Dodaj do ulubionych

20-30 lat?

IP: 217.153.181.* 15.11.04, 20:22
czy tu zagladaja ludzie w wieku 20-30 lat?
moza by chociaz pogadac o lokalach czy nie wiem o czym jeszcze ale nie o
moscie, ktorego za mojego zycia nigdy nie wybuduja
Obserwuj wątek
    • Gość: ja@ Re: 20-30 lat? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.11.04, 11:05
      jasne,ja,pozdrawiam + 2 latka tylko;-)))
    • Gość: zbynio Re: 20-30 lat? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.11.04, 12:02
      ja lat 31
      lokale no to chyba piwnica??teatralna?? centrala?? cech?? alibi?? manchatan??
      cafe milano?? i wiele innych ale niewiem o jakie ci chodzi, kawiarnie
      jadłodajnie jakieś balety??
      pozdrawiam
      • Gość: Jaro Re: 20-30 lat? IP: 212.* / 212.160.162.* 17.11.04, 14:17
        Witam Zbynio
        piwnica - jest ok, ale niektore osoby znalazly tam sobie nowy dom, tzn sa
        ludzie, ktorzy nigdy sie nie wymieniaja, zawsze sa ci sami i jak tam ide to juz
        wiem kogo spotkam
        teatralna - muzyka przyzwoita, klub dosc modny bo zawsze jest duzo ludzi, piwa
        z kija nie polecam bo jest zawsze stare
        centrala - dawno nie bylem, ale jak dla mnie to zadna rewelacja
        cech - lubia przychodzic tam metale i mozna zjesc pizze :)))
        alibi - balety, ktore sie odbywaja raz w tygodniu w sobote
        albatros - dyskoteka, piatek, sobota - ludzie w wieku 15-19 lat
        fama - dyskoteka otwarta w pazdzierniku, ostre techno, zdaje sie tez chodza tam
        ludzie w wieku 18 lat
        Lokale to ja akurat znam. Problem lezy akurat gdzie indziej. Czuje sie jakbym
        mieszkal na takiej totalnie zabitej dechami wsi. Zycie kulturalne w tym miescie
        praktycznie nie istnieje. Nie ma dyskoteki w czwartek jesli ktos by mial ochote
        isc, nie ma teatru, nie ma nawet kina. Czlowiek jeszcze moglby pojechac na
        seans do Szczecina ale jak wroci, gdy powiedzmy wyjdzie z kina czy teatru o 22.
        Nie ma polaczenia przeciez. Chyba, ze swoim srodkiem lokomocji. Po prostu w tym
        miescie zycie kulturalne nie istnieje. Czyli tak na dobra sprawe nic sie nie
        dzieje. Nawet na tym forum to widac doskonale golym okiem. W padzierniku
        zostalo poruszonych 6 tematow. Troszeczke zjechac mozna w dol i zobaczymy watki
        z wakacji. Podobno mieszka tu jakies 40 tys. osob. Wiec jesli w tamim miescie
        (oczywiscie nie kazdy ma net) 40 tys. w ciagu calego miesiaca poruszono 6
        tematow. Pozostawiam Wam to do przeanalizowania tej 0,000000000001 osob z tych
        40 tys. ktore tu zagladaj. Pozdrawiam Jaro i licze oczywiscie na ciekawe
        komentarze i nowe watki :)))))
    • Gość: zbynio Re: 20-30 lat? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.11.04, 17:22
      ale widzisz kino umarło śmiercią naturalną bo niestety ale nie ma klijentów,z
      teatrem by było jeszcze szybszy upadek. jesteśmy wyspą i to nie tylko z powodu
      wody.w mieście dopiero teraz myślą o tym że jesteśmy miastem uzdrowiskowo-
      wczasowym i dopiero teraz robi sie drogi i chodniki ,myśli sie o nowym
      amfiteatrze i o trawie na stadionie przy matejki ,dopiero nie tak dawno
      wprowadzono promy w czasie lata które chodzą aż do rozładowania kolejki
      itp itd
      jesteśmy miastem opóźnionym o 10-15 lat i teraz trzeba wiele czasu aby to
      wszystko odkręcić i za to chciałem podziękować wszystkim naszym wcześniejszym
      władzom
      ale mam nadzieje że za pare lat będą u nas jakieś aqa parki piękne hotele z
      widokiem na bałtyk oświetlona plaża z prysznicami i kafejkami , kino co będzie
      miało widzów i amfiteatr co będzie pękał w szwach ale niestety na trzeba czasu .

część osób mi teraz powie że jakiś z SLD , ale nie ,nie jestem ale wreście ktoś
      w tym mieście obrał dobrą strategie
      • Gość: Jaro Re: 20-30 lat? IP: 212.* / 212.160.162.* 18.11.04, 21:42
        10-15 lat :))) niestety nie mam tyle czasu
        • Gość: gona jak najdalej stąd:) IP: *.dtcentrum.pl 22.11.04, 10:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka