Dodaj do ulubionych

Perla-dziwnowa

27.06.13, 12:08
Witam.Czy ktos moze mi odpowiedziec na pytanie jak jest obecnie w osrodku wypoczynkowym
Perla- Dziwnowa? Poniewaz czytalam opinie na forum z 2011 roku , ktore byly nie najlepsze.
Jedzenie niesmaczne i jednolite,obsluga niezbyt mila oraz inne niepochlebne zdania.Bardzo chcialabym poznac opinie ludzi, ktorzy teraz tam przebywali.Ciekawi mnie jakie jest jedzenie czy pokoje czyste i wszystko o panujacych tam warunkach.
Obserwuj wątek
    • dzinet Re: Perla-dziwnowa 20.09.13, 11:09
      Niewiele się zmieniło. szczerze odradzam to miejsce...
      • joanna.pio Re: Perla-dziwnowa 05.01.14, 23:22
        dlaczego?
        • candy669 Re: Perla-dziwnowa 25.03.14, 19:42
          nie wiem czy w 2011 był już w perle basen?
          według mnie jest czysto pokoje w bardzo dobrym standardzie jak chodzi o łazienki jedzenie dobre. cena odpowiednia do jakości. bardzo dobre warunki z basenem są też w hotelu stary dziwnów ale nie wiem czy ceny tam będą Ci odpowiadać.
    • 63marzena Re: Perla-dziwnowa 06.08.14, 18:57
      Byłam teraz w Ośrodku Perła Dziwnowa i jestem zachwycona tą zmianą i odmianą. Jedzenie bardzo dobre na śniadanie szwedzki stół i na obiad (obiad z dwu dań i szwedzki stół) ponadto miła i wspaniała atmosfera, w pokojach czysto i przytulnie. Gorąco polecam.
      Marzena G.
    • mmarecki Re: Perla-dziwnowa 10.08.14, 13:10
      jedzenie masakra, ludzie stołują się na mieście. Szkoda że jest obowiązek wykupienia pełnego wyżywienia :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka