Gość: Jaro_25 IP: 217.153.181.* 15.11.04, 20:22 czy tu zagladaja ludzie w wieku 20-30 lat? moza by chociaz pogadac o lokalach czy nie wiem o czym jeszcze ale nie o moscie, ktorego za mojego zycia nigdy nie wybuduja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja@ Re: 20-30 lat? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.11.04, 11:05 jasne,ja,pozdrawiam + 2 latka tylko;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: 20-30 lat? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.11.04, 12:02 ja lat 31 lokale no to chyba piwnica??teatralna?? centrala?? cech?? alibi?? manchatan?? cafe milano?? i wiele innych ale niewiem o jakie ci chodzi, kawiarnie jadłodajnie jakieś balety?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: 20-30 lat? IP: 212.* / 212.160.162.* 17.11.04, 14:17 Witam Zbynio piwnica - jest ok, ale niektore osoby znalazly tam sobie nowy dom, tzn sa ludzie, ktorzy nigdy sie nie wymieniaja, zawsze sa ci sami i jak tam ide to juz wiem kogo spotkam teatralna - muzyka przyzwoita, klub dosc modny bo zawsze jest duzo ludzi, piwa z kija nie polecam bo jest zawsze stare centrala - dawno nie bylem, ale jak dla mnie to zadna rewelacja cech - lubia przychodzic tam metale i mozna zjesc pizze :))) alibi - balety, ktore sie odbywaja raz w tygodniu w sobote albatros - dyskoteka, piatek, sobota - ludzie w wieku 15-19 lat fama - dyskoteka otwarta w pazdzierniku, ostre techno, zdaje sie tez chodza tam ludzie w wieku 18 lat Lokale to ja akurat znam. Problem lezy akurat gdzie indziej. Czuje sie jakbym mieszkal na takiej totalnie zabitej dechami wsi. Zycie kulturalne w tym miescie praktycznie nie istnieje. Nie ma dyskoteki w czwartek jesli ktos by mial ochote isc, nie ma teatru, nie ma nawet kina. Czlowiek jeszcze moglby pojechac na seans do Szczecina ale jak wroci, gdy powiedzmy wyjdzie z kina czy teatru o 22. Nie ma polaczenia przeciez. Chyba, ze swoim srodkiem lokomocji. Po prostu w tym miescie zycie kulturalne nie istnieje. Czyli tak na dobra sprawe nic sie nie dzieje. Nawet na tym forum to widac doskonale golym okiem. W padzierniku zostalo poruszonych 6 tematow. Troszeczke zjechac mozna w dol i zobaczymy watki z wakacji. Podobno mieszka tu jakies 40 tys. osob. Wiec jesli w tamim miescie (oczywiscie nie kazdy ma net) 40 tys. w ciagu calego miesiaca poruszono 6 tematow. Pozostawiam Wam to do przeanalizowania tej 0,000000000001 osob z tych 40 tys. ktore tu zagladaj. Pozdrawiam Jaro i licze oczywiscie na ciekawe komentarze i nowe watki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: 20-30 lat? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.11.04, 17:22 ale widzisz kino umarło śmiercią naturalną bo niestety ale nie ma klijentów,z teatrem by było jeszcze szybszy upadek. jesteśmy wyspą i to nie tylko z powodu wody.w mieście dopiero teraz myślą o tym że jesteśmy miastem uzdrowiskowo- wczasowym i dopiero teraz robi sie drogi i chodniki ,myśli sie o nowym amfiteatrze i o trawie na stadionie przy matejki ,dopiero nie tak dawno wprowadzono promy w czasie lata które chodzą aż do rozładowania kolejki itp itd jesteśmy miastem opóźnionym o 10-15 lat i teraz trzeba wiele czasu aby to wszystko odkręcić i za to chciałem podziękować wszystkim naszym wcześniejszym władzom ale mam nadzieje że za pare lat będą u nas jakieś aqa parki piękne hotele z widokiem na bałtyk oświetlona plaża z prysznicami i kafejkami , kino co będzie miało widzów i amfiteatr co będzie pękał w szwach ale niestety na trzeba czasu . część osób mi teraz powie że jakiś z SLD , ale nie ,nie jestem ale wreście ktoś w tym mieście obrał dobrą strategie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: 20-30 lat? IP: 212.* / 212.160.162.* 18.11.04, 21:42 10-15 lat :))) niestety nie mam tyle czasu Odpowiedz Link Zgłoś