nas tym lepiej, bo niejaki Kajli (fan klub
Kazia...) stwierdził, że jestem (prawie) jednoosobowym forum...
Obserwuj wątek
    • ga Re: GA - wielki come back!!!!! 19.03.02, 12:24
      Jestem, trochę z zadyszką po tygodniu z wirusem( jak najbardziej "organicznym",
      nie elektronicznym),ale zdążyłąm już odwiedzić wyspę.Coś się ludno tam robi,
      czyżby zwabieni ubiegłoroczną gorącą wiosną spływali łikendowi spacerowicze? A
      może to były po prostu dobre dni na zakupy po polskiej stronie.
      Motyw z kamienicą mi się podoba. Ale jakoś bardziej niż wysadzanie nowej
      interesuje mnie odnawianie starej zabudowy. Na przykład ten elegancki
      poniemiecki szpital, coraz bardziej niszczeje, a nikt na nim nie chce położyć
      łapy. Szkoda, super położenie, piękna architektura, ładny stary park. Można by
      z tego zrobić kilka ciekawych "funkcji" - nawet tych bardzo publicznych.
      • Gość: gosia-s Re: GA - wielki come back!!!!! IP: *.stat.gov.pl 19.03.02, 12:34
        No tak... a ja dostałam wstrząsu na widok starego kościółka. To zabytek, w
        mordę, dlaczego tak niszczeje???!!! Poza tym, świnoujskie osiedla też straszą.
        Leningrady to pomalowali, a mój blok? (Kościuszki 9) Sterczy toto, rzuca się w
        oczy, a przecież wystarczyłaby tu farba.
        • ga Re: GA - wielki come back!!!!! 19.03.02, 12:38
          Czyli jesteś zwolennikiem teorii, że "słonia można zafortepianić"- Ha!
          • gosia-s Re: GA - wielki come back!!!!! 19.03.02, 12:54
            ga napisał(a):

> Czyli jesteś zwolennikiem teorii, że "słonia można zafortepianić"- Ha!

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
            ??????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ga Re: GA - wielki come back!!!!! 19.03.02, 13:34
              No taki żart, że fortepian można zasłonić, słonia nie da się zafortepianić a
              brzydką elewację wystarczy zamalować. No co, na żartach się nie znasz?
              • Gość: gosia-s Re: GA - wielki come back!!!!! IP: *.stat.gov.pl 19.03.02, 13:48
                Znam się, znam, ale nie wiedziałam co to znaczy. Dzięki za wyjaśnienie. Chyba
                jestem zwolennikiem tej zasady, ale czasami to jedyne i najlepsze wyjście. I
                niezbyt kosztowne. A "zatortepianić" to można pół Świnoujścia...
                • Gość: Muminek Re: GA - wielki come back!!!!! IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 19.03.02, 15:15
                  Cześć dziewczyny, dawno Was nie było, a szczególnie Ga, zostawcie trohe miejsca
                  na nowe a nie byście wszystko zamalować chciały,Historia uw Polsce najbardziej
                  rzuca się w oczy jak jest w stanie ruiny :))
                  • gosia-s Re: GA - wielki come back!!!!! 19.03.02, 15:30
                    Jak to dawno???!!! Ja tu codziennie jestem oprócz łykendów. A zamalowywać
                    ładnych ruin nie chcemy, tylko to, co kłuje w oczy.
                    • Gość: Muminek Re: GA - wielki come back!!!!! IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 20.03.02, 22:31
                      Masz racje Gosiu jesteś tu codziennie oprucz niedziel, ale nie wiem dlaczego
                      niema Cie na gadu-gadu. A ruinny nawet piękne to kuja w oczy - moje zdanie -
                      jedne pieknością inne niedbałością :)))))
                      • gosia-s Re: GA - wielki come back!!!!! 21.03.02, 08:28
                        Przecież już pisałam, nie mam możliwości zainstalowania gadu-gadu w pracy. A na
                        razie mam trochę roboty, mało czasu, więc nie uruchamiam też ICQ. A ruiny są
                        rzeczywiście piękne, ale pod warunkiem, że się nie sypią i nie zarastają
                        chwastami.
                        • Gość: Muminek Re: GA - wielki come back!!!!! IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 21.03.02, 22:27
                          Ale ruiny porośnięte chwastami które pokryte sa barwnym kwieciem tez maja swój
                          nieowtarzalny urok
                          • gosia-s Re: GA - wielki come back!!!!! 22.03.02, 14:20
                            Jasne, dopuki stoją. A poza tym ten urok jest wątpliwy, jeżeli zarastające
                            ruiny walą się w środku miasta, niech to byłoby gdzieś na przedmieściach!
                            • Gość: Muminek Re: GA - wielki come back!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 16:48
                              W końcu środek miasta to piekny punkt na pokazanie biedy, braku pieniędzy i
                              może stanowić dosyć ciekawą atrakcje dla turystów. W końcu i Grecja ma swoje
                              ruiny, a jak tam ludzie ciagną ;)))
                              • Gość: gosia-s Re: GA - wielki come back!!!!! IP: *.chello.pl 23.03.02, 17:35
                                A jaka to atrakcja, hę? Mogłoby być, ale zadbane!!!
                                • Gość: Muminek Re: GA - wielki come back!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 18:24
                                  Zadbane to może byc wszedzie ale uatracyjnić niezadbane to trzeba umieć
                                  • gosia-s Re: GA - wielki come back!!!!! 25.03.02, 08:21
                                    Mogliby przynajmniej wyplewić te chwasty i powiesić tabliczkę
                                    informacyjną: "Kościół zbudowany przez... w roku..." No nie?
      • milseog GA - GRATULACJE! 22.05.02, 12:38
        czy o to wlasnie tobie chodzilo: swinoujscie na jedynce forum? cel osiagniety.
        od tej pory juz prosta droga. ciesze sie, ze wam sie udalo. pozdrawiam:)
        • Gość: Muminek Re: GA - GRATULACJE! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 12:45
          Wielkie dzięki, w końcu i Ty także do tego paluszków troche przyłożyłeś, zachox
          cześciej bedzie milo :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka